Nechtěná dobírka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3711
12.12.15 14:41
@BubblesxP píše:
Tak doufala jsem, že se to nějak ověří podle toho potvrzení, které jsem dostala zpět na poště. Je tam částka 460 Kč a adresa eshopu, která by se snad ověřila podle toho balíku + třeba kombinace s mailem od české pošty, co mi přišel (nemám velké zkušenosti s objednáváním přes net).Já už od tohoto eshopu předtím objednávala stejný produkt, znala jsem tedy jejich číslo účtu a adresu. Jako variabilní symbol mi posloužilo číslo mé objednávky. Postupovala jsem jsem jako předtím s tím, že je to platba předem na účet. Večer jsem pak zjistila, že jsem to omylem dala na dobírku. :zed:

Pošta nic zjišťovat, ověřovat nebude. Ona dostala od eshopu balík k doručení. S dobírkou.

Vratky si musíš vyřešit s daným eshopem.

Dodavatel, pokud tím nemyslíš daný eshop, je taky někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.12.15 18:57
@zvidavajanca píše:
Pošta nic zjišťovat, ověřovat nebude. Ona dostala od eshopu balík k doručení. S dobírkou.

Vratky si musíš vyřešit s daným eshopem.

Dodavatel, pokud tím nemyslíš daný eshop, je taky někdo jiný.

Použila jsem mylný výraz - myslela jsem tím ten e-shop. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
12.12.15 21:18

Stalo se mi něco podobného - ne moji vinou. Objednala jsem zboží, zaplatila předem převodem a zboží došlo na dobirku. Jelikož neslo o velkou částku, tak jsem zaplatila dobirku a potom kontaktovala prodejce, který si to ověřil a částku placenou přes účet mi poslal zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.12.15 21:52

Prodejce mne už kontaktoval. Zásilku mám převzít a zaplatit, peníze mi vrátí zpět :dance:. Děkuji vám ještě jednou za užitečné rady a zkušenosti. Doufám, že to bude naposledy, co se týče tohoto problému :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová