Nejnovější snažilky - ode dneška? ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
21.10.15 15:48

Ahoj Holčičky. Po dlooooooooooooooouhé době vás zdravím :mavam: Nějak jsem za poslední rok vše zanedbávala…i vás…ale stále žiju. Anežce byl teď rok, zatím sama neťapká, ale myslím že nebude dlouho trvat. Alisonko moc gratuluju k miminku :srdce: mám obří radost :pankac: Nevím jak u vás, u nás se život otočil asi o tisíc stupňů. Nic na té MD nestíhám, stále ve skluzu a dítko zabere téměř všechen čas…ani nevím jak to tak rychle mohlo utéci. Druhé plánujeme příští rok, tak zase budu snažilka :jazyk: momentálně by do mě asi musel vstoupit duch svatý pro // na testu :mrgreen: Holky stálice jak se vede???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
27.11.15 11:12

@Lenka 80 a to je jako všechno??? Jak se má??? jak si vyvíjí akce miminko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
3.1.16 18:08

Ahoj holky. Tak jak valcite??? Hodne zdravicka stesti lasky pohody a splnenych prani v Novem roce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
3.1.16 18:25
@Danielka87 píše:
Ahoj holky. Tak jak valcite??? Hodne zdravicka stesti lasky pohody a splnenych prani v Novem roce :)

Ahojky, do roku 2016 hlavně zdraví a pohody…U nás dobrý, malej je hodnej, teď máme období „asizuby“, ale jde to…co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
3.1.16 19:44

@alison1 tak to je super ze je hodnej ;) asi zuby :lol: tohle obdobi je hodne caste a hodne oblibene u deti ;) Anezka byla marod pres Silvestra tak jsme museli zrusit odjezd na hory. Jinak u nas je ted obdobi mami mami, ja sama, ne nechci a mnoho dalsiho :cert: kolik ze je prckovi??? Rekla bych ze mame tak 2m od zubu klid. Chybi ji jen trojky a petky :dance: a jak vse zvladas, uz asi pohoda vid ;) ani nevim jaky jsi mela pupik a porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
3.1.16 19:49

Anezka 15m

Posilam foto te nasi rozumbrady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
3.1.16 20:18
@Danielka87 píše:
@alison1 tak to je super ze je hodnej ;) asi zuby :lol: tohle obdobi je hodne caste a hodne oblibene u deti ;) Anezka byla marod pres Silvestra tak jsme museli zrusit odjezd na hory. Jinak u nas je ted obdobi mami mami, ja sama, ne nechci a mnoho dalsiho :cert: kolik ze je prckovi??? Rekla bych ze mame tak 2m od zubu klid. Chybi ji jen trojky a petky :dance: a jak vse zvladas, uz asi pohoda vid ;) ani nevim jaky jsi mela pupik a porod :srdce:

jů krásná princezna!!!zvládám už naklid, malej má 4 a půl měsíce, papá krásně už od narození, je to otesan, miluje dýni a zelenou zeleninu, nechce jen bramborovou kaši a ovoce teda jí všechno…V těhotenství jsem přibrala asi 13 kg, porod katastrofa, přenášela jsem 8 dní, dýl mě nenechali, 2× hamilton, malej i přes preindukci (což je teda taky žrádlo jak prase, plakala jsem bolestí) nechtěl ven a když už teda konečně mělo dojít ke tlačení, tak akutní císař, malej ztrácel ozvy…no, vyžrala jsem si všechno, takže jednou mi to stačilo a císařem ani za prase, ještěže u nás byla moje mamka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.1.16 08:54
@Pavlinky píše:
Ahojky holky dlouho sem v tenhle skupine nebyla, snad rok.snad tu sou holky co si me jeste pamatuju :think: Od te doby se zmeilo u nas toho dost, meli smejit na IVI ale den před planovanym IVI sem zjistila že jsem tehotna :dance: :dance: vse probihalo v pořadku a mam doma už 2 mesicni prte. Přestehovali smese do rodineho baracku. Braska je strasne moc hodny na brasku, i když sem to vzdavala, ale jakmile sem vypustila vsechny myslenky a venovala se Tadikovy a praci tak se zadařilo po 2 letech snaženi :potlesk: Tadyposilam par fotecek Filipka

Není náhodou ta fotka od vanocniho stromecku z Opavy? jinak gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
4.1.16 10:45

@Pavlinky čauky, no jste kráááásní, velká gratulace!!! Úplně jsem zapomněla, že i náš Daniel byl někdy takto malinkej…Tak ať rostete a zdravíčko všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.1.16 11:35
@Pavlinky píše:
@Nikiiina Ano je, my v Opave bydlime :lol:

Ja taky :-D jsem si právě říkala že mi to tam je povědomé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.1.16 14:00
@Pavlinky píše:
@Nikiiina Aha o je nahoda, a to jsem v tenhle skupine už dlouho :lol:

No ja tady psala jen parkrat :-) ale diskusi jsem sledovala. Už mám taky 7 měsíčního prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.1.16 14:16
@Pavlinky píše:
@Nikiiina pokud bys mela zajem mužeme nekdy s detma nekde zajit moc kamosek tu enmam, bydlime tu par let teprve

Určitě můžeme, ja kamošky sice mám ale všechny bezdětné, a ty mají jiné zájmy. Tak mi kdyžtak pisni zpravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
4.1.16 15:11

Ahoj…nevíte proč mi nejdo přidat fotky :think: :think: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
4.1.16 21:13

@alison1 chudero tak to byl docela horor :cert: ale hlavne ze prcek byl ok a mamka na blizku :palec: Anezka taky papala rada a vse. Prikrmovala jsem od 4,5m a kojila do 8m. Mam velkou radost Alisonko ze i na vas se stesti usmalo :dance: jinak ja chci zajet v breznu jeste s kamoskama na Moravu a pak asi nechame volny prubeh druhemu ;) jen ja nejsem zdravotne uplne ok tak jsem zvedava jak to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
8.6.16 13:41

Kde je kdooooo??? Jak se všem vede???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie