Nedostatek sexu, partnerka se mu vyhýbá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2558
2.7.26 14:56
@Mkmkz píše: Více

Ano, samozřejmě, dokud s lidmi nežijeme, nevíme, jaký to doma ve skutečnosti mají - týká se to lidí všeho věku. Ale to neznamená, že takoví lidé vůbec neexistují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.26 14:57
@Prelesta píše: Více

V těžké situaci je tu někdo jiný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
2.7.26 14:58
@Venetia píše: Více

No tak psala, že jí vztah žádný benefit nepřináší, tak mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
2.7.26 14:58
@Diagnoza2 píše: Více

Co neviem… Tak viem, ako je jej z neho zle… Popisuje mi tie pocity, ktore pred nim skryva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.26 14:59

Ne, nepřináší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
2.7.26 15:04

Lidi dost kecají, taky jsem měl známého co na svojí pořád držkoval a když byli spolu tak vrkal jak hrdlička. Už se nebavíme, ale furt jsou spolu. A co je potom realita. To jak se k sobě chovali, nebo, to co říkal bokem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
2.7.26 15:05

Mozno. Ja len govorim, ze zeny vedia svoje najvnutornejsie pocity pred manzelom maskovat. Lebo aj tak, co by tym vyriesili, keby ich ventilovali. Tak mozu posobit ako super krasny mikujuci par. Ale ta zena uz v minulosti hovorila, signalizovala, co jej vadi. Chlap sa na to vybodol a dlhodobo to ignoroval. Tak zena nasadi svoju obvyklu masku privetivosti, aby od neho mala pokoj a nemusela ist do vacsej interakcie a vybuchne uz len ked je naozaj zle. Ale je voci nemu odcudzena, ma pocit, ze zije „sama“, nespia spolu, lebo ona to odmieta.
Ale navonok mizu vyzerat velmi harmonicky.
Osobne neverim, ze by v manzelstve, ktore trva povedzme 20 rokov zena nebola zranena a muz ani netusi… On bude len riesit, ze mu neda. Ale preco asi, to nie je schopny pochopit. Obcas ma pocit, ze zena riesi nezmysly (to vtedy ked uz fakt vybuchne), ale inak to moze ist v tomto rezime do smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
2.7.26 15:19

No ale právě proto, že většinou když je fyzický problém bránící v se*u ( nemoc, poranění, dysfunkce atd) tak se to lidé snaží řešit.

Proč se to nesnaží řešit, když je to teda psychicky problém. Toto snad řeší sexuolog ne. A to lidé by tam asi měli jít nemohou li to vyřešit sami.

Snad ti sexuologové vědí zda jim je nebo není pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.26 15:21
@LunaP píše: Více

Jo, jenže ti, co mají fyzický problém, ten sex často chtějí, pokud ho nechceš, spravuješ něco, co z tvého subjektivního pohledu možná opravovat netřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
2.7.26 15:35

Já například svoje pocity moc maskovat neumím. Taky neumím žít s někým, s kým bych byla odcizená a nebyla tam žádná intimita. A nedal by to ani on se mnou. Ale tím netvrdím, že to tak jiné ženy nemají.

Však nepopírám to, že kolikrát páry navenek vypadají harmonicky a doma za zavřenými dveřmi je doslova peklo. Zároveň, to ale nevylučuje, že existují páry, které skutečně harmonické jsou.

O tom, že dost mužů nemá žádnou sebereflexi, jsem tu v poslední době psala v dost diskuzích. Odcizení a ztráta intimity mají kolikrát původ dávno před tím, než se projeví. Ale je to opět individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107315
2.7.26 15:46

Já to taky nevím, z různých utrzku odhaduji tento duvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.26 15:49
@Venetia píše: Více

A považuješ děti, ve smyslu „musím prozatím zůstat někde, kde bych raději nebyla“, za benefit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
2.7.26 16:01
@Velryba černá píše: Více

I když otázka nemířila na mě…
:think: Benefit ne, ale důvod ano. Záleží na situaci. Někdy je to opravdu neřešitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.26 16:10

Děti jsou povinnost, kdybych chtěla být sobec, řeknu, že v tomto konkrétním případě i brzda. Benefit fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107315
2.7.26 18:51
@Velryba černá píše: Více

Nene.. Spise za omezení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...