Nejhorší rande

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.8.21 22:30

Mne vypravel na prvnim rande(mimochodem dnes hodne znamy sportovec), ze si jednou promi divokem sexu natrhnul předkožku a ze strašně krvácel 🤐
Dalsi po me chtel zaplatit pulku vecere, kam me pozval, nejak jsem to necekala, takze jsem nemela dost penez s sebou, vymluvila jsem se, ze priste tedy zaplatim ja( ale to uz neprobehlo😄)

• Citovat
  • Upravit
667
2.8.21 08:52

Nejdriv vecere, ta probehla v poradku, byl vtipny, galantni a mel zajimave zazitky z cest. Potom k nemu domu (co me to tehdy napadlo, no nic). Prvni ale bylo, kdyz otevrel lahev vina a nalil jen mne.,,Ty nebudes?" Ptam se.,,Ne, ja si dam tvrdy". Fakt si dal vodku, takze jsem radeji vubec nepila.
Typek stale chodil kourit na balkon a vzdy se vracel divnejsi a divnejsi. Cigarety to asi nebyly.
Na otazku, at mi ukaze ten svuj eshop ktery vlastni, rekl, at se vedle nej posadim k PC. Pan prodaval na darkwebu drogy vseho druhu. Smal se tomu a jak byl v nalade, vubec si neuvedomil, co mi rika…,,Kdybys mela nejakou kamaradku, co by neco potrebovala, vis, kam napsat."
Ja jsem jen vykulila oci a v 9 vecer utikala na bus. Typek jeste opily jak svine byl velmi zdvorily,,Pockej, ja te tam hodim autem, prece bys nejezdila busem!" :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.21 13:34

Vše z doby Vš studia. Příběhy moje a mé spolubydlící. Rande ze seznamky.
1. Dle profilu lékař v nemocnici dle fotky borec. Došel dotyčný, velmi malý, šíleně oblečený, pracoval v nem. jako podržtaška. Řekl, že na seznamce snad lže každý.
2. Moc pěkný kluk co jsem ho znala od vidění z kolejí. Na schůzce mě doslova zkoušel ze zahraničních zpěváků a jejich písniček.
3. Došel borec o berlách s oparem přes půl pusy a spálený od slunce. Pořád jen mluvil jakou nemoc a úraz už prodělal.
4. Došel cyklista. Zpocený v dresu smrděl už na dálku. Jinak super na pokec. Dostal druhou šanci. No a došel podruhé zase stejně.
5. Poslední borec byl dle fotek i projevu dost dobrý. Domluvili jsme si rande. Přišel o 30 min později. Napsal sms tak jsem čekala. Došel ani se nemluvil a řekl, že se mu nelíbí moje bunda, ale jinak, že je spokojený. Cestou do vinárny jsme museli jít přes bankomat a ještě vyřídit poštu. Na místě pak objednal víno a začal vyprávět kde všude má známé a tím pádem protekce. Vykládal mě o svém pracovním místě co mu dohodil švagr. Pak se vyptával kde mám protekce já. U toto vytáhl upominky, že dluží jak jezdil v mhd načerno a prý jestli tam někoho nemám, že bych mu to zařídila. No nakonec, mě řekl, že by jsme spolu být nemohli, že on je zvyklý na protekci a já mám normální život sama za sebe.

• Citovat
  • Upravit
605
12.8.21 08:16

Tak tato diskuze mě opravdu pobavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 06:35
@mandle-v-cokolade píše:
Já ty 3 nej zažila vždycky s nějakým týpkem ze seznamky.

1. nejhorší a nejkratší
Podle fotek fakt fešák, vysokej voják od letectva a zároveň galantní a rozumnej. Přijel za mnou do města, čekala jsem na srazu a někdo mi ťuká na rameno, že máme rande. Já že si mě asi spletl, on že ne že opravdu přijel za mnou. Malej vyhublej skrček co armádu viděl leda jako divák na nějaké přehlídce. Asi o půl metra nižší než sliboval a hned se do mě pustil, když viděl můj výraz, že čemu se jako divím-na seznamce přece všichni lžou. Rande trvalo asi 2 a půl minuty.

2. nejvíc mimo
Herec, trošinku bohém, ale zároveň se prezentoval jako někdo do života a pro rodinu. U prvního piva mi položil otázku, jestli mám ráda svazování. Že má specifické požadavky na ženy. Já že jestli na to není brzo-prý jestli k tomu nejsem svolná nemá cenu ztrácet čas. Říkám fajn asi nějaký svázání přežiju, ale určitě až po nějakým čase, že na tohle musím partnerovi fakt věřit. No celý jsem to špatně pochopila-požaduje po ženách aby ho svázaly, mlátily, ojely ho připínákem atp. A tohle na mě vyvalil asi po 10 minutách známosti. Hrkla jsem do sebe zbytek 12°, na baru panáka whiskey a mazala domů.

3. nejvíc trapnosti a zároveň smíchu
Policajt (letím na uniformy), zase se prezentoval jako někdo top, ale pozor-tenhle fakt vypadal přesně tak, jako se popsal. Šli jsme na vánoční trhy, fakt jsme si sedli a začali jsme popíjet z lehka svařáček. Pak medovinku, potom turbomošt, muselo se vyzkoušet ruský kolo, halušky, bramborák, zapít to dalším kolem teplych lektvaru. No blila jsem jak šakal a hned na prvním rande mi odvážně držel vlasy. On chudák z rozstřiku poblitý boty a já se s nechutným dechem úplně zelená chtěla propadnou někam hodně hluboko do země. Myslela jsem si, že zdrhne. Jen mi suše oznámil, že to vypadá, že mám teď v břichu místo na druhý kolo. Strašně jsme se nakonec nasmáli a jsme spolu pořád. Jen medovinu obcházím obloukem :poblion:

Příspěvek upraven 01.08.21 v 22:58

Zajímá i pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky