Nejlevnější koupání v Praze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2540
22.7.13 21:31

@Pawluška my jezdíme mhd a pak procházka, k Veselíkovi se určitě zajet nedá. Když budete mít štěstí, tak auto upíchnete někde v Liboci…Dá se parkovat u Mc´Donalda, ale nevím jak to tam mají hlídané časově…Jednou jsme tam auto nechali nadlouho a v pohodě, ale ručit za to nemůžu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
22.7.13 21:49

@kolozubka
Take jsem si v tydnu rikala, ze se jim droli dno.Ale zadna hruza pro me:-).Aspon, ze voda je krasne cista.Ted tam maji nove hriste pro deti a super. Staraji se o to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.7.13 22:20
@sara1000 píše:
@kolozubka
Take jsem si v tydnu rikala, ze se jim droli dno.Ale zadna hruza pro me:-).Aspon, ze voda je krasne cista.Ted tam maji nove hriste pro deti a super. Staraji se o to…

My tam letos ještě nebyli, musíme tam vyrazit. Loni jsme tam „ukončovali“ koupací sezonu. Jsem si tak povzdechla, že to je poslední koupání a taky že bylo. Jinak my tam jezdila ještě v době, kdy ta voda nebyla chlorovaná a to bylo teprve super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.7.13 22:31

Tak rozhodnuto, zitra jedu do Motola ;-)

Dekuji za tipy a napady… ;)

Kdyby se chtela nektera pridat, tak nevahejte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
22.7.13 22:56

Mi jezdíme i s dětma sem, jelikož je to cenově přijatelné a ve všední dny tam je pohoda a klídek a není narváno a je to tam pro děti pěkné. je to sice na Kladně ale z Prahy je to půl hodina cesty.http://www.samk.cz/cz/letni-koupaliste-u-sletiste/.V Praze na koupák vůbec nechodíme, buď je to drahé, přeplněné nebo fakt nechutnej hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
22.7.13 23:09

Do Motola jsem jezdila jako malá a mám od té doby husí kůži jen jedu okolo. Bahno a bylo to tam fakt obyčejnej rybník, jako kdekoli jinde a jednou vedle mého táty vyplaval bobek a už jsme tam nikdy nejeli. Já bych tam už nevlezla a vůbec né s dětma. Sice levné, ale né vždy to levné je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.7.13 23:09
@Monny píše:
Tak rozhodnuto, zitra jedu do Motola ;-)

Dekuji za tipy a napady… ;)

Kdyby se chtela nektera pridat, tak nevahejte :mrgreen:

Když tak pak dej reference :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.7.13 23:21
@horkam píše:
Do Motola jsem jezdila jako malá a mám od té doby husí kůži jen jedu okolo. Bahno a bylo to tam fakt obyčejnej rybník, jako kdekoli jinde a jednou vedle mého táty vyplaval bobek a už jsme tam nikdy nejeli. Já bych tam už nevlezla a vůbec né s dětma. Sice levné, ale né vždy to levné je nejlepší.

:roll:
http://www.hygpraha.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
23.7.13 09:27

Ještě tady nepadlo koupaliště v Čakovicích. Je tam celkem rozumný vstup. I když s dítětem se mi víc líbilo Na stírce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
23.7.13 09:29

@spagetka No právě že u toho mekáče to nechat mám strach.Ale zaparkovat to v té Liboci by snad šlo..to by nebylo tak daleko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3546
23.7.13 15:30

Hostivar

Holky, nevíte, jestli jsou u přehrady Hostivař sprchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
23.7.13 17:03

@Sofie2013 Jsou, aspoň loni byly :). Letos se tam teprve chystáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.7.13 17:06

Tak jsme doma z Motola, a holky povim vam ze super! Vstup 60kc na celej den… malej zdarma, lezet se da kdekoliv, na slunku i ve stinu, vstup do vody taky dobrej.
Takze doporucuju :palec:
Zitra tam jedeme znovu :mrgreen:

Jedine co, tak mi sebou vlastni piti, to tam je desne predrazene :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
23.7.13 19:37
@Monny píše:
Tak jsme doma z Motola, a holky povim vam ze super! Vstup 60kc na celej den… malej zdarma, lezet se da kdekoliv, na slunku i ve stinu, vstup do vody taky dobrej.
Takze doporucuju :palec:
Zitra tam jedeme znovu :mrgreen:Jedine co, tak mi sebou vlastni piti, to tam je desne predrazene :roll:

Tak to je fajn a díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
23.7.13 19:38

Chtěla jsem doporučit Motol, jsem tam skoro každý den za 60kč, ale koukám, že už jste vyzkoušeli. Chodím tam s neteří - je tam fajn pískoviště kousek od stínu a vodu tam maji nejlepší jako každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová