Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holčičky. Po dlooooooooooooooouhé době vás zdravím
Nějak jsem za poslední rok vše zanedbávala…i vás…ale stále žiju. Anežce byl teď rok, zatím sama neťapká, ale myslím že nebude dlouho trvat. Alisonko moc gratuluju k miminku
mám obří radost
Nevím jak u vás, u nás se život otočil asi o tisíc stupňů. Nic na té MD nestíhám, stále ve skluzu a dítko zabere téměř všechen čas…ani nevím jak to tak rychle mohlo utéci. Druhé plánujeme příští rok, tak zase budu snažilka
momentálně by do mě asi musel vstoupit duch svatý pro // na testu
Holky stálice jak se vede???
@Lenka 80 a to je jako všechno??? Jak se má??? jak si vyvíjí akce miminko???
Ahoj holky. Tak jak valcite??? Hodne zdravicka stesti lasky pohody a splnenych prani v Novem roce ![]()
@Danielka87 píše:
Ahoj holky. Tak jak valcite??? Hodne zdravicka stesti lasky pohody a splnenych prani v Novem roce
Ahojky, do roku 2016 hlavně zdraví a pohody…U nás dobrý, malej je hodnej, teď máme období „asizuby“, ale jde to…co ty???
@alison1 tak to je super ze je hodnej
asi zuby
tohle obdobi je hodne caste a hodne oblibene u deti
Anezka byla marod pres Silvestra tak jsme museli zrusit odjezd na hory. Jinak u nas je ted obdobi mami mami, ja sama, ne nechci a mnoho dalsiho
kolik ze je prckovi??? Rekla bych ze mame tak 2m od zubu klid. Chybi ji jen trojky a petky
a jak vse zvladas, uz asi pohoda vid
ani nevim jaky jsi mela pupik a porod ![]()
@Danielka87 píše:
@alison1 tak to je super ze je hodnejasi zuby
tohle obdobi je hodne caste a hodne oblibene u deti
Anezka byla marod pres Silvestra tak jsme museli zrusit odjezd na hory. Jinak u nas je ted obdobi mami mami, ja sama, ne nechci a mnoho dalsiho
kolik ze je prckovi??? Rekla bych ze mame tak 2m od zubu klid. Chybi ji jen trojky a petky
a jak vse zvladas, uz asi pohoda vid
ani nevim jaky jsi mela pupik a porod
jů krásná princezna!!!zvládám už naklid, malej má 4 a půl měsíce, papá krásně už od narození, je to otesan, miluje dýni a zelenou zeleninu, nechce jen bramborovou kaši a ovoce teda jí všechno…V těhotenství jsem přibrala asi 13 kg, porod katastrofa, přenášela jsem 8 dní, dýl mě nenechali, 2× hamilton, malej i přes preindukci (což je teda taky žrádlo jak prase, plakala jsem bolestí) nechtěl ven a když už teda konečně mělo dojít ke tlačení, tak akutní císař, malej ztrácel ozvy…no, vyžrala jsem si všechno, takže jednou mi to stačilo a císařem ani za prase, ještěže u nás byla moje mamka…
@Pavlinky píše:
Ahojky holky dlouho sem v tenhle skupine nebyla, snad rok.snad tu sou holky co si me jeste pamatujuOd te doby se zmeilo u nas toho dost, meli smejit na IVI ale den před planovanym IVI sem zjistila že jsem tehotna
![]()
vse probihalo v pořadku a mam doma už 2 mesicni prte. Přestehovali smese do rodineho baracku. Braska je strasne moc hodny na brasku, i když sem to vzdavala, ale jakmile sem vypustila vsechny myslenky a venovala se Tadikovy a praci tak se zadařilo po 2 letech snaženi
Tadyposilam par fotecek Filipka
Není náhodou ta fotka od vanocniho stromecku z Opavy? jinak gratuluji ![]()
@Pavlinky čauky, no jste kráááásní, velká gratulace!!! Úplně jsem zapomněla, že i náš Daniel byl někdy takto malinkej…Tak ať rostete a zdravíčko všem!!!
@Pavlinky píše:
@Nikiiina Ano je, my v Opave bydlime
Ja taky
jsem si právě říkala že mi to tam je povědomé.
@Pavlinky píše:
@Nikiiina Aha o je nahoda, a to jsem v tenhle skupine už dlouho
No ja tady psala jen parkrat
ale diskusi jsem sledovala. Už mám taky 7 měsíčního prcka.
@Pavlinky píše:
@Nikiiina pokud bys mela zajem mužeme nekdy s detma nekde zajit moc kamosek tu enmam, bydlime tu par let teprve
Určitě můžeme, ja kamošky sice mám ale všechny bezdětné, a ty mají jiné zájmy. Tak mi kdyžtak pisni zpravu.
@alison1 chudero tak to byl docela horor
ale hlavne ze prcek byl ok a mamka na blizku
Anezka taky papala rada a vse. Prikrmovala jsem od 4,5m a kojila do 8m. Mam velkou radost Alisonko ze i na vas se stesti usmalo
jinak ja chci zajet v breznu jeste s kamoskama na Moravu a pak asi nechame volny prubeh druhemu
jen ja nejsem zdravotne uplne ok tak jsem zvedava jak to pujde.