Nejsme až moc přecitlivělí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
12.9.17 17:46

Nečetla jsem reakce..
Ne nepřijde mi to.. Asi takto.. Někdo třeba má dítě, co uderem rýmy řeší opakované záněty uší a nebo někdo, když ví, že je chřipková sezona, tak se vyhýbá, protože děti třeba mají anbit.. několikrát za sebou..
Takže toto bych nesoudila, když nevím…
Náš případ to neni, ale třeba já byla za plašičce, když byl někde průjem, že jsem se bála a děti někde i po nebrala,.. no ale jako, maminky co její dítě dvakrát chytlo rotaviry- následně adenoviry, což je v podastatě to samé,, a týden na kapačkách, tak fakt mě bylo jedno, že si něktrá maminka něco myslí, když to nezažila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
12.9.17 17:47
@zelenoockaa19 píše:
A není pak teda lepší zabalit dítě do bublinkové fólie rovnou?:D

Nez bych brala dite od mimina do OC jen proto, abych nevypadala precitlivele, tak si radsi budeme mackat bublinkovou folii ;).

• Citovat
  • Upravit
5425
12.9.17 17:47
@zelenoockaa19 píše:

To né… Ale chce to každých pět minut dezinfikovat, to je jasný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
12.9.17 17:48

Taky jsem jako bezdětná měla nejlepší výchovné postupy! :mrgreen: Neboj, to přejde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
12.9.17 17:49
@zelenoockaa19 píše:

Ty jo! :mrgreen: :mrgreen: Napiš za rok, pokecáme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
12.9.17 17:54
@Lychee13 píše:
Ty jo! :mrgreen: :mrgreen: Napiš za rok, pokecáme. :palec:

neboj dřív tu bude diskuze na téma moje dítě je pořád nemocné co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.9.17 17:55

No, abych řekla pravdu, tak tyto výkřiky nechápu.. Jako samozřejmě i bezdětný můžou mit názor, ale je to spíš usměvné :mrgreen:..
Až třeba zakladatelka bude při první rýmě týden jenom u odsávačky a nevyspaná celé noci, a za týden ji opět třeba máma a nebo tchýně znovu nakazí malé, a znovu nebude spát týden a odsávat kojenci nosík, pak si určitě rozmyslí, jelsti v období, kdy nastupují prskači, vezme dítě někde mezi dav :)

Příspěvek upraven 12.09.17 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.9.17 17:56

Jo, ti co nemají ještě prcka, tak toho vědí vždycky o výchově nejvíc :) taky jsme měla nějaký názory, a s příchodem postupně 3 dětí jsem minimálně u 80 procent „pravd“ obrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
12.9.17 18:02

V jedné diskuzi to moc nevyšlo, trošičku se pohádat, viď? Mrzute. Tak pokus číslo dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.9.17 18:03
@Borůvka1990 píše:
A čekáš první? :lol: Neboj, až uvidíš pejska, jak si líže (_!_), s láskou mu propůjčíš k olízání svého dvouleťáka :palec:
Možná by jsi neměla prožívat výchovu ostatních matek, ať si své děti chrání po svém :think:

co líže pr.el! Kolikárt hrozí, že jí pes dítě rafne a majitel nikde. Nebo se vynoří a hrozně se diví, proč má matka obavy z běsnícího psa? vždyt on nikdy nikomu nic…!!!
Zakladatelko, doba je jiná, než když jsme byli malí, těch nástrah je víc. Na druhou stranu ano, některé věci se rozpitvávají až moc. Např. výchova. Matka řeší, může - li na dítě zakřičet, plácnout ho? Nebude mít újmu? Nebude se nudit, mít málo podnětů, zábavy?
Takže ano, některé výchovné styly jsou dle mě přitažené za vlasy, často se rodiče bojí nastavit dětem jasné hranice a děti pak vlčí. Navíc dnes děti chodí málo ven, obecně mají méně pohybu, na hřištích s kamarády si už hrají hodně málo. To spíš přes počítač. Věčná škoda, ptž jim chybí fyzická zdatnost, různé pohybové návyky a sociální zkušenosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
12.9.17 18:23

Do velkeho nakupniho centra nechodim ani já, natoz abych tam tahla své děti. Driv se nakupovalo v samoskach a kocarky s detmi staly v řadě pred obchodem.

Myslim si, ze kazdy by se mel starat hlavně sam o sebe a nejlepší jsou rady od toho, kdo žádné dite nemá :pankac: Ty cizi se totiz vzdy vychovavaji nejlíp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
12.9.17 18:29

Jezis to je super, uplne jsem si vzpomnela jak jsem jeste pred porodem mela naprosto jasno ve vychove cizich decek :lol: hele, az porodis, prestanes mit silu resit cizi vychovny postupy, budes rada ze zvladnes svoje :lol: jinak u psa treba resim ne bacily nebo spinu, ale to, ze mala ho jednou treba blbe skrabne nebo bouchne, v 9m ty pracicky jeste moc neovlada, ze, a on ji kousne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
12.9.17 18:30
@zelenoockaa19
@zelenoockaa19 píše:

O jee ty.jsi adeptka na tzv. chytrou matku z pisku, co dava nevyzadane rady…a to teprve cekas :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
12.9.17 18:33
@zelenoockaa19 píše:
V poslední době sleduju hlavně tady na emiminu jak pečují maminky o své děti. Někdy mi to přijde až přehnané. Dnes jsem třeba četla že jedna maminka nevzala své dítě do 8mi měsíců mezi větší množství lidí (na nákup), hlídáme aby se děti nedotkly ničeho co není sterilní, nedej bože aby se k nim přiblížil pes nebo kočka. Nebylo by lepší trochu zvolnit? Je mi 25, když jsem byla dítě tak jsme byli od rána do večera venku, nikdo neřešil jestli se mazlíme se psem nebo s kočkou, nikdo neřešil jestli jíme všechno bio, na nákupy nás rodiče brali od narození protože nakoupit se prostě muselo… A světe div se, jsem zdravá a imunitu mám ukázkovou. Není tohle všechno už trošku přehnané? Sama čekám brzy dítě a fakt mi přijde že by jsme se měli všichni vzpamatovat.

Že se tady vůbeco něco snažíš :roll:

Ať si ty citlivky děcka drží pod zámkem třeba do puberty ;)

Jinak souhlasím do puntíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
12.9.17 18:34
@kterk píše:
@zelenoockaa19O jee ty.jsi adeptka na tzv. chytrou matku z pisku, co dava nevyzadane rady…a to teprve cekas :roll: :mrgreen:

Taky známe jednu takovou. :mrgreen: Má půlročního prcka, ale přesně ví, jak se bude za 2-5 let chovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí