Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A taky zalezi, kolik tech brambor spases
Pokud pul kila, tak to je proste moc. Kdyby sis dala dve vetsi brambory s dipem z tvarohu a bylinek a treba kouskem nejakeho masa, ryby, syra, udelala bys lepe.
Chybi tam bilkovina (kousek liboveho masa napr), brambory na vecer uz moc dietni nejsou a misto housky bych zvolila treba platek tmaveho chleba (ono ani ty celozrny housky ze supermarketu nejsou nic extra).
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o info zda dnešní jídelníček je na dietu ok :-/Ráno celozrnná houska, šunka, rukola, mozzarela
dopo broskev, jablko
oběd zelňačka bez smetany, s trochu časovým odstupem rajčatový salát
sváča banán, kousek jablka
večeře brambory na loupačku
Tohle je spíš hladovka. Určitě zhubneš, ale moc dlouho to nevydržíš. Diety tohoto typu jsem zkoušela v 15 letech.
Holky, díky…hlad právě vůbec nemám
Brambory byly jen dvě
A zítra přidám nějakou bílkovinu ![]()
Ono nepises velikosti jednotlivych porci, takze je to tezky
zkus to nejak zvazit a zapsat na kaloricketabulky.cz a uvidis jestli mas malo nebo moc
taky nepises co a kolik k tomu pijes ![]()
Mě to taky přijde hodně takové jednotvárné- samá zeleniny, ovoce.. asi bych místo brambor dala třebas kefír nízkotučný, ochucený a nebo nějaký jogurt..
Ono každý jinak na různé diety reaguje.. Já se snažím taky týden taky jsem si sestavila jídelníček- podle sebe, co mám ráda, co je trochu zdravé, a vím hruba jaké to má kalorie..
Zase nějaká zdravá tyčinka sušeného ovoce má tolik energie, pomalu jak dva rohlíky..
Tak já spíš kontroluju energii..
Už před xx lety jsem zhubla 15 kg a vydrželo mi to - do porodu dětí..
Přestala jsem sladit kávu, čaj..
To nemáte hlad? Zelňačku bych si dala na večeři, na oběd nějakou bílkovinu, třeba s trochu brambor a salát a odpoledne na svačinu raději žitný chleba s žervé, šunkou a sýrem a zeleninu, ale ovoce už odpoledne ne. Tím že úplně vynecháte sacharidy akorát budete mít pak jojo efekt, navíc máte je vynechené jen ve formě pečiva a příloh, přitom ovoce máte hodně.
@Anonymní píše:
Holky, díky…hlad právě vůbec nemámBrambory byly jen dvě
A zítra přidám nějakou bílkovinu
Tak jestli to držíš třeba 3 dny, tak chápu, že hlad nemáš, to já ho nemám, ani když se zaberu do práce natolik, že nejím nic…
Holky, mám takový dotaz… Vím, že proteinová dieta je nejúčinnější dieta, ale chci se zeptat - je také nejrychlejší?