Nechtěné pohlaví dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.10.12 09:48

Taky jsem byla v rozpacích, že čekáme kluka. Chtěla jsem holku a všichni v okolí už i o holce pořád mluvili a já si zvykla. O holce se mi i zdálo. No, chvíli jsem se s klukem srovnávala. Zklamání trochu bylo. Ale člověk se přeorientuje. Při porodu už jsem na tohle vůbec nemyslela a přivítala miminko s láskou. ňuňu je i tak, mazlí se a pusinkuje. Ty rozdíly mezi pohlavím přijdou až později. Teď čekáme další a už je mi to jedno, co to bude.

• Citovat
  • Upravit
49
11.10.12 09:49

@Vandisuke já jsem reagovala úplně stejně, strašně jsem toužila po holčičce, dokonce se mi o tom zdál před pár lety sen, že máme holčičku a chlapečka :) no a na ultrazvuku v 16.týdnu se ukázal hned pindík :D jsem to ořvala hned při odchodu z ordinace, manžel byl na mě naštvaný a pak jsem si to strašně vyčítala :,( Teď už mi tu kope 4.měsíční chlapeček, kterého bych nevyměnila ani za milion holčiček :) Ale přiznám se, že výčitky mě někdy ještě přepadnou, že jsem se k němu chovala tak hnusně těch pár dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
11.10.12 10:11

No holky, já taky toužila po holčičce…splila se mi hned na poprvé:) :dance:
Pak už mi to bylo „jedno“, protože jsem holčičku měla a druhé je chlapec.

Ovšem přiznávám, že kdyby byl první chlapec a druhé se ukázal taky kluk, tak by mi asi taky slza ukápla a nejen jedna, protože víc dětí v plánu není..

• Citovat
  • Upravit
lekno
11.10.12 10:13

Holky - husitská směs…co je to za jídlo, dneska to mají ve školce???

• Citovat
  • Upravit
2237
11.10.12 10:13

Vždyť o nic nejde, já měla tři kluky a čtvrtá po 12.letech byla holka, ale do poslední vteřiny jsme pohlaví neznali. Fandím každému, kdo se nechá překvapit jako nyní dcera moji kamarádky, u prvního věděli, že to bude kluk a nyní to nechávají jako překvápko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
11.10.12 13:16

Dneska už jsem ty chmury zažehnala a prostě se přeprogramuju na kloučka;) V žádném případě jsem necítila, že toho teda nechci, jen prostě to zklamání tam bylo 8o
Smazala jsem všechny holčičí záložky s věcičkama a už sleduju a koukám po klučičích ;) Nechci aby si na minutgku myslel, že ho nechci :mrgreen:

@lunatko
@Chocolate
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
11.10.12 13:51

@Vandisuke To je dobře… klučičí oblečky jsou správňácký :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.12 14:21

Musim se k vám všem přidat!

Jsem těhotná a jelikož čekám dvojčata tak mě hodně děsí přectava že to budou oba kluci, vždy jsem kluka chtěla ale to bylo taky spíš kvuli manželovi, mažel se semnou rozvedl cca2 měsíce zpět a ted si strašně přeju holčičky bojeovnice jako jsem já ale mám podezření na kluky :/ zajiste je budu taky milovat ale i celá moje obrovská rodina by si holky přála já sama mám 4 brášky žádnou sestru, mám 7 bratancu a jednu nevlastní sestřenici.. i při přípravě jmen se mi líbí všecky holčičí ale u kluku ani jedno ach jo kéž by to byly holčičky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2237
11.10.12 14:22

Napadá mě ještě otázka, co vede člověka k tomu, aby chtěl znát pohlaví? Zvědavost? Být připraven s oblečením, kočárkem apod.? Sestřenka pohlaví znala předem a my všichni kolem ní a pak se už jen čeká na váhu a míru, to překvápko, ta správná euforka tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
11.10.12 14:34

@Anulka To je to stejné, jako bych se Tě já ptala, pročs to znát nechtěla… Každý si snad může zvolit dle sebe, ne? Každý nepotřebuje euforii u porodu, který je euforií už sám o sobě… Ano, já to chtěla vědět a všichni kolem mě už jen z důvodu zvědavosti, na tom snad neni nic špatného, z důvodu přípravy na miminko, oblečky, věcičky, pokojíček… Já nevim no… A ani to neni předmětem této diskuze… Mimochodem… Kde je určeno to, co je ta správná euforie??? A že je to zrovna to, že se při porodu dozvim pohlaví??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
11.10.12 14:43

@kolik o jé…tak sorry…ale v kolika diskuzích se tady objeví chlap… :lol:

• Citovat
  • Upravit
24292
11.10.12 17:49

@lekno vepřová kýta, játra, olej, hl. mouka, prášková paprika, houby, různobarevné papriky, cibule. Maso na nudličky, obalit v mouce, zprudka opéct. okořenit ppaprikou, přidat houby na plátky, na nudličky papriky a na kolečka cibuli. Podlít vývarem, sůl, pepř, podusit.

ALe možná je to ve školce název pro něco jiného :-)

Příspěvek upraven 20.04.15 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 19:09

všichni jsme doufali v holčičku

Jsem víceméně v obdobné situaci, akorát že v mé psychice asi poněkud vyhrocenější… Cítila jsem, že jsem těhotná a že budu mít holčičku ještě dřív, než jsem měla mít termín periody. Pak perioda nepřišla a já své nejbližší kamarádce potvrdila, že test vyšel pozitivně. Tehdy mi napsala, že to vidí jasně: že budu mít holčičku. S tímto pocitem jsem byla hodně dlouho. I v mé rodině všichni říkali: to bude holka (ani máma, ani teta, když čekaly holky, skoro nic nepřibraly a nebylo to na nich vidět. U kluků přesně naopak. Břicho snad od chvíle, co se klučík uhnízdil)… Tím větší byla moje radost, když mi v 13tt doktorka řekla, že to bude spíše holčička… ale o dva týdny později se mi svět zhroutil :(… Paní doktorka se podívala ultrazvukem mimču mezi nohy a říká: „Vidíte, tady to bude kluk…“
Doma jsem to strašně obrečela a stále mám v hlavě myšlenku: Dám ho pryč… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
18.2.13 19:13

Tak to snad ne!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.2.13 19:13

Jde mi o to, že kdybych zjistila, že čekáme holku, asi mě to rozhodí.

jak tohle můžete napsat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky