Nechci žít - jsem chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
1.10.20 12:29

Krizová linka, hospitalizace, ve větších městech krizové centrum. Je možnost chatu, pokud nechceš volat. Prášek na uklidnění, vyřvat se, hudba, běh, rychlá chůze, svěřit se komukoli, klidně bych šla i za obvodní. Hlavně v tom nebýt sám.

• Citovat
  • Upravit
20830
1.10.20 13:17

@holka_z_hor ďakujem za upozornenie, nevhodné príspevky som zmazala.

Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
1.10.20 13:22

@em987456
No nic.
Nechápu proč jsi použila anonym.
Takový příspěvek admin odkryje.
Pro anonym jsi nemela důvod.
Pro příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
1.10.20 13:24
@em987456 píše:
No a?

Myslím že tenhle nováček je zakladatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.10.20 23:34

Držíme pěsti ať to zvládnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.20 22:58
@agata45 píše:
Držíme pěsti ať to zvládnete

Děkuji za podporu, bohužel je stále hůř :,(

• Citovat
  • Upravit
16186
9.10.20 00:01
Napiš mi prosím SZ. Nevím jaký obrat řešíš, ale minimálně s jedním bych snad věděla pomoci.
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.10.20 20:57

Určitě najdete správnou cestu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.20 21:04

Upřímně jako pozůstalá po sebevraždě velmi blízkého člověka, vám říkám nedějte to. Je to bolestivý, velmi bolestivý a přesto, že je to již nekolik let stále to nemohu pochopit. Ano, událo se neco proč by mohl vyvstat tento důvod, ale stále tady zůstali lidé, které tu osobu měli moc rádi a vůbec nedokážu pochopit, že si myslela, že je to jinak a nikoho tady nemá atd. Jestli nějaké zatmění? Hlavu vzhůru, za rok může být zase krásně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
23
18.10.20 21:19

Tak já pravděpodobně trpím opačným problémem :D. Vždycky mě zajímalo jaké to je být mužem.
Jsme jací jsme a myslím si že asi nemá smysl v tomto životě řešit coby kdyby. Berte život jaký je a přijměte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36879
18.10.20 23:15
@Valíí23 píše:
Tak já pravděpodobně trpím opačným problémem :D. Vždycky mě zajímalo jaké to je být mužem.
Jsme jací jsme a myslím si že asi nemá smysl v tomto životě řešit coby kdyby. Berte život jaký je a přijměte se.

:P Někdy by možná přišel propojovací kablík vhod. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.10.20 10:07
@Anonymní píše:

Jak to pokracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.10.20 19:40

Napište mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.21 22:27

Nechce se mi žít

Opravdu už se potřebuji někomu svěřit, protože už tu bolest všechnu neudržím. Asi kolem tří let jsem začala mít potíže se sluchem. Od té doby na mě vyskoušely tolik operací že mi ty uši uplně zničily. Pořád cítím obrovské bolesti. Postupem času jsem se naučila tu bolest držet v sobě. Ted už mě dokonce doktoři ukazují studentům jako nějakého pokusného králíka. Když to s těma ušima začalo, vždy jsem u rodiny našla ochranu, ale postupem času ve mě viděli jen větší a větší přítěž a já měla větší a větší strach. Nakonec na mě začali všichni naráže něco kolem toho že jsem hluchá a že si to asi přeji být hluchá atd. Kdykoliv jsem se snažila říct jak se cítím a čím si procházím, tak jsem byla ta nejhorší osoba, která nemám žadný důvod na to být naštvaná nebo smutná. co mám dělat když to v sobě dusím, ale nikomu se nemohu svěřit?

• Citovat
  • Upravit
9306
3.8.21 22:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky