Nechuť sociálních sítí

L.B26
14.12.20 07:45

Nechuť sociálních sítí

Ahoj, je tu někdo kdo ještě v dnešní době nepřišel na chuť sociálním a chatovacím sítí? (Fb, Messenger, WhatsApp, Twitter, Viber a nevím co vše ještě existuje) :P nepočítám Emimi :P proč? Děkuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
406
14.12.20 07:50

No to je teda intimni tema. A ten nazev :roll:
Chudaci site, nemaji zadnou chut! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12634
14.12.20 08:05
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu někdo kdo ještě v dnešní době nepřišel na chuť sociálním a chatovacím sítí? (Fb, Messenger, WhatsApp, Twitter, Viber a nevím co vše ještě existuje) :P nepočítám Emimi :P proč? Děkuju za odpovědi

Krom klasiky FB nic a tam nechatuji..nic..nijak mi to nechybí, tu šílenou potřebu sdílet každe pr. nutí s přáteli a veřerejností fakt nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.12.20 08:12

Používám whats up na telefonování sms a posílání obrázků místo MMS-

• Citovat
  • Upravit
15903
14.12.20 08:15
@Anonymní píše:

Nepřišel jsem na chuť magorům, kteří na sociálních sítích píšou, že nemají rádi sociální sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
14.12.20 08:15

Mám Whatsapp a spravuju business Instagram účet.

Twitter je na mě moc uštěkaný a na FB převažují starší lidé a nebaví mě. TikTok je naopak trochu moc mladý. :P

Příspěvek upraven 14.12.20 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
14.12.20 08:16

Proc to dáváš jako anonym? Nevím proč za zprávy platit kdyz to jde zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L.B26
14.12.20 08:17

@Zumpa Největší M***R jsi tady ty :potlesk: :mrgreen: :P je to volné diskutování, tak nevim, proč se nezeptat, nikde nepíšu nic o proti sociálním sítí, jen jsem jim nepřišla na chut, takže klid :palec:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
14.12.20 08:17

Co je špatného na WhatsApp, Messengeru? To radši platíš za SMS a volání, než abys používala bezplatnou aplikaci?

• Citovat
  • Upravit
L.B26
14.12.20 08:18

@lucenka Nikdo to má rád, někdo ne

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
14.12.20 08:19

@L.B26 Ty s nikým nikdy netelefonuješ nepošleš sms? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
L.B26
14.12.20 08:19

@MrsNorris No já nevím, pro mě je to vše na jedno brdo Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
3265
14.12.20 08:22

Ten nadpis :lol: No zkoušela jsem oliznout Facebook, ale podle mě by si zasloužil více přisolit :D
Teď vážně. Mám FB, WhatsApp, LinkedIn a tím to končí. Na FB nic nedávám, mám ho jen kvůli trošku netradičním koníčkům, kdy chci být v kontaktu s určitým okruhem lidí. K tomu samozřejmě messenger kvůli komunikaci. To samé WhatsApp. To ale není sociální síť jakontakiva, ale spíš nástroj pro komunikaci.
Dále LinkedIn kvůli práci.
Jinak můj manžel nemá žádné soc. sítě, prostě nic, jen WhatsApp.
Dost mě to kdysi překvapilo někdy před těmi 10ti lety, kdy jsme se seznámili. Bylo mu v té době 20. Ale chápu ho, říká, že je to ztráta času a že kdo chce, má na něj kontakt a nebo ho najde na netu na stránkách firmy.
U mě je otázka času, kdy FB taky zruším, otravuje mě, jak někteří sdílí kdejakou blbost. Zatím jsem teda zakázala, aby se mi zobrazovaly jejich příspěvky.

Příspěvek upraven 14.12.20 v 08:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.20 08:23

Nejspíš ani netušíš, na co zmiňované „sociální sítě“ jsou. WA, messenger a viber jsou jen aplikace na telefonování, psaní zpráv a posílání obrázků/videí, které jsou zdarma. Takže defacto místo sms, mms a volání :nevim: Tak ano, ty používám, lepší než platit za zprávy. Sociální sítě ve smyslu „nasdílím fotku a sedněte si z ní na pr.del“ nepoužívám, i když před deseti lety to frčelo :) Čím jsem starší, tím cennější je mi moje soukromí :mavam: Ale je mi úplně jedno, jak to mají jiní. Pokud to teda není tchýně, která by sdílela naše děti apod. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.12.20 08:25

@Rachel_cz Můj muž taky nemá žádné soc. sítě jen whats up ale leze mi na můj facebook a twitter sjíždí mi okruhy co sleduju neb máme podobné zájmy.)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák