Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
https://www.novinky.cz/…ods-40323821
Tak budou jednat nejen o osetrovnem, ale i o tom, ze by skolni dochazka byla povinna. Idiocie. U nas uz spousta rodicu dala skole vedet, jestli dite bude chodit nebo ne, mne vcera volala pani ucitelka, ze uz to potrebuje vedet.. A vlada ted zmeni podminky? No skoda slov.
![]()
@rejžička jak se ti podařilo dát ten odkaz? Já to zkoušela jinde, na 2× a ani jednou se to nepodařilo funkčně.
@vokishka píše:
@rejžička jak se ti podařilo dát ten odkaz? Já to zkoušela jinde, na 2× a ani jednou se to nepodařilo funkčně.
musis nejdriv napsat nejaky text a potom az odkaz
https://www.novinky.cz/…ods-40323821
@jita22 píše:
Jsem pani, kdyby neco
Ano, mam potrebu resit, protoze se tu priznavas k podvodu, jsi arogantni a pomlouvas zamestnance a jeste sama priznavas, ze doma taky skoro nic nedelas.
Arogantní nejsem, narozdíl od vás. Až začnu, určitě to poznáte. A nevšimla jsem si ani žádné pomluvy. To, že napíšu, že zaměstnanci na ho nepracují tak, jak by měli, je můj názor z pohledu zaměstnavatele. A ano, v dnešní době máte naprostý přehled, díky softwaru, jakou kdo odvádí práci.
Kafe, cigaro ano..Ale musí se odpípnout a jít si zakouřit jinam, což se pak nepočítá do pracovní doby.
Https://www. seznamzpravy. cz/clanek/rozhodnuti-o-maturite-udelalo-z-ceskych-maturantu-studenty-druhe-kategorie-105468#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=2negPtuBk10-202005130915&dop_source_zone_name=zpravy. sznhp. box&utm_source=www. seznam. cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=
@rejžička tím to není. To, co jsem teď dala, jsem úplně stejně posílala jinam a tam funguje.
@vokishka píše:
Https://www.seznamzpravy.cz/…gorie-105468#…. sznhp. box&utm_source=www. seznam. cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=
byly tam mezery za www a pred cz
@Svistice píše:
To, ze podle tebe realne pracuji na 30%, je chyba managementu.
Proč chyba? Když se všechno omezilo a je šance, že se to po ukončení opatření zase rozjede, tak je lepší nechat pracovat 100% zaměstnanců na 30% a částečně to dotovat OČR, než nechat pracovat 30% zaměstnanců na 100% a zbylých 70% vyhodit.
@AvajBr píše:
byly tam mezery za www a pred cz
Ale já s tím nic nedělala a jen to zkopíroval že stránky, stejně jako jindy. A posílala jsem to stejné i jinam a tam To funguje. Při jednom zkopírování.
@jege píše:
Proč chyba? Když se všechno omezilo a je šance, že se to po ukončení opatření zase rozjede, tak je lepší nechat pracovat 100% zaměstnanců na 30% a částečně to dotovat OČR, než nechat pracovat 30% zaměstnanců na 100% a zbylých 70% vyhodit.
Chápu zakladatelku v tom smyslu, že neodvádí 100% výkon a doma na HO se flákají. Práce, co má být udělaná je udělaná jen ze třetiny.
Tohle je problém vedení-špatně nastavené cíle a KPIs, špatná komunikace se zaměstnanci, nedostatečné nástroje pro remote work a remote team management, nízká motivace odvádět obstojný pracovní výkon, špatný příklad nadřízených…
Pokud pro ně firma nemá práci, tak Ti, co potřebují OČR jsou na OČR (a nepracují na HO), zbytek ať normálně pracuje, případně jsou na překážkách práce za sníženou mzdu.
Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová ve Sněmovně oznámila, že koalice dospěla k tomu, že rodiče budu mít nárok na ošetřovné až do 30. června, když dítě nepošlou do mateřské školy nebo školy, přestože bude v té době otevřená.
16:13
Rodiče, kteří své děti kvůli obavám z koronaviru nepošlou dobrovolně do škol, by měli dál mít ošetřovné. Důvod by uvedli na tiskopisu, navrhly při jednání ve Sněmovně poslanci ČSSD a ANO.
@Svistice píše:
Chápu zakladatelku v tom smyslu, že neodvádí 100% výkon a doma na HO se flákají. Práce, co má být udělaná je udělaná jen ze třetiny.
Tohle je problém vedení-špatně nastavené cíle a KPIs, špatná komunikace se zaměstnanci, nedostatečné nástroje pro remote work a remote team management, nízká motivace odvádět obstojný pracovní výkon, špatný příklad nadřízených…Pokud pro ně firma nemá práci, tak Ti, co potřebují OČR jsou na OČR (a nepracují na HO), zbytek ať normálně pracuje, případně jsou na překážkách práce za sníženou mzdu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.