Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tady nějaká maminka, která taky hledá společnost na vození miminka? Chodím s dcerkou často sama (nebydlím tady dlouho)a bylo by fajn vozit s jinou maminkou, pokecat…
Bydlíme kousek od Kauflandu.
@Elen.G nechci te zklamat. Takovych diskuzi tady bylo vice a karvinskych maminek tu moc neni. Mozna zadna.Ja jsem bydlela v Karvine az do lonska, ted jsem v Orlove.
@Lenule213 A já celý život bydlela v Orlové a teď jsem se „přivdala“ do Karviné
… No je to škoda… nikoho v Karviné neznám a myslela jsem si, že to půjde touhle cestou. Asi ne ![]()
Ahojky, já už mám dětičky na procházky s kočárkem velké. Ale zkus si třeba zajít do mateřského centra sluníčko http://centrum-slunicko.cz/www/ . Je tam například cvičení pro dětičky od určitého věku, tam bys mohla potkat maminku se stejně nebo podobně starým dítkem a navázat nové přátelství. Já se takto seznámila se super mamčou na plavání.
Ahoj, já jsem z Karviné…zrovna dneska jsem si říkala ať už je hezky teplo ať můžu chodit do parku na procházky atd. docela doma magořím tak jsem začla alespoň cvičit
Mám 3.měsíční holčičku..moje kamarádky na mě moc času nemají, buď to jsou v zahraničí a nebo měli děti hned po školě..takže dneska už chodí do školek a ony zpět do práce..takže docela pech ![]()
A jinak na to sluníčko jsem taky koukala, při svých finančních možnostech bych si mohla dovolit využít pouze hernu, ale to počkám až bude malá trošku starší ať z toho něco má..jinak jsem začla šetřit na kurz plavání..:)Už se těším..
@Kateřinka.Slunicko Takže taky máš holčičku
Jsme na tom podobne. Dve super kamarádky se mi odstěhovaly do Anglie a USA a ostatní jsou bez dětí a raději si vyrazí ven večer…a to já nemůžu
S Elenkou jsem byla v detske kavarne u parku a docela se ji tam libilo, ale je pravda ze uz ma 10 mesicu. Dnes to na procházku moc není, ale nekdy můžeme vyrazit
Odkud z Ka jsi?
Jo, jo ty co jsou bez dětí by taky uvítaly, kdybych vyrazila ven večer a to nemůžu
Jsem z Karviné 6 - Nové Město, ale nebydlím tam vzadu naštěstí…bydlíme kousek od Priora u hlavní cesty
Jo to bychom mohly, ale až bude hezky..:)Elenka to je krásné jméno já ho chtěla taky, ale přítel chtěl Elišku:)
Eliška je pěkné jméno
My máme Elenku, protože já jsem Elen..i moje mamča. Já bych k prioru dojela busem. Já bydlím kousek od lázní v Mizerově. Napis pak kdy chodíváš s Eliškou ven
My jdeme vetsinou mezi 2-3-4, ale můžem klidne i hned po obede po poledni. Už nekojim takže se prizpusobime. Dneska nam konecne zkoncila 10 denni ryma tak určitě tak za hodinku vyrazime…alespon tady do parku k lázním. Je sice malý, ale na jejich 40 minut spánku to stačí
Vždy ho projdu tak 3× ![]()
Ahoj hledam kamaradku z Karvine najde se někdo? Mam syna Danielka.