Nejkvalitnější značka prvních příkrmů, jaká? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
20.5.19 17:22

Alete a Hami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
20.5.19 17:39

Za mě nejlepší a nejchutnější doma připravené, mě dcery kupované nejedly, teda první apoň ano, když se jelo na návštevu, nebo na cesty, ale ta druhá to nemohla ani vidět, jak viděla skleničku konec :lol:
Takže já vařila denně a pořád ;)

A hlavně ty skleničky potom ani neobsahují tolik masa, co dítě potřebuje a taky některé mají v sobě sůl :roll: Chce to hodně číst složení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
20.5.19 19:30
@unuděná píše:
@Evulina Nojo, ale co třeba to maso? Já to právě kdysi řešila, přístup k domácímu kuřecímu nebo králičímu jsem měla tak 1× do roka a jinak mi to přijde dost neprůhledné, když kupuješ někde na trhnu nebo tak. Maso od Hippu ve skleničkách je hnus, masa cca 40% a zbytek voda a zahušťovadla :nevim:

Už v leckterém supermarketu mají bioprodukci..nevidím v tom takový problém..Pokud jsem zrovna neměla naše maso, tak jsem najela tam, kde mají biomaso, přivezla ho víc, rozdělila na menší kousky a ty zamrazila a pak jen vytáhla ten kousek masa, povařila ve vodě, přidala zeleninu, dovařila, dala trošku másla nebo kvalitního oleje a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
20.5.19 20:06
@Evulina píše:
Už v leckterém supermarketu mají bioprodukci..nevidím v tom takový problém..Pokud jsem zrovna neměla naše maso, tak jsem najela tam, kde mají biomaso, přivezla ho víc, rozdělila na menší kousky a ty zamrazila a pak jen vytáhla ten kousek masa, povařila ve vodě, přidala zeleninu, dovařila, dala trošku másla nebo kvalitního oleje a bylo to.

jo, ale třeba u zeleniny nikdo nekontroluje obsah dusičnanů, pokud vím, tak ani u té bio. A už vůbec ne u té domácí, co třeba dostanete od sousedky. Třeba nám pediatr kvůli tomu doporučoval do 6m dávat skleničky, kde je tohle kontrolované. Po tom 6. měsíci se s nimi už tělo dokáže popasovat a je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.5.19 20:40

@Evulina No, supermarketove bio… To uz zlata sllenicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.5.19 20:55

@j.a.n.i1 ja tomu „supermarketovemu biu“ take prilis neverim, protoze vim, jak, chutna kureci z kurat behajicich o zahrade nebo veprove z domaci zabijacky, vejce od slepicek od tety oproti tomu nejlepsimu koupenemu :nevim: Ja to treba az tolik neprozivala a klidne jsem uvarila i z toho supermarketoveho kureciho, ale velke iluze si nedelam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.5.19 22:12

@unuděná Tak ja to taky neprozivala, kdyz jsem varila, tak jsem odebrala ditku, ale ze bych se vyvarovala s temi mini porcemi s pocitem, ze domaci supermarketove je lepší, to zas ne, to jsem si klidne usetrila praci a dsla sklenicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.10.19 10:48
@Jitul.kaaa9 píše:
jo, ale třeba u zeleniny nikdo nekontroluje obsah dusičnanů, pokud vím, tak ani u té bio. A už vůbec ne u té domácí, co třeba dostanete od sousedky. Třeba nám pediatr kvůli tomu doporučoval do 6m dávat skleničky, kde je tohle kontrolované. Po tom 6. měsíci se s nimi už tělo dokáže popasovat a je to jedno.

Přesně to mi říkala i naše pediatrička, že kvůli dusičnanům nemám dávat zeleninu před 6.měsícem…když jsem jí říkala, že jsem už dávala kupovanou, tak na mě se sestrou koukaly, jako kdybych byla strašná máma :roll:..prý mám jen kupovat lahvičky, že jsou kontrolované…ale stejně budu vařit i domácí…řekla bych, že co doktor, to jiný názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí