Nechtěné pohlaví dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
18.2.13 19:14

Promiň, ale zbláznila ses? 8o Kluci jsou taky fajn, jen jsou trochu jiní, než holčičky. Uvidíš, že až se narodí, tak jej budeš mít stejně ráda. Hlavně aby bylo miminko zdravé, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.2.13 19:14
@TattyTeddy píše:
Jsem víceméně v obdobné situaci, akorát že v mé psychice asi poněkud vyhrocenější… Cítila jsem, že jsem těhotná a že budu mít holčičku ještě dřív, než jsem měla mít termín periody. Pak perioda nepřišla a já své nejbližší kamarádce potvrdila, že test vyšel pozitivně. Tehdy mi napsala, že to vidí jasně: že budu mít holčičku. S tímto pocitem jsem byla hodně dlouho. I v mé rodině všichni říkali: to bude holka (ani máma, ani teta, když čekaly holky, skoro nic nepřibraly a nebylo to na nich vidět. U kluků přesně naopak. Břicho snad od chvíle, co se klučík uhnízdil)… Tím větší byla moje radost, když mi v 13tt doktorka řekla, že to bude spíše holčička… ale o dva týdny později se mi svět zhroutil :(… Paní doktorka se podívala ultrazvukem mimču mezi nohy a říká: „Vidíte, tady to bude kluk…“
Doma jsem to strašně obrečela a stále mám v hlavě myšlenku: Dám ho pryč… :zed:

Promiň, ale to mi fakt nepřijde normální :zed: Ono to to dítě vnímá už teď, jak se k němu matka staví, jestli ho přijímá takové, jaké je atd. Ono je velmi nešťastné na pohlaví jakkoliv lpět (pokud se nejedná o nějakou dědičnou vadu přenosnou jen na jedno pohlaví)… Moc nechápu, proč zrovna ta holčička je pro tebe tak podstatná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 19:15

No, asi to pro tebe byl šok, když jsi věřila že to bude holčička a tajně seis jí přála, ale já to tak neřešila, protože jsem si k otěhotnění prošla hodně trnitou cestu…a jsem ráda že miminko prostě bude…brzo se to srovná a budeš se zas těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.2.13 19:15

Takovehle ženské by si měli povykládat s jinýma co o děti přišly atd…aby je takové kraviny přešly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
18.2.13 19:16

Klid, třeba zase někdo provokuje. Je to nováček s jedním příspěvkem..
Pokud ne, předem je mi miminka líto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 19:16
@Tinuvien píše:
Promiň, ale zbláznila ses? 8o Kluci jsou taky fajn, jen jsou trochu jiní, než holčičky. Uvidíš, že až se narodí, tak jej budeš mít stejně ráda. Hlavně aby bylo miminko zdravé, ne?

To se snažím sama sebe taky přesvědčit… ale vůbec mi to nejde :zed: :zed: vím, že silná na to nejsem, abych šla na interrupci… ale stejně tak mám v sobě hodně zlý pocit, že tomu dítěti nedám tolik lásky, kolik bych kdy chtěla dát své vysněné holčičce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.2.13 19:17

Promiň ale ty si na odtřel :pocitac: víš co tu je ženských co by dali za těhotenství…prober se a raduj se, že je mimi v pořádku protože jinak si u mě blbk* co si to maličké nezaslouží…

• Citovat
  • Upravit
59394
18.2.13 19:17

@TattyTeddy :jazyk: :jazyk: zhroutil svět, co bys dělala kdyby tě řekli že to je holka ale s vadou neslučitelnou se životem? Bud ráda že je mimi zdravé to je totoiž to nejdůležitější a v 15tt ještě nic na 100% neni. nechápu se upnout na jedno pohlaví a když to nevyjde tak to brát jako tragedii :?. já u druhýho taky si přála holku, těhu jiné na utz nebylo dlouho nic poznat tak jsem si furt říkala že to určitě bude ta holka :lol: :lol:, na 3D jsem to já i manžel viděli jasně, druhý kluk, ani nemůžu napsat že jsme byla zklamaná jen moje vnitřní intuice totálně selhala ale nakonec mé něco zafungovalo, šla jsme na utz a z něj rovnou na císaře. uzel na pupečníku, otázka max hodin :jazyk: a manžel když malýho viděl tak prý jako by koukal na mně ta podoba je až neskutečná dokonce oba máme stejně jedno ucho zakroucený :lol: :lol: a nejdůležitější je zdraví ;) a potřetí jsme se dočkali i tý holčičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
18.2.13 19:18

Tak to jsem asi neměla číst. :,(
Jak tohle můžeš, s prominutím, s pusy vypustit?
Vzpamatuj se, zavčas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
18.2.13 19:20

@TattyTeddy jakou interupci 8o 8o 8o na tu můžeš do 12tt, fakt si to srovnej v hlavě tohle neni normální, nebo rovnou vyhledej odbornou pomoc na psychiatrii :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200

Teddy…heled, zvyknes si na to..na pindika..no, a??proste sis neco vysnila, a je to jinak, ale to neznamena ze to je spatne. lasku, das taky..neboj.

a kecy, ze to miminko citi…prd. kdybyste vedely o cem ja jsem premyslela..a mam holcicku, uzasnou…ze by nejak byla vystresovana prenatalem..to teda neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228

Tak přesně tohle jsem měla taky minulý rok touhle dobou, strašně jsem chtěla holčičku byla jsem přesvědčená že jí čekám, když jsem se dozvěděla že to bude kluk, strašně jsem brečela, brečela jsem několik dní vždycky když jsem si na to vzpomněla. Dokonce i když mi moje kamarádka oznámila že čeká holčičku, strašně moc jsem jí to záviděla. Jakž takž jsem se s tím smířila ke konci těhotenství a když jsem porodila a dali mi malýho do náručí, tak jsem si naopak vyčítala že jsem tak blbá, vždyť je to jedno co je to za pohlaví, hlavně aby bylo miminko zdravé, kvůli tomu bych rozhodně na potrat nešla, jenom kvůli tomu že je to kluk. Vím, že je to těžký se s tím srovnat, když žiješ v přesvědčení že nosíš holčičku, sama jsem si tím prošla, ale to jsou taky hormony, kdyby jsi šla na potrat, později by jsi toho taky mohla litovat, přeju hodně síly :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.2.13 19:21

HOLKY KLÍÍÍÍÍDEK, JE TO BEZTAK ZAS NĚJAKÁ PROVOKAČKA :D VIZ. DNEŠNÍ ZALOŽENÍ A 2 PŘÍSPĚVKY :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.2.13 19:22

Na jednu stranu tě chápu…taky jsem chtěla holčičku…a mám jí…ale…nerouhej se…něco se pak stane špatnýho a budeš si rvát vlasy a vyčítat do konce života…krom toho…mojí známé-rodili jsme spolu v Motole…do porodu říkali, že má podle všech ultrazv. vyšetření KLUKA…na porodním sále po dvou hodinách tlačení slyší sestru: „Máte krásnou holčičku!“ takže nic není jisté…a ještě něco…pracuju ve školce a hádej kdo si ke mě častěji chodí pomazlit? Holky nebo kluci? Správně…KLUCI…ačkoliv já tak moooc chtěla holku a neuměla si představit, že bych mohla mít ráda kluka…ted ve školce dostávám od kluků nejvíc pusinek a kdybych mohla mít druhé dítě, jako že nemůžu, tak by mi ted kluk vůůůbec nevadil… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8651
18.2.13 19:22
@korunkaa píše:
kdyby jsi šla na potrat, později by jsi toho taky mohla litovat, přeju hodně síly :hug: :hug:

Vždyť na žádný potrat nemůže, když je ve 13. tt. Nechtěné pohlaví opravdu není indikací k potratu po 12. týdnu.

JInak by mě teda zajímaly psychologické příčiny takové chorobné fixace na jedno pohlaví, protože to nemůže být jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí