Nedal mi pusu na prvním rande

Anonymní
17.5.24 13:41

Nedal mi pusu na prvním rande

Ahoj ženy,

Nadpis zní, jako kdyby mi bylo 15, ale začala jsem po 15 letech randit a je mi daleko více. Takže už nevím, jak to chodí.

Měla jsem schůzku s moc příjemným mužem, na přivítání jsme si dali pusu na tvar, ani nevím zda jsem to začala já nebo on. Schůzka trvala 3h a byla velmi příjemná, občas mi zalichotil.

Po rozloučení mi řekl jen ahoj a zamával z auta :) Čekala jsem pusu na tvar, ale nic.

Kdyby pusa proběhla (na tvar), má ze schůzky vynikající pocit, takhle mám dojem, že tím dal najevo, že další schůzka ani nebude.

Určitě mu nechci psát, to necham na něm, máme oba dost plné diáře a i na tuhle schůzku jsme se chystali měsíc :lol: Ale trochu myslím, že nic dalšího cekat nemam.

Jaké jsou vaše zkušenosti? Dava se pusa po první schůzce nebo je ok ji nedat? Vím, ze je stydlivy, ale na tvar pusa po prvním rande by měla byt skoro norma, nebo se pletu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106439
17.5.24 13:43

Může se dát i na pusu nebo vůbec..zrovna tohle asi o ničem nevypovídá
Důležité je, jestli se po schůzce ozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
17.5.24 13:57

No a pokračování je jaké, ozval se, neozval, jste v kontaktu a plánujete další schůzku? Jestli to bylo fajn, jistě se ozve, třeba byl jen rozpacity a styděl se ti dat hned pusu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
17.5.24 14:00

Ale jo, něco to vypovídá. Pokud by chtěl by aby jsi věděla že jsi ho zaujala, dal by ti jí zase alespoň stejně decentně jako na začátku. Nebo by se klidně i pokusil dát pusu na pusu. Je to takovej ten typ, co rád s „někým“ zajde do společnosti, polichotí mu zájem druhého pohlaví, pohladí si tím ego a jede dál, třeba zase na rande s někým jiným :D

Příspěvek upraven 17.05.24 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
17.5.24 14:00
@Anonymní píše: Více

No kdyby nebyla pusa ani na začátku, tak by mi to nepřišlo divné. Ale takhle by mě to asi taky trochu “rozhodilo”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.5.24 14:04

Mě by to přišlo taky divné, zvlášť, jestli na začátku formální pusa proběhla a pak raději rychle skočil do auta a jen zamával. Vypadá to spíš, že se bál, že něco začneš ty… No, vyčkala bych, zda se ozve a s čím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
17.5.24 14:05
@Anonymní píše: Více

A tipuji, že měsíc to netrvalo protože máte oba nabité diáře, ale protože on „nemohl“. Chápu ale, že první varianta zní lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
17.5.24 14:07

Já nesnáším tyhle pusy na tvář takže jestli je jako já tak ho to možná odradilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
17.5.24 14:10
@ka2ka píše: Více

Tak to nejezdi do světa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
17.5.24 14:11

Měsíc plánovat schůzku :oops: nevím, o čem by ten vztah měl vůbec být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391

@ka2ka

Letmé pusy tvář na tvář jsou totiž narozdíl od čr v mnoha zemích naprosto běžnou součástí společenského styku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1

My si s partnerem na prvním rande na přivítanou podali ruku (znali jsme se ze seznamky), pak mě vezl domů, objali jsme se a dali jsme si pusu na tvář. Pak jsem si dál psali a plánovali další schůzku. Později jsme se o tom bavili a prý by se styděl na prvním rande dát pusu na pusu, že už je to takový moc osobní, ale takhle to bylo hezké gesto, že jsem měla zájem. Nebýt tam žádný kontakt, asi bych z toho byla dost rozpačitá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3391
17.5.24 14:12
@Freeandwild píše: Více

Asi tak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
17.5.24 14:14
@Mista1 píše: Více

To je hezký! Mám ráda když se chlap chová takhle kultivovaně :kytka: Ale teda jako jsi hustá, že na prvním rande vlezeš chlapovi do auta, to je odvaha :D Nota bene když ho poznáš na seznamce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35928
17.5.24 14:17

My jsme si s manželem na prvním rande taky pusu nedali. Ale na tom třetím už byl sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí