Nefunguje pračka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.11.22 21:40

@JiříkMazlík už teď nemáme co na sebe :D tak to byste si mohl dát cvičnou jízdu směr Brno-Ostrava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
24.11.22 21:47

@JiříkMazlík

Prej korejská pračka a drbačka s elektronikou. No vím já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.11.22 21:47
@bezradnebaby píše:
@JiříkMazlík už teď nemáme co na sebe :D tak to byste si mohl dát cvičnou jízdu směr Brno-Ostrava ;)

No to by šlo ;)
ještě fotku a rozhodnu se zda pojedu :dance: :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.22 21:53

@JiříkMazlík Tak samozřejmě Vám foto pračky doložím ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.11.22 21:58

@bezradnebaby foto pračky musí být samozřejmě i s obsluhou :lol:
A chcete se vni ještě zítra třeba poštourat? Když tak můžu navigovat co a jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.22 22:06

@JiříkMazlík tak pošlete tel. číslo abych vám mohla poslat foto pračky na whatsapp
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.11.22 22:09

@bezradnebaby posláno do zprávy :wink: a nebudit před 7 ranní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
25.11.22 09:11
@JiříkMazlík píše:
Tak dlouhá doba není potřeba - vybití kondenzátorů je otázka desítek sekund a maximálne počkat na snížení teploty nějakého interního řídícího obvodu tak že po kávě a cigaru může zpět do sítě ;)
Pro to aby šla " pračka" zapnout nemusí mít filtr buben ani obal a motor ( samozřejmě může hlásit chybu ) :kytka:

moje zkušenost je jiná, začala mi blbnout pračka, ukazovala nesmyslné kombinace teplot, časů a otáček a nešla zapnout, 15 minut vytažení ze zásuvky nepomohlo, tak jsem volala opraváře, ten přijel, proměřil, ten mi řekl, že buď je to celé v háji, nebo můžu ještě zkusit to den nechat mimo zásuvku a to pak pomohlo a pak ještě jednou, nikdy nestačilo jen pár minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
25.11.22 09:17
@annlady píše:
moje zkušenost je jiná, začala mi blbnout pračka, ukazovala nesmyslné kombinace teplot, časů a otáček a nešla zapnout, 15 minut vytažení ze zásuvky nepomohlo, tak jsem volala opraváře, ten přijel, proměřil, ten mi řekl, že buď je to celé v háji, nebo můžu ještě zkusit to den nechat mimo zásuvku a to pak pomohlo a pak ještě jednou, nikdy nestačilo jen pár minut

Pračku s Windows 98 a vyšší verzí nebrat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
25.11.22 09:23
@JiříkMazlík píše:
@bezradnebaby no do Brna jedu v lednu na ČMI ;) což do té doby už nebudete mít co na sebe i když to bych uvítal ;) :lol:

Myslím, že můžeš vytvořit criss cros tabulku a objednávky z emimina se ti pohrnou :)
:palec:

• Citovat
  • Upravit
3139
25.11.22 09:27
@samá práce píše:
Pračku s Windows 98 a vyšší verzí nebrat. :mrgreen:

Když oni to na ní nenapsali!
Dlužno dodat, že až na tyhle dvě zaškobrtnutí se celých 10,5 roku chová slušně a pere dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
25.11.22 12:11

@annlady ono některé součástky ( kapacitní) mají většinou životnost třeba 5 let a výrobce je umisťuje blízko ke zdrojům tepla a oni " vyschnou" a ztrácí svoje vlastnosti. Výměna těchto kondenzátoru pak vyjde řádově na pár desetikorun. A zvládne to defakto každý kdo má čím pájet ;)
Samozřejmě že když jsi takhle odpočinou může u nich k něčemu dojít a pak mohou fungovat ale jak dlouho to vydrží to už nikdo neví. Dělají to i starší tv zapnout jdou třeba na několikátý pokus a tak. Většinou stačí vyměnit jen ty špatně leč pokud je jich tam v řádu jednotek kusů dát všechny a je svatý klid. A klidně i umístit pokud to lze na lepší místo dále od zdroje tepla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
25.11.22 12:12
@JiříkMazlík píše:
@annlady ono některé součástky ( kapacitní) mají většinou životnost třeba 5 let a výrobce je umisťuje blízko ke zdrojům tepla a oni " vyschnou" a ztrácí svoje vlastnosti. Výměna těchto kondenzátoru pak vyjde řádově na pár desetikorun. A zvládne to defakto každý kdo má čím pájet ;)
Samozřejmě že když jsi takhle odpočinou může u nich k něčemu dojít a pak mohou fungovat ale jak dlouho to vydrží to už nikdo neví. Dělají to i starší tv zapnout jdou třeba na několikátý pokus a tak. Většinou stačí vyměnit jen ty špatně leč pokud je jich tam v řádu jednotek kusů dát všechny a je svatý klid. A klidně i umístit pokud to lze na lepší místo dále od zdroje tepla ;)

pračka od té doby jede 5 let, zdroje tepla, ne zdroje tepla
je tam, kde je na ní místo, v předsíni, pod sušičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
25.11.22 12:32
@annlady píše:
pračka od té doby jede 5 let, zdroje tepla, ne zdroje tepla
je tam, kde je na ní místo, v předsíni, pod sušičkou

Myslím zdroj tepla ne jako by to stálo vedle trouby ale jako že uvnitř na plošném spojí je chladič či výkonová součástka vedle kondiku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová