Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TattyTeddy
kdyby jsi mluvila jen o tom že tě trochu trápí jiné pohlaví, tak ano.
Ale napsat že by jsi byla schopná jít kvůli tomu na potrat ![]()
TO NENÍ NORMÁLNÍ
asi jako bych řekla že mně moje babička štve a tak ji zabiju protože je stará a stejně nevnímá ![]()
je to kruté, ale pro mně stejné jako jít bezdůvodně na potrat - jediný důvod který my přijde přijatelný je zdravotní
Když se mě někdo v těhotenství zeptal co bych si přála, tak jsem odpovídala - hlavně aby to bylo dítě
Díky bohu, vyšlo to, máme zdravé dítě. Zakladatelko, moje rada je, aby jsi se vzpamatovala a honem rychle.
Příspěvek upraven 18.02.13 v 21:07
@Jitka1976 To souhlasím já se tu nehodlám hádat, tak jako tobě to normální přijde tak mně ne…tím bych to ukončila
Zase slet čarodějnic
jako někdo je smutný, nešťastný, založí si diskuzi a hned takové nenávisti.
Osobně věřím tomu, že než se napíše 10 stránek, tak bude zakladatelka přesvědčená že toho kluka vlastně chtěla od začátku
![]()
@TattyTeddy hoď se do klidu
a mezi náma dvěma
kluci jsou lepší.
@ikyki píše:
Tak tohle adminům nepřijde v pořádku ale to, že na takovýhle stránkách kde je spousta zoufalých snažilek a nebo nadšených těhulek, necháte takovejhle dotaz to v pořádku je
ano je to v pořádku, protože ne jen kolem snažilek a těhulek se točí svět, i tohle je součást našeho ženského života.
@K.Black Ježiš proč ty ze všech negativních komentů vytáhneš vždy mě
přečti si vše co jsem psala ano dokážu pochopit maminu co sem napíše, že už to nezvládá, že dítě pořád řve ale tohle NE co je na tom k nepochopení, že mi to nepřijde normální?
Dřív ženy až do porodu nevěděly, jestli se narodí děvčátko nebo chlapeček. A bylo to tak asi lepší, příroda je v tomhle moudrá. Když žena po porodu poprvé drží v náručí svoje miminko, asi to poslední, co řeší, je, jaké má pohlaví. A stejně tak to bude u tebe, až porodíš a dostaneš svého synáčka do náruče. Teď to řešíš, protože i když jsi těhotná, to dítě je pořád takové imaginární, ještě tady není. Vysnila sis holčičku a máš pocit, že je to děsná tragédie, že to bude klučík. Tak si pobreč, odplav si stresovej hormon, uleví se ti a pak začni chystat klučičí výbavičku. Věř, že až se malej narodí, budeš se za ty myšlenky, co máš teď, stydět a hluboce se mu omlouvat.
@Denisa56 píše:
Dřív ženy až do porodu nevěděly, jestli se narodí děvčátko nebo chlapeček. A bylo to tak asi lepší, příroda je v tomhle moudrá. Když žena po porodu poprvé drží v náručí svoje miminko, asi to poslední, co řeší, je, jaké má pohlaví. A stejně tak to bude u tebe, až porodíš a dostaneš svého synáčka do náruče. Teď to řešíš, protože i když jsi těhotná, to dítě je pořád takové imaginární, ještě tady není. Vysnila sis holčičku a máš pocit, že je to děsná tragédie, že to bude klučík. Tak si pobreč, odplav si stresovej hormon, uleví se ti a pak začni chystat klučičí výbavičku. Věř, že až se malej narodí, budeš se za ty myšlenky, co máš teď, stydět a hluboce se mu omlouvat.
@Denisa56 píše:
Dřív ženy až do porodu nevěděly, jestli se narodí děvčátko nebo chlapeček. A bylo to tak asi lepší, příroda je v tomhle moudrá. Když žena po porodu poprvé drží v náručí svoje miminko, asi to poslední, co řeší, je, jaké má pohlaví.
Souhlas. Až moc jsme si zvykli všechno v životě ovlivňovat…
@Davdan Přesně tak. Já se pohlaví dítěte dozvěděla u obou těhotenství až po porodu. Jasně, když jsem byla těhotná, strašně jsem to chtěla vědět, ale ani jedno miminko se na ultrazvuku pořádně neukázalo. Takže jsme měli překvápko až do poslední chvíle. A taky to má svoje kouzlo. I když, pravda, mně se vlastně moje skrytá přání u obou vyplnila. Ale myslím, že i kdyby ne, ve chvíli, kdy je miminko na světě, už žádnou mámu nenapadne, že by ho neměla chtít, protože má jiné pohlaví.
Nečtu celou diskusi, ale tohle mi hlava nebere.Dite je dar, tak si to uvedom
Jsou lidé, co nemůžou mít vlastní a dali by za to cokoliv na světě. Ty tu fnukas ze si chtela mít holčičku a máš chlapečka. Člověk jako ty si nezaslouží vůbec žádné dítě. Zasloužila bys pořádně proplesknout aby sis uvědomila co meles za blbost
i
@ikyki já četla postupně
a teď se mi zpomalil net, tak jsem nereagovala dál
a jak vždycky tebe? ![]()
Příspěvek výše říkám slet čarodějnic, nemyslím jen tebe ![]()
@K.Black Ano ale pak jsi reagovala přímo jen na mě
jinak ano je tu slet čarodejnic ale ty si se sem také slétla ![]()
@Denisa56 dobře je to i vymyšlený v tom, že porod bolí. Protože člověk je pak tak hotovej, unavenej a hormony tak lítaj, že je rád že porodil, že to má za sebou a v tu chvíli je mu fuk, co to je.
Hlavně že už je konec bolestí. ![]()