Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14007
15.11.21 20:44

@hanka.br. já fakt chápu lidi v me věkové skupině, že váhají (ještě mi nebylo 30). Ale být jakkoliv riziková a bez kontraindikace, tak už tam šupajdím na hned. :lol:
Taky nemám pochopení pro ty, co furt vypisují, jak za 5 let budeme všichni neplodní a že teprve uvidíme. Ale jsou i relevantní důvody proč váhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
15.11.21 20:51

Ale já ti rozumím. Očkování je dobrovolné, ať napíšou rovnou, že je to povinné a je to. Ale pozor, před Vánoci dostaneš možná jeden PCR test zdarma. :pankac: upřímně, minulý víkend přitáhl očkovaný manžel covid z práce. Pozitivní test měl v pondělí, hygiena volala ve čtvrtek. Já od čtvrtka příznaky, kašel, rýma, krk, klasika, žádná hrůza, žádná horečka. V neděli pozitivní test pouze já, děti negativní. Dokud bude hygiena trasovat rychlosti jakou trasuje, očkování po kontaktu s nakaženým budou dál lítat všude možně a chodit do práce i když mají doma covid, bude to tu vypadat jak to tady teď vypadá. Ale samozřejmě je snazší hodit to všechno na neočkované. :roll:
Edit - ještě bych chtěla říct, že mi dneska lékařka řekla, že léky nejsou, respektive jsou ale ne pro mě, tak nevím, když prý nebudu moct dýchat, mám volat rychlou. Aha, tak děkuju no, po skoro dvou letech pandemie pořád jedna a ta samá ráda.

Příspěvek upraven 15.11.21 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
15.11.21 20:51

@tutulka123 chtějí z nás dostat prachy. A buď ráda že jsi to neprodělala. Já taky ne. Očkování taky odmítám. Nejvíc mě štve že jsou daleko horší nemoci a není na ně očkování ani léčba a nikdo to neřeší. Navíc se množí případy že i očkování dostali covid a ne jednou takže si o tom myslím své
Nas aspoň někdo hlida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.11.21 20:53
@Burj Chalifa píše:
Na de.bi.ly bude platit už jen bič. K očkování je dohnat utahováním šroubů. Jinak se z těch covidových sr..k jen tak nevyhrabeme.

Asi to utahování zabírá.
Byla jsem dneska ráno na třetí. Během pěti minut se tam vyrojilo snad 50-60 lidí. Úplný mazec. Spousta starších neregistrovaných. Že to neumí přes net. Tak přišli, že brzo ráno jim sestra po tel. slíbila, že vezmou je. Dokud mají zásobu i pro neregistrované. Převážná část byla věkově odhadem do 40r., část náctiletých. Že sestra po rodičích chtěla, ať výplní místo jednoho dva formuláře. Že nezletilí mají i jiný formulář, souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
15.11.21 20:53

@Villanelle covid těhotenství neohrozí. Dá se na něj brát leda paralen a ten se u těhotných smí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
15.11.21 21:05

Kdo nechce, stejně se očkovat nebude. Zrušení samotestů je likvidační pro bazény, fitka a další, už to oznamovali jenže nikdo je neposlouchá. Proč taky, úkol zněl jasně. Vakcína je potřeba narvat do všeho co se hýbe. Je jedno jaká, třeba Johnson má po půl roce účinnost jen 13 procent. Rezervujte si hned místo na další. Možná ji přestaneme uznávat, sice jsme ji lidem nabídli, ale to je jedno. Na skladech jsou další miliony Pfizeru, kombinace obou nevadí, čím více kombinaci, tím víc adidas. :roll:
Povede to opravdu jedině k tomu, že lidi budou ty testy, tečky, čtečky akorát falšovat. Za mě rozhodně lepší alespoň samotestem otestovány neočkovany člověk než očkovaný po 7 měsících očkovaný třeba zrovna tím Johnsonem který může vsude. Nojo no, kdo chce kam. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.21 21:09
@Švédka87 píše:
@Villanelle covid těhotenství neohrozí. Dá se na něj brát leda paralen a ten se u těhotných smí.

8o Covid těhotenství neohrozí? Ze které studie vycházíš? Ty relevantní totiž říkají opak.

• Citovat
  • Upravit
35487
15.11.21 21:10
@Švédka87 píše:
@tutulka123 chtějí z nás dostat prachy. A buď ráda že jsi to neprodělala. Já taky ne. Očkování taky odmítám. Nejvíc mě štve že jsou daleko horší nemoci a není na ně očkování ani léčba a nikdo to neřeší. Navíc se množí případy že i očkování dostali covid a ne jednou takže si o tom myslím své
Nas aspoň někdo hlida.
Proc ma byt rada, ze to neprodelala? Jak bys chtela resit ty nenoci na ktere neni ockovani ani lecba? Uznavam te kralovnou teto diskuse, vetsi snusku nesouvisejicich nesmyslu v jednom prispevku tu lze najit tezko…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.21 21:15
@Netopýr1 píše:
Kdo nechce, stejně se očkovat nebude. Zrušení samotestů je likvidační pro bazény, fitka a další, už to oznamovali jenže nikdo je neposlouchá. Proč taky, úkol zněl jasně. Vakcína je potřeba narvat do všeho co se hýbe. Je jedno jaká, třeba Johnson má po půl roce účinnost jen 13 procent. Rezervujte si hned místo na další. Možná ji přestaneme uznávat, sice jsme ji lidem nabídli, ale to je jedno. Na skladech jsou další miliony Pfizeru, kombinace obou nevadí, čím více kombinaci, tím víc adidas. :roll:
Povede to opravdu jedině k tomu, že lidi budou ty testy, tečky, čtečky akorát falšovat. Za mě rozhodně lepší alespoň samotestem otestovány neočkovany člověk než očkovaný po 7 měsících očkovaný třeba zrovna tím Johnsonem který může vsude. Nojo no, kdo chce kam. :roll:

Tak o Johnsonu se to vědělo, že je to vakcina druhé kategorie. Ta byla pro lenochy, co by opravdu nikdy, ale nikdy nenašli čas na dvoudávkové očkování. Nikdo nikomu však nebránil jít na Pfizer nebo Modernu. Lepší než nic.Lidi by se měli uvědomit, že to dělají pro sebe, pro mírnější průběh nemoci. Lepší než se dusit na ARO pod maskou, bojovat o každý nádech a výdech a místo jedné injekce nechat do sebe rvát xy jiných farmak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.11.21 21:17
@Netopýr1 píše:
Povede to opravdu jedině k tomu, že lidi budou ty testy, tečky, čtečky akorát falšovat. Za mě rozhodně lepší alespoň samotestem otestovány neočkovany člověk než očkovaný po 7 měsících očkovaný třeba zrovna tím Johnsonem který může vsude. Nojo no, kdo chce kam. :roll:

A proc je ten neockovany, otestovany nespolehlivym cinskym smejdem, lepsi nez ockovany, byt relativne dele? Ten ockovany uz Covid potkal a diky tomu ma mensi sanci skoncit na co JIPu, coz je v podstate jedine, co nas ted zajima. Nakazi se casem vsichni, kdo mysli, ze unikne, je hlupak. Ale jsem zvedava, proc si to myslis. Ale v podstate odpoved necekam, nekomu jdou jen ty vykriky, logicke zduvodneni uz mu moc nejde…

Příspěvek upraven 15.11.21 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
15.11.21 21:18

@mroe to fakt nevíte? Je snad lepší když je člověk zdravý nebo ne? Pokud si myslíte něco jiného je to snůška nesmyslů. Z toho vyplývá ať je ráda že to neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
15.11.21 21:20
@Burj Chalifa píše:
Tak o Johnsonu se to vědělo, že je to vakcina druhé kategorie. Ta byla pro lenochy, co by opravdu nikdy, ale nikdy nenašli čas na dvoudávkové očkování. Nikdo nikomu však nebránil jít na Pfizer nebo Modernu. Lepší než nic.Lidi by se měli uvědomit, že to dělají pro sebe, pro mírnější průběh nemoci. Lepší než se dusit na ARO pod maskou, bojovat o každý nádech a výdech a místo jedné injekce nechat do sebe rvát xy jiných farmak.

Promiň, ale pro jaký lenochy. Je to vakcína jako každá jiná, účinnost klesá u všech. Někdo prostě dvě dávky nechtěl, jeho volba, ale jako tvrdit, že se to vědělo od začátku, že je vlastně úplně k h.ovnu, je teda docela silný kafe. Ale to je přesně o tom, teď jsou nežádoucí ti, co nejsou očkovaní, pak začnou ti, co mají Johnson, pak ti, do mají jen dvě dávky Pfizera atd. Krása, kam jsme to vlastně dopracovali. Ty nemáš žádnou kamarádku, příbuznou, co je neočkovaná? Je horší člověk než ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.11.21 21:21
@Švédka87 píše:
@mroe to fakt nevíte? Je snad lepší když je člověk zdravý nebo ne? Pokud si myslíte něco jiného je to snůška nesmyslů. Z toho vyplývá ať je ráda že to neměla.

Jeste jednou prosim. Proc je lepsi na chorobu, ktere se nevyhne a o ktere nevi, jaky bude mit u ni prubeh, cekat, nez ji mit za sebou? A prosim logicky a tak, aby ta veta nebo souveti davalo smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.11.21 21:22
@Netopýr1 píše:
Promiň, ale pro jaký lenochy. Je to vakcína jako každá jiná, účinnost klesá u všech. Někdo prostě dvě dávky nechtěl, jeho volba, ale jako tvrdit, že se to vědělo od začátku, že je vlastně úplně k h.ovnu, je teda docela silný kafe. Ale to je přesně o tom, teď jsou nežádoucí ti, co nejsou očkovaní, pak začnou ti, co mají Johnson, pak ti, do mají jen dvě dávky Pfizera atd. Krása, kam jsme to vlastně dopracovali. Ty nemáš žádnou kamarádku, příbuznou, co je neočkovaná? Je horší člověk než ty?

O mensi ucinnosti Janssenu se vi od zacatku, nevi to akorat hlup, k, ktery neumi cist, nebo nechape psany text.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
15.11.21 21:23

@mroe No protože je snad lepší ní nemít vůbec. Ja teda nevím, ale nikde není napsáno že všechno prodělame. Pokud ano, stejně to můžeme prodělat znovu. Evidentně si ze mě děláte legraci. Jdu spát. Udelam asi nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí