Nechtěné pohlaví dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7204
18.2.13 19:33

Najdi si psychiatra… :roll:

Příspěvek upraven 18.02.13 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
18.2.13 19:33

Promiň, ale seš fakt na hlavu…co já, a nejen já, bych dala za to, alespoň jednou být těhotná…a pak si tady přečtu takovouhle kravinu, pak že je život fér…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 19:34
@Kelly3 píše:
Co na to říct? Mezi náma žije tolik žen, co nemůžou mít děti a ty bys dítě dala pryč jenom kvůli tomu, že to není tvoje vysvěná holčička, ale kluk. Důležitý hlavně je, aby miminko bylo zdravé :think: :zed: Tohle mě dokáže tak vytočit!

Věř tomu, že je mi o to hůř, když si pomyslím na to, že mám kolem sebe pár kamarádek, které si prošly několika potraty a nedaří se jim mít zdravé miminko… a já se zabývám takovou hloupostí… když to tak vezmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carculka
18.2.13 19:34

Myslis ze holcicky jsou vzdy typicke..nase treba zlobi vic jak vsichni kluci co zname…nezastavi se a leze vsude..a kamoska ma klucika mazlici¨ho, fintivyho
a ikdyby ne tak snad nedas dite pryc kvuli pohlavi!!!bud dite chci a nebo nechci a chranim se(kdyz uz by se stalo abych aspon mela pocitb ze jse udelala maximum abych nemusela mit rozhodovani)jsem proti potratum ale chapu ze nekdy rto je lepsi..ale ne kdyz nsi dite chtela..je to fakt magorina..si vymen treba i muze za lesbu ne kdyz ti kluci vadi..by me zajimalo co na to on…ja bych s to nikdy neni jisty-my zili v tm ze budeme mit kluka a ejhle dr se spletlatebou enbyla po tom co bys dala pryc..a taky s

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.13 19:35

@TattyTeddy Upřimně já bych tě nakopala do zadní části těla, aby ses vzpamatovala a byla vděčná za to že máš zdravé dítě a za to že vůbec nějaké čekáš :cert:

• Citovat
  • Upravit
3477
18.2.13 19:36
@TattyTeddy píše:
Věř tomu, že je mi o to hůř, když si pomyslím na to, že mám kolem sebe pár kamarádek, které si prošly několika potraty a nedaří se jim mít zdravé miminko… a já se zabývám takovou hloupostí… když to tak vezmu…

Tak se začni zabývat tím, aby tvé dítě bylo zdravé nebo to pro tebe není důležitý? Protože z toho, co tady píšeš, mám pocit, že je pro tebe hlavně důležitý to pohlaví. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.2.13 19:36

Do p… tak když chceš mimi tak je snad jedno pokud to je holčička nebo kluk takove baby by mit děti nemelí mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
18.2.13 19:37

@TattyTeddy Neplač… trebárs to bude transsexuál! :-)

• Citovat
  • Upravit
ikyki
18.2.13 19:41
@TattyTeddy píše:
Já se svým způsobem utěšuji i tím faktem, že mám kolem sebe dost případů, kdy mamince celé těhotenství tvrdili „A“ a narodilo se „B“… uvidíme, až se to narodí, ale asi teď budu hodně dlouho bojovat s myšlenkou, že to bude kluk… ale věřím tomu, že si nějakým způsobem zvyknu… :roll:

Nezasloužís si to miminko…nezasloužila by sis ani tu holčičku pokud máš k tomu takový přístup…

• Citovat
  • Upravit
Gabika
18.2.13 19:42

@TattyTeddy Nie, prepáč, robím si srandu… trochu…

Ja ťa celkom chápem, že si si niečo vysnila, a ono to je celé inak. Ale fakt neboj, i chlapci sú fajn a majú svoje výhody, a nie málo. Napríklad s dcérou musím neustále chodiť vonku čúrať, držať, ju, chlapci sa najneskôr od dvoch rokov vyčúrajú vonku bez asistencie… :-) V lete i skôr. :-)

Ja som si naopak ako prvého priala chlapca, i kvôli manželovi, nie že by ho on nejak silou mocou musel mať, ale JA som mala dobrý pocit, že som mu ako prvorodené dieťa dala syna… Totálna blbosť… :lol:

A je pravda, čo ti tu píšu, tvoje odmietnutie miminko vníma, tak sa skús zrovnať čo najskôr. Predstav si toho krásneho chlapa, ktorý ti z neho vyrastie, a na ktorého budeš tak pyšná :-) :hug:

• Citovat
  • Upravit
1711
18.2.13 19:43

@TattyTeddy neblbni, bud rada ze mas mimino a ze snad bude zdrave. ja se s pohlavim druheho srovnavala dlouho. nenechali jsme si to rict, ale byla jsem si jista holcickou. ne ze bych kluka nechtela, chtela jsem ho vic nez holku, ale pro me proste bricho byla holka. az na sale mi rekli, ze je to kluk a ja jim neverila. neverila jsem jeste nekolik tydnu, joooo hormony :mrgreen:

kluci jsou uzasni :srdce: doufam, ze treti bude :srdce: zase kluk 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.2.13 19:43

@Ter91 Nevím proč by neměla mít dítě!!! Co to plácáš…ona ještě NEJDE na potrat…má ted v hlavě poplašený hormony…blbne…a určitě se za pár dní…týdnů…uklidní a bude ráda za jakékoliv mimčo…a to, že teď blbne neznamená, že bude špatná matka… :zed:

• Citovat
  • Upravit
6050
18.2.13 19:46

8o 8o 8o no toto!!! já si taky přála holčičku a přiznám se že i slza ukápla když mi řekli že je to kluk ale tohle mi hlava nebere :cert: já se teda na našeho chlapečka moooc těším i když nevím co s tím pindíkem budu dělat :mrgreen: hlavně že je zdravý a v pořádku :palec: přestaň na to myslet a smiř se s tím měj z toho radost co by za to jiní dali, počkej až půjdeš do krámu s oblečkama já vždycky pokukovala po šatičkách a pak jsem odbočila a rozplývala se nad modrýma dupačkama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
18.2.13 19:48

@TattyTeddy ty nejsi vážně normální, jak můžeš vůbec uvažovat o potratu???ty si nezasloužíš žádný dítě. Prožila jsem jeden zamlklý potrat, sice jsme v té době už měli doma chlapečka, ale i tak mě to hrozně sebralo, jen ten malý doma mě držel. Teď jsem podruhé těhotná, končím 4.měsíc a nikdy ale nikdy by mě nenapadlo být nešťastná z jednoho pohlaví. A věř, že to malý v tobě to z tebe cítí, to, že ho nemáš ráda, tak se vzpamatuj!!!Kolik žen nemůže mít vůbec děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.2.13 19:49

@ikyki Některé z Vás jsou fakt MAGOŘI…je přece spousta matek, co se jim v různých fázích těhotenství nebo po porodu zplaší hormony…brečí…dítě nechtějí…jsou zoufalý z pláče…když rostou zuby bouchají hlavou do zdi…šílej…pak to přejde…bude líp…a ony nechápou, jak se takhle mohly chovat…pokud jste to NIKDY nezažily, máte štěstí…já ANO..a svoji dceru miluju nadevšechno a přesto vím o chvíli, kdy jsem byla hooodně zoufalá a abych jí neublížila, šla jsem vedle do pokoje a tloukla hlavou do pelestě postele…jsou chvíle, kdy jsme zoufalé, ale neznamená to, že když se s tím svěříme někomu, že očekáváme ukamenování…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky