Nechtěné pohlaví dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5532
18.1.12 09:25

U nás v rodině se rodí JENOM holky. Mám 11 neteří :lol: a ani jednoho synovce, 4 sestry (2 nevlastní bráchové), z mamčiny strany zase samé ženské,…
Takže jsem byla „profík“ v péči o holčičky a když jsem poprvé otěhotněla, chtěla jsem holčičku. Byla jsem přesvědčená, že to bude holka a vůbec mě nenapadlo, že by to mělo být něco jiného…
Nooo, chlapeček jako vyšitý. Byla jsem z toho pár dní fakt špatná :oops: , ale potom jsem se začala těšit a ve finále jsem šťastná jako blecha :lol: . :lol: A druhé dítko je vysněná holčička :pankac: .
Jen je mi líto synka, protože v rodině jsou jen samé ženské a hraní s panenkami ho fakt nebaví a holčičí starosti ho také nezajímají :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288

u nás když jsme se rozhodli pro další dítě nepochybovali jsme že to bude holčička,protože manžel už měl 3 holky.Také celé těhotenství nám tvrdili že to bude holka,měli jsme růžový kočár a vůbec všechno na holčičku.Když mi potom na porodním sále řekli máte kluka byla jsem opravdu v šoku a přiznám se trochu rozhozená,já žila tou holčičkou a co teprv když to řekli manželovi! Vždycky mi ze srandy říkal že kdyby to byl kluk tak není jeho že on dělá jen holky a teď je pyšnej! takže nakonec nejvíc rozozená jsem z toho byla já. Ale teď jsem moc moc ráda že ho mám. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096

No vidíš a my si celou dobu s manželem mysleli, že je to holčička a pak nám ve 20. týdnu řekli, že je to kluk. Dokonce jsme měli i v rodině sázky na pohlaví :lol:
Nám bylo jedno, jaké pohlaví to bude, jen jsem právě měla opačný pocit a manžel též, že je to jasná holčička, ale sekli jsme se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
18.1.12 09:26

tak když jsem byla prvně těhotná, tak mi to bylo upřímně putna, zda to bude holka nebo kluk, holky sou nyny, klucí pokračovatelé rodu…navíc sem všem na otázku, co bych chtěla, odpovídala, že je celkem fuk, jestli mi kluk začne v patnácti lítat tajně na pivo, nebo holka přijde v šestnácti těhotná :mrgreen: :mrgreen:
no takže poobné myšlenky přijdou předpokládám při snažení o druhé, tam ta holčička už bude žádaná víc :lol: tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
18.1.12 09:27

Ahoj, uplne te chapu i kdyz sama jsem takove pocity nezazila…ja mela zase vymodlenou holcicku- paradnici :mrgreen: , ale citila jsem, ze to bude kluk a kdyz mi dr. rekl, ze to bude holcicka, asi jsem zadny uzasny ci naopak zklamany pocit nemela, spis jsem to tak prijala bez emoci…bylo to asi tim, ze mi kazdy rikal, ze je to jasny kluk i ted!, priteli jsem chtela dat prvorozeneho syna, vsechno jsme zdelili v modrem- proste to mel byt kluk a ne moje vysnena holcicka. Nakonec je to holka, pritel je z toho nadseny, i ja jsem rada, ale asi ne tak jak bych mela :think: zajimave je, ze jsem si to udevedomila az touhle diskuzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
18.1.12 09:29
tterka píše:
U nás v rodině se rodí JENOM holky. Mám 11 neteří :lol: a ani jednoho synovce, 4 sestry (2 nevlastní bráchové), z mamčiny strany zase samé ženské,…
Takže jsem byla „profík“ v péči o holčičky a když jsem poprvé otěhotněla, chtěla jsem holčičku. Byla jsem přesvědčená, že to bude holka a vůbec mě nenapadlo, že by to mělo být něco jiného…
Nooo, chlapeček jako vyšitý. Byla jsem z toho pár dní fakt špatná :oops: , ale potom jsem se začala těšit a ve finále jsem šťastná jako blecha :lol: . :lol: A druhé dítko je vysněná holčička :pankac: .
Jen je mi líto synka, protože v rodině jsou jen samé ženské a hraní s panenkami ho fakt nebaví a holčičí starosti ho také nezajímají :? .

Ještě tedy musím dodat, že když se děda dozvěděl, že bude mít další vnouče, tak prohlásil, že jestli to nebude kluk, tak nám nekoupí kočárek (řekl to samozřejmě ze srandy :lol: ). Tak dost možná to mrně v bříšku původně byla holčička, ale jelikož věděla, že finančně jsme na tom nebyli nejlépe, tak se předělala na kluka :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.12 09:31

CokeLady já byla 18 týdnů přesvědčena o tom, že to je holčička. A moc jsem ji chtěla a těšila se. Když jsem uviděla na UTZ pindíka, trochu to se mnou zacloumalo, trochu hodně, myslím, že i doktor byl překvapený, jak jsem zaražená a vyvedená z míry … ;)
Přešlo mě to za asi dvě hodiny :lol: a začala jsem se šíleně těšit na svého chlapečka. A už mě to nepřešlo a i po letech jsem pořád moc ráda, že to je kluk.
 Agh.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.1.12 09:35
Mmonnika píše:
smurfka píše:
no my jsme strašně chtěli s přítelem holčičku..měli jsme vymyšlené jméno a mluvili jsme na ni jako na holčičku..na NT nám dr. řekl že to na 95% bude kluk..
Nooo..hodně dlouho jsem se s tím vyrovnávala..a ještě pořád to v sobě nemám úplně vyřešené..už na něho sice mluvíme jako na kluka..přítel už si taky zvykl - asi. Já ještě uplně ne. Čekám přští týden na velký UTZ - jestli to potvrdí, pak už s tím asi nic nenadělám.. Ale přiznávám se že s tím ještě srovnaná vnitřně nejsem. Samozřejmě že ho budu milovat, hlavně když bude zdravý a o holčičku se pokusí podruhé no..ale zamrzelo mě to hodně, když to dr. řekl.
Měla jsem to stejně, já si nějak celý život myslela, že budu mít holčičku, u nás se rodí jen holky, vždycky když jsem si představovala svoje dítě, tak to byla holčička a taky jsem byla sklamaná a dlouho to vě mně nějak bylo a pak když se nám malý narodil, tak se to úplně změnilo, ted si nedokážu představit, že bych měla holčičku a ted už ani nevím proč jsem ji chtěla, ted je pro mě náš syn jedinečný a nejlepší a jiné dítě bych nechtěla :)

no u nas v rodině ti ani nevím..můj táta 2 holky o kluka se snažil hodně dlouho, nakonec se povedlo..přítelova rodina jeden kluk a jedna holka, takže u nás to nění nějak dědičný že by se rodilo jedno pohlaví. Uvidíme..když potvrdí koučka, tak to hold bude kluk jak buk no.. :nevim: ale naši už nakupují modré věci, pořád si říkám lepší holka v modrém než kluk v růžovém.. :P

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
18.1.12 09:37

Úplně ti rozumím , byla jsem přesvědčená že je to kluk. Nechtěla jsem holku .

No co myslíš je to holka , byla jsem šíleně zklamaná že je to holka a brečela :roll: . Naštěstí se mi to rychle v hlavě srovnalo a začala se na ní těšit .
Teď bych si za to dala přes hubu , nechápu jak jsem mohla být tak hnusná :pocitac: :zed: . Do dnes mě to mrzí zachovala jsem se jak kráva .

• Citovat
  • Upravit
Izz
18.1.12 09:40

Tyjo holky, jak jsem to přečetla, tak mám super náladu, protože jsem se od vás dočetla, jak je super mít kluka i holku…takže mě je to momentálně už úplně jedno.
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6051
18.1.12 09:41
xxxyyysss píše:
Neboj, budeš bezmedzne milovať to, čo sa narodí, či to bude dievčatko alebo chlapček :P Prinajhoršom môžeš sfungať manžela, keďže rozhoduje o tom, či bude X alebo Y :think: :roll: čiže ako sa hovorí, keď strčíš do trúby makovník, nemôžeš chcieť vytiahnuť orechovník :) :mavam:

:palec :palec: :palec: :palec: :palec: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
18.1.12 09:43
smurfka píše:
Mmonnika píše:
smurfka píše:
no my jsme strašně chtěli s přítelem holčičku..měli jsme vymyšlené jméno a mluvili jsme na ni jako na holčičku..na NT nám dr. řekl že to na 95% bude kluk..
Nooo..hodně dlouho jsem se s tím vyrovnávala..a ještě pořád to v sobě nemám úplně vyřešené..už na něho sice mluvíme jako na kluka..přítel už si taky zvykl - asi. Já ještě uplně ne. Čekám přští týden na velký UTZ - jestli to potvrdí, pak už s tím asi nic nenadělám.. Ale přiznávám se že s tím ještě srovnaná vnitřně nejsem. Samozřejmě že ho budu milovat, hlavně když bude zdravý a o holčičku se pokusí podruhé no..ale zamrzelo mě to hodně, když to dr. řekl.
Měla jsem to stejně, já si nějak celý život myslela, že budu mít holčičku, u nás se rodí jen holky, vždycky když jsem si představovala svoje dítě, tak to byla holčička a taky jsem byla sklamaná a dlouho to vě mně nějak bylo a pak když se nám malý narodil, tak se to úplně změnilo, ted si nedokážu představit, že bych měla holčičku a ted už ani nevím proč jsem ji chtěla, ted je pro mě náš syn jedinečný a nejlepší a jiné dítě bych nechtěla :)
no u nas v rodině ti ani nevím..můj táta 2 holky o kluka se snažil hodně dlouho, nakonec se povedlo..přítelova rodina jeden kluk a jedna holka, takže u nás to nění nějak dědičný že by se rodilo jedno pohlaví. Uvidíme..když potvrdí koučka, tak to hold bude kluk jak buk no.. :nevim: ale naši už nakupují modré věci, pořád si říkám lepší holka v modrém než kluk v růžovém.. :P

:lol: až se narodí, tak úplně zapomeneš, že si třeba chtěla holčičku, já si to taky nedokázala představit a ted je mi zas představa holčičky hrozně vzdálená, ale chápu jak to ted cítíš, jen jsem tím chtěla napsat, že tyhle pocity na 100% zmizí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.12 09:45

Já jsem si už od dětství přála strašně holčičku. V těhotenství jsem se připravovala na to, že to bude nejspíš kluk, před utz jsem na to ale nějak zapomněla a pak mi dr. řekla, že je to chlapeček. Byla jsem zklamaná, nejradši bych to obrečela, ale to jsem si nedovolila, styděla bych se před sebou. Skoro jsem se přestala těšit, i když to pak samozřejmě přešlo. No a jakmile se synek narodil tak to pro mě byl nejúžasnější chlapeček a nevyměnila bych ho za nic :D Naopak si vůbec neumím představit tu holčičku. A až bude načase druhé, tak už mi to asi bude úplně jedno, těším se na těhotenství bez očekávání jednoho pohlaví ;)

• Citovat
  • Upravit
29436
18.1.12 09:47

Příspěvek upraven 15.06.16 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.1.12 09:48
Mmonnika píše: :lol: až se narodí, tak úplně zapomeneš, že si třeba chtěla holčičku, já si to taky nedokázala představit a ted je mi zas představa holčičky hrozně vzdálená, ale chápu jak to ted cítíš, jen jsem tím chtěla napsat, že tyhle pocity na 100% zmizí ;)

tak to určitě :mrgreen:
jen nevím kdybych byla jako jiné holky které si pohlaví nedají říct a těšíla se celou dobu na holčičku a pak by mi donesli kluka , tak to nevim jak bych reagovala.. :oops: ted mám aleposn čas si na to zvyknout, připravit s na to..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky