Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Imamother píše:
Jednoznačně Mělník a Dobříš
Mělník joooo? Kam jsi dala oči?
Jednoznačně Dobříš, v tom se shodneme! ![]()
Lipník nad Bečvou. Dokonce jsou tam i dost levné domy. Přímo uprostřed moravské brány, okolo vede dálníce na ostravu, Brno i Zlín ( bude za chvílu)
@Imamother my byli parkra na vylete za hezkeho pocasi a ve meste ani noha. Kamoska co tam zije rikala, ze to " prazdno" je dost obvykle.
@divine woman píše:
Jindřichův Hradec. A jinak samozřejmě České Budějovice, protože tam by chtěl žít každý…![]()
souhlasím, i když jsem z opačného konce republiky, chtěla bych žít v Budějicích. Hradec je taky supr a můj favorit Český Krumlov
.
Ja hlasuju pro Plzen
krasne historicke centrum, spousta kultury hlavne pro deti (kazdy tyden se neco najde), spousta parku i kolem centra, akorat nesplnuje ten pocet obyvatel, ale zas se nemusi resit dostupnost do vetsiho mesta ![]()
@Samantha9
Dobříš? Proboha to snad ne. O cigosich teď nemluvím. To je samo o sobě průser. Ale historický centrum. Jo jasně, zámek je pěknej o tom žádná, ale jinak? Takže Mělník i Dobříš…kam jste daly oči
![]()
Mikulov, my tam nezijeme, jsme kousek dal, ale libilo by se mi tam.
Hned u hranic, tady zit a jak spousta Mikulovcaku decka poslat tam do skolek, skol a za praci.
Co Krumlov, ale nevím kolik má obyvatel jestli splňuje