Nechutenství na začátku těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
12.4.13 12:30

@Telny - poradím zázvorová lízátka z lékárny, ale pomůžou jen na chvíli, taky mi docela zabíraly homeopatika Cocculine, když mi bylo hodně těžko.. Doporučují se i denně mandarinky, ale ty na někoho působí opačně, chce to zkusit. Cocacolu po malých lokách jsem pila v horké chvíli, kdy mi nešlo na záchodě nic vyhodit a bylo mi moc šoufl.

Jinak co se týče kofejnu, kafe je to první, co dostanu do žaludku už 10 let a i v těhu to není výjimka. Dávám si 1-2 kafe denně a všechno je ok. Mám teda hrnek půl kafe půl mlíka, ale jinak bych z postele asi nevylezla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šárýsek
13.4.13 19:43

@Telny ahojky já jsem měla to samé..taky mě zachranily rohliky a suchary..jinak se zázvorem pomalu…může to ohrozit plod já jsem to kvůli tomu vůbec nepila…ale lízatka ty zázvorové jsem zkusila a jen mi to zhoršilo…tak nevím…hodně jsem spala a jinak mi pomohlo hodně studené mlíko…takhle jsem to měla 14 dní…a jednou jsem blila…

• Citovat
  • Upravit
13119
14.4.13 16:44

@bara 1 jj, pálila mě až do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
14.4.13 16:51

Děkuji moc za odpovědi :) já si taky koupila ty zázvorové lízatka, ale ještě jsem je nezkoušela…jinak mi pomáhá hodně pít :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
14.4.13 16:56

@Telny Ahoj, mám to samé, totální nechutenství, ze všech pachů je mi na zvracení, stačí si vybavit nějaké jídlo /nejhorší je maso v kombinaci s česnekem/ a už mě to nabírá :( Chutná mi ale nakládaná červená řepa, červené zelí, celkově mám chuť na zeleninu, takže jím hodně např. šopský salát, po něm je mi dobře. Sem tam si dám dětskou přesnídávku, po ní mi také nic není. Jinak to beru tak, že miminko je v pořádku, když je mi špatně, takže vadí mi to, ale jsem za to i ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
14.4.13 16:59

@Marky88 Tak to jsme na tom skoro stejně. :pankac:..já hodně piju (hodně) zředěný džus, dneska jsem měla chleba se syrem a máslem a polívku, a jsem přeplněná…na nic už nemám chut, i když mam hlad… :( je to pořád dokola..at už to skončí.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
14.4.13 17:20

@Telny Džusy piju taky a polívky taky můžu, ale ta polívka je fakt to nejvíc, co sním. Dneska jsem dělala kuřecí vývar a na něj jsem měla i chuť, ale přítelovi jsem dělala vepřové výpečky s knedlíkem a se zelím a to jsem skoro zvracela jen jsem to viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
14.4.13 17:23

@Marky88 Jo jo, ale teď pociťuju, že možná ta polívka nebyla to nejlepší… :(…jinak ja bych si něco dala, ale prostě to do sebe nedostanu a ještě mi je na :poblion:…a přítel pořád po mě řve, že nevařím, ale on asi nechápe, že se na jídlo nemužu ani podivat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
20.4.13 18:15

Ahoj holky, tak co jak vám je? :)..mi je pořád tak nějak divně, je mi nevolno, ale zatím jsem ještě nezvracela…když mi začíná být tak špatně od žaludku, neco popapám a je mi chvili lip, ale pak to zase příjde.. :( myslíte, že když jsem ještě nezvracela tak ani nebudu? nezvracela jsem ani po obědě (guláš a knedlík)…nebo do kolik minut/ hodin po jídle zvracíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.4.13 21:06

@Telny Ahoj :mavam: Nečetla jsem celou diskuzi, jenom tvůj první příspěvek… a měla jsem to na začátku úúúúplně jako Ty - nechutenství jaxviňa, přesně jak píšeš jenom jsem na nějaké jídlo pomyslela a bylo mi blivno atd. Nejhorší bylo to, že jsem nemohla pozřít to, co jsem uvařila (asi jak jsem se načichala těch výparů při vaření, tak jsem potom to jídlo nemohla ani vidět), takže přítel chudák musel jíst třeba čtyři dny po sobě to samé (navařila jsem samozřejmě pro dva a pak si nedala ani sousto :zed: ). Pár kilo jsem zhubla, ale teď jsem 13+6 a už je to lepší, sice mi přijde, že toho pořád sním míň než dřív (před otěhotněním), ale s tím začátkem se to nedá srovnat… Takže hlavu vzhůru, ono to přejde ;) Jo a ještě mi dělalo hrozně zle čištění zubů…když jsem kartáčkem zajela na vnitřní stranu spodních zubů, úplně dozadu, tak mě to nadavovalo tak, že jsem myslela, že poletím :poblion: A který jsi teď týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
21.4.13 08:24

@rodpc děkuji za trošku uklidnění :mrgreen:…je to hrozné, člověk, aby umřel hlady…a já ještě nevím, k doktorce jdu až v uterý, ale měla bych být 7+3…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 17:59

@Telny Ahojky tak se dovolím taky přidat :) jsem natom stejně jako ty :/ nechutenství ale i nevolnosti a zvracení :/ takže nic příjemného.. už jsem byla i na kapačkách v nemocnici ale zase se mi to vrátilo..takže stím bojuju doma, snažím se do sebe něco dostat a hlavně hodně pít :) a jak pak je tobě? už je líp? jsu ted 9+6 tak snad to co nejdřív přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
21.4.13 18:01

@zlatkonikca Ahojky, to nezávidím… :(…já zatím nezvracela…je mi jen tak divne, ale když neco sním, zlepší se to..tak nwm :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 18:06

@Telny tak to bud ráda, je to hrůza ale musím to přežít..dneska celý den ležím a běhám na záchod :/ hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
21.4.13 18:08

@zlatkonikca o jéj, to opravdu nezávidím :,( snad to brzy přejde… :hug: a co u mě není může být že… :? ale doufám, že né…nesnáším zvracenííí :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí