Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@SabinaBabina píše: Více
Tim, ze to o sobe napises podezreni nezmizí ![]()
@SabinaBabina Tak když ji v tu chvíli sama sleduješ, tak asi nemá co poslouchat ne? Zkus trochu přemýšlet. Takže ty ji opakovaně sleduješ jak vystoupí z výtahu a místo doprava odbočí doleva (či naopak) a stoupne si pár cm od tvých dveří, kde začne hledat klíč od svého bytu a pak se otočí a jde ke správným dveřím? Nepřijde ti to trochu nepravděpodobné?
Zakladatelko máš rodiče, kamarády?
Pokud ano zkus jim prosím povyprávět, to co píšeš v této diskuzi. Nám nevěříš, že to je na psychiatra, ale blízkým bys třeba uvěřit mohla. Věř mi, že by se Ti po zaléčení hodně ulevilo a možná, že by se tím taky předešlo mnohem horším věcem ![]()
Tvůj stav se bez léčby bude pravděpodobně zhoršovat a potom už z toho nemusí být cesta ven. Nehledě na to, že můžeš v tom stavu potom taky provést věci na které je lepší raději ani nemyslet.
@Ardilera nestojím pořád u dveri, jak si porad tady všichni myslíte. Potrebuji uklidit, umýt nádobí, najíst se, vyprat, povysavat, vyžehlit atd…takže v mojí nepozornosti když jde dom a stoupne ke dveřím, tak slyší co právě dělám. Ke svým dveřím jde okolo mých dveri, může se zastavit u jejich dveri, tak jak to běžně dělá, když jde s přítelem nebo dcerou.Tak jak to normálně dělá jeji přítel nebo dcera, když jdou sami, zastaví u jejich dveri a věnují se jejich dveřím.
Když jde sama, tak má nutkavku potřebu se nasackovat u mých dveri.
Bud troll anebo paranoia, v druhem pripade vyhledej pomoc, rozviji se ti dusevni nemoc.
@prokr rodiče mám, ségru taky, kamarády taky.Jim sem to řekla, jedni mi přátelé kámoška s přítelem, kteří byli u mě, ji viděli z kukatka, jak umí stát u dveří…jak jsem psala, svědky mám.
Rodiče mi věří, ségra taky, kámoška s přítelem ji viděli. Tak v čem je problém. ![]()
@aiwwa píše: Více
Ano a jak dlouho tam stojí, u mých dveri, přestože má svoje
Příspěvek upraven 13.04.24 v 16:02
Jak může sousedka slyšet, že žehlíš, vaříš, jíš,…
Jediné, co je slyšet je vysavač, pračka a fén, ne?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat