Nechci svěřovat dítě tchýni

Anonymní
21.11.11 18:59

nechci svěřovat dítě tchýni

Ahoj, chtela bych váší radu jak příteli šetrně říct, že nehodlám nikdy svěřit naši budoucí dcerku jeho rodičům. Jsou to nezodpovědní alkoholičtí lidé :roll: Můj přítel dobře ví jak se chovají, ale přes to by jim chtěl dceru svěřovat. Já ale vím, že v žádném případě je nenechám spolu bez dozoru :nevim: nechci kvůli tomu vyvolávat hadky, když on to nemůže pochopit :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
21.11.11 19:03

No jak to říct, narovinu, jemně, že máš strach.. Jako těžko říct. Je to opravdu tak vážné? Pokud ano, měl by to přítel uznat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.11.11 19:05

Jsi ještě těhotná? Tak potom budeš kojit, pak období separační úzkosti…
Nemusíš to říkat přímo natvrdo zatím, uvidíš, jak se to vyvine :nevim:
Já taky nenechávám Majdu některým lidem a taky jsem jim to neřekla, jen prostě není s nimi samotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Píšeš budoucí dcerku. Počkala bych, až se narodí. Třeba budeš mít štěstí a ani neprojeví zájem. Zatím by ses s přítelem zbytečně hádala.

• Citovat
  • Upravit
17359

ahoj, tiez mam podobny plan, ale neriesim to. proste si to vzdy zariadim tak, aby som to dieta tam nepotrebovala dat. na co je dobre mu to takto vopred definitivne povedat? to by nastvalo kazdeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.11.11 19:06

Budoucí dceru? Takže se ještě ani nenarodila? Buď v klidu, nikomu nic neříkej a řeš to za chodu. Třeba pak tatínek taky uvidí, že to není dobrý a v tom, že jim dítě nebudeš „půjčovat“ tě naopak podpoří, ono jedna věc je rozhodovat o dítěti, které ještě ani neviděl a druhá věc o milované tatínkově holčičce, které nikdo nesmí zkřivit ani vlásek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.11 19:06
Nainuva píše:
No jak to říct, narovinu, jemně, že máš strach.. Jako těžko říct. Je to opravdu tak vážné? Pokud ano, měl by to přítel uznat :think:

není dne kdybych tam nepřišla a oni nebyli připití…pak jsou arogantní a jsou to ,,borci" světa :zed: :roll: mají už jiné vnoučata a u tech nejvic vidim jak jsou spatni ve vychove apod…

• Citovat
  • Upravit
683
21.11.11 19:08

Jestliže jsou to nezodpovědní alkoholici, tak se vykašli na jejich city a jednoduše jim dítě nesvěřuj, myslím, že jeho bezpečnost je důležitější, kvůli tomuto bych se klidně pohádala, a to jsem klidná povaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
21.11.11 19:09

Řekni jak to cítíš . Jestli jsou nezodpovědní tak to musí pochopit, vysvětli mu že se může stát to a to .

Taky bych tchýni nikdy nesvěřila. Už od začátku jsem viděla jak jí málem malá vylítla z ruky ATD.
Moje přesvědčení bylo pravdivé , tchýně vzala malou dala ji na postel a odešla pryč.Malá spadla na zem :cry: .

• Citovat
  • Upravit
14335
21.11.11 19:12

Neřešila bych to tedˇ.. Až s dítě narodí a věřím, že pokud manžel rodče zná, tak sám nebude pro, aby tam dítě třeba bylo na noc, na celý den atd.. Tomu věř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.11 19:12
Kůželíná píše:
Jestliže jsou to nezodpovědní alkoholici, tak se vykašli na jejich city a jednoduše jim dítě nesvěřuj, myslím, že jeho bezpečnost je důležitější, kvůli tomuto bych se klidně pohádala, a to jsem klidná povaha

nejde mi o jejich city, ale o přítele, on na svojí maminku nedá dopustit
nejradši bych to právě vyřešila ted, protože vím, že az se ten nas broucek narodi nebude zadna tolerance, slitovani..

• Citovat
  • Upravit
31594
21.11.11 19:16
Anonymní píše:
Kůželíná píše:
Jestliže jsou to nezodpovědní alkoholici, tak se vykašli na jejich city a jednoduše jim dítě nesvěřuj, myslím, že jeho bezpečnost je důležitější, kvůli tomuto bych se klidně pohádala, a to jsem klidná povaha
nejde mi o jejich city, ale o přítele, on na svojí maminku nedá dopustit
nejradši bych to právě vyřešila ted, protože vím, že az se ten nas broucek narodi naebude zadna tolerance, slitovani..

Ale to nevyřešíš teď… Akorát se zhádáte a žádný vásledek to nepřinese. Zkrátka počkej, nevím, co si představují pod pojmem svěřování, ale do roka snad i ten nejzabedněnější tupec pochopí, že dítě patří k mámě, pokud sama máma nerozhodne jinak a pak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.11 19:22

mám podobný problém, akorát tchánovci jsou celkem v pohodě a mám je ráda. Až na rozdílné pohledy na výchovu dětí, stravování a tak dále.
Navíc tchýně je nemocná a to celkem vážně. V podstatě něco jako epilepsie - pro přiblížení. Následkem nemoci hodně špatně vidí - myšleno orientace v prostoru a občas neovládá cit v rukou. Takže někdy leje kafe mimo hrnek, někdy pustí talíř, protože jí ruka vypoví..
Jenže v jejím okolí si to nikdo „neuvědomuje“.
Já se to zatím rozhodla neřešit, a potom prostě zařídit, aby tam malé samo nebylo :nevim: přijdeme na návštěvu a zase společně odejdeme. Myslím, že minimálně do roka by to mělo klapat a pak se uvidí, jak to vlastně všechno bude dál.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.11 19:26

tak ted to resit nebudu, ale jak to potom vysvetlim, kdyz se me zeptaji, aby mohli jit vozit?

• Citovat
  • Upravit
5230
21.11.11 19:28
Anonymní píše:
tak ted to resit nebudu, ale jak to potom vysvetlim, kdyz se me zeptaji, aby mohli jit vozit?

Tak řekni, že ano, ale ty půjdeš s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová