Nějaká maminka z Karviné?

244
10.2.14 10:54

Nějaká maminka z Karviné ?

Ahoj, je tady nějaká maminka, která taky hledá společnost na vození miminka? Chodím s dcerkou často sama (nebydlím tady dlouho)a bylo by fajn vozit s jinou maminkou, pokecat… :-) Bydlíme kousek od Kauflandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11560
10.2.14 11:34

@Elen.G nechci te zklamat. Takovych diskuzi tady bylo vice a karvinskych maminek tu moc neni. Mozna zadna.Ja jsem bydlela v Karvine az do lonska, ted jsem v Orlove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.2.14 12:38

@Lenule213 A já celý život bydlela v Orlové a teď jsem se „přivdala“ do Karviné :-)… No je to škoda… nikoho v Karviné neznám a myslela jsem si, že to půjde touhle cestou. Asi ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
10.2.14 21:42

Ahojky, já už mám dětičky na procházky s kočárkem velké. Ale zkus si třeba zajít do mateřského centra sluníčko http://centrum-slunicko.cz/www/ . Je tam například cvičení pro dětičky od určitého věku, tam bys mohla potkat maminku se stejně nebo podobně starým dítkem a navázat nové přátelství. Já se takto seznámila se super mamčou na plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.14 21:48

Ahoj, já jsem z Karviné…zrovna dneska jsem si říkala ať už je hezky teplo ať můžu chodit do parku na procházky atd. docela doma magořím tak jsem začla alespoň cvičit :)Mám 3.měsíční holčičku..moje kamarádky na mě moc času nemají, buď to jsou v zahraničí a nebo měli děti hned po školě..takže dneska už chodí do školek a ony zpět do práce..takže docela pech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.14 21:50

A jinak na to sluníčko jsem taky koukala, při svých finančních možnostech bych si mohla dovolit využít pouze hernu, ale to počkám až bude malá trošku starší ať z toho něco má..jinak jsem začla šetřit na kurz plavání..:)Už se těším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
12.2.14 11:56

@Kateřinka.Slunicko Takže taky máš holčičku :-) Jsme na tom podobne. Dve super kamarádky se mi odstěhovaly do Anglie a USA a ostatní jsou bez dětí a raději si vyrazí ven večer…a to já nemůžu :-) S Elenkou jsem byla v detske kavarne u parku a docela se ji tam libilo, ale je pravda ze uz ma 10 mesicu. Dnes to na procházku moc není, ale nekdy můžeme vyrazit :-) Odkud z Ka jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.14 12:40

Jo, jo ty co jsou bez dětí by taky uvítaly, kdybych vyrazila ven večer a to nemůžu :) Jsem z Karviné 6 - Nové Město, ale nebydlím tam vzadu naštěstí…bydlíme kousek od Priora u hlavní cesty :)Jo to bychom mohly, ale až bude hezky..:)Elenka to je krásné jméno já ho chtěla taky, ale přítel chtěl Elišku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.2.14 13:04

Eliška je pěkné jméno :-) My máme Elenku, protože já jsem Elen..i moje mamča. Já bych k prioru dojela busem. Já bydlím kousek od lázní v Mizerově. Napis pak kdy chodíváš s Eliškou ven :-) My jdeme vetsinou mezi 2-3-4, ale můžem klidne i hned po obede po poledni. Už nekojim takže se prizpusobime. Dneska nam konecne zkoncila 10 denni ryma tak určitě tak za hodinku vyrazime…alespon tady do parku k lázním. Je sice malý, ale na jejich 40 minut spánku to stačí :-) Vždy ho projdu tak 3× :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.16 21:53

Ahoj hledam kamaradku z Karvine najde se někdo? Mam syna Danielka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová