Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
15.11.21 21:23

@mroe nečekej, s člověkem, který místo normálního dotazu hned napadá, se bavit nemíním. Já psala jen svůj názor. Kolem sebe mám ockocanych celkem dost, kteří se nakazili, a je jim dost zle. Většina řekla, že je na další očko nikdo nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.11.21 21:27
@amuse bouche píše:
Podepiš reverz, že si proplatíš veškerou léčbu v případě hospitalizace na pneumologii. Pak se informovaně neočkuj a buď smířena s náklady. V opačném případě nebudeš ošetřena, poslala bych tě to vydejchat, případně umřít domů. To je jediná cesta, jak většinově neplatit za tento odpad společnosti.

Před pár lety doma prodelay těžký zápal plic, jindy chřipka… pri maléych dětech či těhotenství. Lékaři se nestarali o to, jestli tahle mladá žena doma umre a děti tam s ní zůstanou samy. Může mi to někdo vysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.11.21 21:34
@Švédka87 píše:
@mroe No protože je snad lepší ní nemít vůbec. Ja teda nevím, ale nikde není napsáno že všechno prodělame. Pokud ano, stejně to můžeme prodělat znovu. Evidentně si ze mě děláte legraci. Jdu spát. Udelam asi nejlíp.

No, jak rikam, kdo si mysli, ze unikne je hlupak. Neni to nikde napsano, ale vsem, kteri maji vsech pet pohromade, je to snad jasne, proboha. Unikne tak maximalne poustevnik. Fakt, ze Covid roznasi i ockovani, je pro neockovane maximalne spatna zprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
15.11.21 21:35
@Takco píše:
Před pár lety doma prodelay těžký zápal plic, jindy chřipka… pri maléych dětech či těhotenství. Lékaři se nestarali o to, jestli tahle mladá žena doma umre a děti tam s ní zůstanou samy. Může mi to někdo vysvětlit?

dneska uz to neber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.11.21 21:36
@Netopýr1 píše:
@mroe nečekej, s člověkem, který místo normálního dotazu hned napadá, se bavit nemíním. Já psala jen svůj názor. Kolem sebe mám ockocanych celkem dost, kteří se nakazili, a je jim dost zle. Většina řekla, že je na další očko nikdo nedostane.

Aha, takze, jak jsem ocekavala, jen vykriky, logika nikde. Inteligent by si umel ten nazor obhajit, ti ostatni jen papouskuji neci nazor a vlastne nevi proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
15.11.21 21:43
@mroe píše:
Aha, takze, jak jsem ocekavala, jen vykriky, logika nikde. Inteligent by si umel ten nazor obhajit, ti ostatni jen papouskuji neci nazor a vlastne nevi proc.

Sorry ale proč mám diskutovat s někým, kdo hned na začátku nadává do hlupáků? :mrgreen: nemám potřebu, díky. Ty jsi taky nedala protiargument, jakto že tady pozitivní i při kontaktu klidně lítají po světě, jen ti přijde v pořádku, že kvůli tomu další neockocani zhebnou. Zřejmě ale i dost ockocanych. :roll: a fakt už na tebe nebudu reagovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
15.11.21 21:44
@edika85 píše:
Kamarádka byla taky proti očkování v těhotenství, i když doktor ji v druhém trimestru očkování doporučoval a skoro až naléhal. Ona odmítala. V den kdy šla na vyvolání porodu zjistili, že je pozitivní na covid, i když bez příznaků. Porod s komplikacemi skončil císařský řezem. Malá se narodila s horečkami a špatně dýchala, pozitivní na covid, skončila na JIP. Dva dny jí nebyli schopni říct, jak na tom její dcera je, nakonec si ji mohla pochovat až po třech dnech a v porodnici zůstali ještě týden. Celá tahle její zkušenost ji dost traumatizovala. Já bych být tebou na očkováni šla.

No to je drsné teda. Sem taky četla, že covid v těhotenství může být dost problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.21 21:51
@Netopýr1 píše:
Promiň, ale pro jaký lenochy. Je to vakcína jako každá jiná, účinnost klesá u všech. Někdo prostě dvě dávky nechtěl, jeho volba, ale jako tvrdit, že se to vědělo od začátku, že je vlastně úplně k h.ovnu, je teda docela silný kafe. Ale to je přesně o tom, teď jsou nežádoucí ti, co nejsou očkovaní, pak začnou ti, co mají Johnson, pak ti, do mají jen dvě dávky Pfizera atd. Krása, kam jsme to vlastně dopracovali. Ty nemáš žádnou kamarádku, příbuznou, co je neočkovaná? Je horší člověk než ty?

ano, takovou ve svém okolí znám a je to eko-bio-alternativní zásadová žena. Ta než by pozřela jakoukoli tabletku, tak raději chcípne. Prý se nebude cpát chemií - nikdy. Přitom má 120 kilo poctivě vyžraných a tělo, klouby poničené. S tím běhá po doktorech.Ale léky, to nikdy, to tedy ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.11.21 22:21
@Netopýr1 píše:
Sorry ale proč mám diskutovat s někým, kdo hned na začátku nadává do hlupáků? :mrgreen: nemám potřebu, díky. Ty jsi taky nedala protiargument, jakto že tady pozitivní i při kontaktu klidně lítají po světě, jen ti přijde v pořádku, že kvůli tomu další neockocani zhebnou. Zřejmě ale i dost ockocanych. :roll: a fakt už na tebe nebudu reagovat. :mavam:

Ja ti to vysvetlila. Ty ne. A uprimne, je mi jedno, jestli dalsi neockovani zhebnou, je to jejich rozhodnuti, ne moje. Muzou se snazit chranit jako ja, vykrikovanim nesmyslu Covid nepresvedci, aby se jim vyhnul. A jaci pozitivni pri kontaktu litaji po svete? Pozitivni maji byt v izolaci, vsichni, a jestli nejsou, neni to moje vina ani moje vec. A jako prodelavsi a ockovane je mi to jedno, kdyz od nich chytim Covid, pravdepodobne me to nezabije. Spatna zprava je to pro marne doufajici, ze se jim Covid zazracne vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.11.21 22:40

Tak a teď tu O Červené Karkulce. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.11.21 22:59
@tutulka123 píše:
@mroe pracovala jsem 3 roky v domově důchodců. Vím jaký to je dělat na místě, kde smrt klepe na dveře a pohled na lidi, kteří museli náhle do nemocnice a pak se vrátili totálně rozložený a po pár dnech zemřeli. Tak to prostě je.

Jak to, že se vraceli, rozložení a pak umřeli? Na co, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.11.21 23:04
@amuse bouche píše:
@tutulka123 no počítej jen za ty teď tak popularizované kapačky protilátek padesát litrů, pozor, nejsou pro každou indikaci covidu, kdekdo si je chce vyřvat. Celkově odhaduju, pokud skončíš na kyslíku na jipu na 14 dnů, počítej kolem 700 litrů. Máš na takové „nečekané“ výdaje? Být samoplátce je ošemetné

Vždyť všichni platí povinné zdravotní pojištění. Peníze na zdravotnictví jsou tedy nás všech, je to tak? Cíli očkovani i neockovani platí všechno všem. Lecbu, testy, vakcíny. Je to spravedlivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.11.21 23:06
@amuse bouche píše:
@tutulka123 no počítej jen za ty teď tak popularizované kapačky protilátek padesát litrů, pozor, nejsou pro každou indikaci covidu, kdekdo si je chce vyřvat. Celkově odhaduju, pokud skončíš na kyslíku na jipu na 14 dnů, počítej kolem 700 litrů. Máš na takové „nečekané“ výdaje? Být samoplátce je ošemetné
Vždyť všichni platí povinné zdravotní pojištění. Peníze na zdravotnictví jsou tedy nás všech, je to tak? Cíli očkovani i neockovani platí všechno všem. Lecbu, testy, vakcíny. Je to spravedlivé?
@jita22 píše:
Když nikam nejezdis a máš na nečekané výdaje, tak holt to buchnes za PCR testy, no.

A komu to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.11.21 23:13
@jita22 píše:
Mě nejvíc štve, že ty neočkovaný nejvíc obtěžuje „ten hadr na hubě“, strašně špatně se přes to dýchá atd.
@Floryanna píše:
Takže ten, kdo se nechce očkovat je automaticky odpad společnosti?
Covid a celá ta situace okolo je fakt na ho…, na tom se asi shodneme všichni. Ale chtít, aby si neočkovaní platili sami léčbu? A co třeba obézní naočkovaný kuřák? Nezdravým způsobem života si může za to, že může mít těžký průběh i přes očkování. Ten by si léčbu podle tebe zasloužil mít hrazenou? A všeobecně je ve společnosti spousta lidí, kteří si životním stylem způsobí zdravotní problémy. Ti by si měli léčbu hradit tím pádem taky sami? A koho bychom potom vlastně měli léčit ze zdravotního pojištění?

Vypadá to, že očkování se spoléhají na společnost a vyznavaji kolektivní odpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.11.21 23:16
@Lily-of-the-valley píše:
Nejsem žádný popirac, nerebeluji. Dlouhodobě jsem plánovala, že až synovi bude půl roku, nechám se naockovat (jsem po covidu). Je to tady, půjdu tam.
Ale hrozně moc mi vadí, co se tu děje. Někteří očkování se staví do nadřazené pozice, přitom mohou covid mít úplně stejně jako neocko (a v mém okolí dost často i měli, mají). To, že se začnou uznávat jen PCR testy? Vždyť už teď se často na výsledek čeká dlouhé dny. Jen to podporuje nějaké kšeftovani s falešnou tečkou.

Jak se to teď, počítá, když PCR test plati, dejme tomu, 3 dny a výsledek přijde třeba až za ty 3 dny? Je to k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí