Nejrychlejší dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3711
30.10.16 21:28
@střepina píše:
@barus62 rychlá dieta je špatná dieta, pak se dostaví jojo efekt, základem je jídelníček, zmenšit porce, více pohybu

Na zmenšení porcí pozor. K hubnutí je třeba dostatečný příjem a ne hladovka. Zmenšení porcí je pro každého něco jiného, pro mnohé je to porce na dezertní talířek. Já když jsem si nechala vypracovat jídelníček, tak se porce nevešly na talíř a váha šla dolů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
30.10.16 21:31
@TEREZKA-HOUSLISTKA píše:
@barus62
Kočko. Já měla Cambridge dieta a ta 3mesice 30kg dole žádný jojo.efekt.jen to je dražší.
Teď jsem po 6.neděli a nemohu kojit &tudíž držím dietu a dnes to je 27dni a zhubla jsem 8kg a jmenuje se to www.dietalegre.cz
Funguje a je to bilkovinna dieta a moc dobrá.

10 kg za měšíc - to to je zdravé hubnutí (2 kg za týden, při doporučení 0,5 kg za týden)
27 dní (4 týdny) a 8 kg - totéž.
O tom, že nedošlo k žádnému jojo efektu mi neříkej, maximálně si ještě s dietou neskončila.

@barus62
A má tvoje tělo dostatek všech živin? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
30.10.16 22:15

Pokud jíte zdravě, a hýbete se, tak pomůže vypít za den 50ml vody na kilo váhy, za pár dní se při vyváženém jídelníčku a pohybu začne uvolňovat zadržená voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
30.10.16 22:46

Ja po Ketodiet nepribrala nic, naopak, jeste sla vaha trosku dolu po ukonceni diety. Ted jsem ve 28tt a zatim v tehotenstvi mam 1kg nahore, buh vi, cim to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
31.10.16 07:19
@IvčaKevinIvanka píše:
A pak se nacpe a má dvakrát tolik.
Hladovění fakt debilní rada, sorry :cert:

Ono na superrychlé zhubnutí chytrá rada neexistuje ;) Nechápu, že to spousta lidí nechápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
31.10.16 07:53
@Ou píše:
Uřízněte si nohu.
:mrgreen: Za mě příprava na kolonoskopii. Mám 5 kg dole za tři dny a břicho jak obrácený lavor ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
31.10.16 08:44
@Ou píše:
Uřízněte si nohu.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
31.10.16 09:15
@zvidavajanca píše:
Na zmenšení porcí pozor. K hubnutí je třeba dostatečný příjem a ne hladovka. Zmenšení porcí je pro každého něco jiného, pro mnohé je to porce na dezertní talířek. Já když jsem si nechala vypracovat jídelníček, tak se porce nevešly na talíř a váha šla dolů ;)

naprosto souhlasím, měla jsem výživovou poradkyni ta mi pořád ubírala jídlo protože jsem nehubla, šla jsem k jiný udělala mi jídelníček a porce mám 3× větší a hubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
31.10.16 09:44
@Jogrr píše:
Ja po Ketodiet nepribrala nic, naopak, jeste sla vaha trosku dolu po ukonceni diety. Ted jsem ve 28tt a zatim v tehotenstvi mam 1kg nahore, buh vi, cim to je.

A co si jedla po ukončení ketodiet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
31.10.16 14:25
@Ou píše:
Uřízněte si nohu.

Ale jinak jezte lépe, pořádně spěte a víc se hýbejte. Co jste chtěla slyšet jiného?

A teda prej pervitin je na to dobrej
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
31.10.16 19:00

@zvidavajanca to, co predtim. Jedina zmena je, ze nesladim kavu a caj (dve kavy denne a jeden caj tydne). Ale oboji jsem vyradila hned po zjisteni tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.17 20:12

Ahoj, prosím o info zda dnešní jídelníček je na dietu ok :-/

Ráno celozrnná houska, šunka, rukola, mozzarela
dopo broskev, jablko
oběd zelňačka bez smetany, s trochu časovým odstupem rajčatový salát
sváča banán, kousek jablka
večeře brambory na loupačku

• Citovat
  • Upravit
25897
16.5.17 20:15

Ta na pět. Nežer. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
16.5.17 20:16

Chybí ti bílkoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.5.17 20:19
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o info zda dnešní jídelníček je na dietu ok :-/Ráno celozrnná houska, šunka, rukola, mozzarela
dopo broskev, jablko
oběd zelňačka bez smetany, s trochu časovým odstupem rajčatový salát
sváča banán, kousek jablka
večeře brambory na loupačku

Brambory vecer nejsou moc idealni-spousta sacharidu. A nemas tam skoro zadne bilkoviny, nemas pocit hladu? Ovoce zarad jako dopoledni svacu, odpoledne uz spis zvol nejake ty bilkoviny, vlakninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová