Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@natyber píše:
![]()
![]()
no toto!!! já si taky přála holčičku a přiznám se že i slza ukápla když mi řekli že je to kluk ale tohle mi hlava nebere
já se teda na našeho chlapečka moooc těším i když nevím co s tím pindíkem budu dělat
hlavně že je zdravý a v pořádku
přestaň na to myslet a smiř se s tím měj z toho radost co by za to jiní dali, počkej až půjdeš do krámu s oblečkama já vždycky pokukovala po šatičkách a pak jsem odbočila a rozplývala se nad modrýma dupačkama
jojo, měla jsem to podobně a počkej jestli teda dopadneš jak já.. při obou klucích byli v porodnici vedle nás samé holčičky… myslela jsem že se užárlím, ale stejně jsem nekoukala na žádné jiné mimčo než na toho mojeho bobka =).
Nevím jak někdo může vůbec přemýšlet dát dítě pryč kvůli pohlaví, to mi opravdu hlava nebere…
![]()
Priste si muzes i nalajnovat povahu ditete a az to nebude dle tvych predstav… do ustavu s ditetem co nesplnuje tve pozadavky. ![]()
@Jitka1976 dobře,jedna věc je být zklamaná z pohlaví dítěte, ale druhá je, přemýšlet o tom, že to malý dám pryč, protože to není vytoužená holčička nebo chlapeček.
@korunkaa píše:
@ivuska.h Já mám kloučka a jsem za to moc šťasná, vždyť jak jsem už psala, na pohlaví nezáleží, důležité je aby bylo miminko zdravé, u nás to bylo nechtěné těhotenství a tak jsem si prostě alespoň přála holčičku.Neříkejte mi že si každá žena nepřeje mít holčičku, to je stejné jako když si chpal přeje kloučka
Ne, nikdy mi na pohlaví nezáleželo, nevím, proč bych si měla přát holčičku
Mám dvě holky a jednoho kluka, bylo mi to skutečně pokaždé úplně jedno. I manželovi.
Jitka ma pravdu, hormony jsou hormony a zrovna matky by to mely pochopit. potrat je hodne ozehave tema na maminkovskem webu. jako matka si nedovedu predstavit na nej nekdy jit, ale jako mlada bych o tom mozna v nejakych situacich i uvazovala. ![]()
ja se zase porad rozchazela ![]()
@TattyTeddy tak to je síla!!! měla by ses fakt zamyslet nad tím cos tady napsala!!! a co na to říká tvůj partner? ten se chce kluka taky zbavit?? pochubila ses mu s tvými myšlenkami? H N U S!!!
@Verunka.T A ty jsi v životě NIKDY neplácla NIC za co by ses třeba pak styděla??? Nějakou hloupost…nebo tě NIKDY nenapadly nějaký hloupý myšlenky??? Jakýkoliv…a teď myslím v dospělosti…
Pokud jsi „dokonalá“, tak pardon…pokračuj…kdos bez vinny…
@TattyTeddy přestaň si tady číst ty diskuze, prohlídni si na netu pár kočárků v modré a zelené a taky peřinky do postýlky a zkus sem napsat třeba za týden určitě se to zlepší jsi jsi teď jen zklamaná protože jsi čekala něco jiného to je asi normální a k tomu hormony lítaj uvidíš bude to v pohodě a budeš se nakonec těšit
čekáš mimčo a to je přece to nejlepší hlavně mu přej zdraví a pak už se na něj jen těš ![]()
Tak pokud jsou to hormony, tak promiň, ale ono se rádo všechno na hormony shazuje.
Když jsem to četla, tak jsem čučela jak puk, ale budiž, ale ta poslední věta mi fakt vyrazila dech! Tady nejde o plácnutí něčeho, přeci když píšeš, tak nad tím přemýšlíš mnohem víc…
chápu, že tě to trápí, že to není tvoje vysněná holčička, ale přeci u kluci můžou být fajn a jak už tady psala nějaká maminka, tak ne každá holčička je ta krásná růžová a blonďatá princezna…některé jsou bohužel malinkatí ďáblíci
a teď si představ, že já ležím už podruhé v nemocnici s nehorázným krvácením (18tt) už jsem tu 12dní, doma 16měsíční dceru, které se po mě stýská a já jenom prosím ať je naše mimi v bříšku silné a udrží se tam a je mi VÁŽNĚ FUK, CO TO BUDE!!!
ps: slovo potrat bych na maminkovským webu fakt nezmiňovala
ahoj
@Jitka1976 co to má být tohle??ne, nikdy mě nenapadlo přemýšlet jít na potrat, nikdy jsem v téhle situaci nebyla, vždycky jsem otěhotněla plánovaně a na pohlaví mi nikdy nezáleželo. Přemýšlení nad potratem proto, že čekám chlapečka nepovažuji za hloupé plácnutí
@Verunka.T A nepsala jsem o přemýšlení o potratu…ale jakoukoliv hloupost…
Prostě teď nemyslí ONA SVOJÍM mozkem…je trochu MIMO…ale pro mě to není důvod házet po ní „kamenem“…
@Verunka.T A nepsala jsem o přemýšlení o potratu…ale jakoukoliv hloupost…
Prostě teď nemyslí ONA SVOJÍM mozkem…je trochu MIMO…ale pro mě to není důvod házet po ní „kamenem“…
Já toto prostě NECHÁPU.
Mám dva kluky a když jsem zjistila, že čekám třetí, automaticky jsem brala, že to bude chlapeček.
Pro ty, co si myslí, že každá žena chce holčičku - NENÍ TO PRAVDA!!! Fakt že ne a neříkám to jen tak. Proč bych nepřiznala, že chci holku, kdybych ji fakt chtěla??? Proč bych to zamlčovala? Nemám přece důvod.
Ano, teď holčičku čekáme. Možná proto, že pokorně přijímáme všechna pohlaví, bereme cokoliv a v jakýmkoliv množství. ![]()
Narovinu tohle já prostě nikdy nepochopím. Nikdy jsem o pohlaví dopředu nepřemýšlela!
Já byla vůbec vděčná, že tam miminko je! A možná i proto, že už jsem zažila tu beznaděj kdy potrácíte a přitom nemůžete vůůůbec nic dělat.
To se pak na to jinak hledí!
Je to krutý, ale někdy si říkám, že ty samovolný potraty by si měla snad prožít každá žena co touží po určitém pohlaví. Ono vás to pak nasměruje na úplně jinej kurz. Přesně jak tu psala pisatelka přede mnou, když čekala na výsledky DS miminka…