Nejsme až moc přecitlivělí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Včelička992
12.9.17 18:52

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:31

• Citovat
  • Upravit
102087
12.9.17 18:53
@zelenoockaa19 píše:
@cran-berry nevím kdo se chce hádat:). Jenom mi prostě přijde ujeté držet dítě v bublině a názory na tohle téma tu čtu často. Jenom jsem chtěla vědět jestli to tak vnímám jenom já. Takže asi ne a jdu teda pokojíček vypolstrovat a psa dáme teda pryč aby náhodou neshodil lezoucí dítko ocasem.

No, někdo je přecitlivělý, někdo zas hloupý nebo se alespoň jako hlupák projevuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
12.9.17 18:53

.

• Citovat
  • Upravit
1049
12.9.17 18:54

@Včelička992 taky si nemyslím že bych na tohle změnila názor :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
12.9.17 19:04
@Včelička992 píše:
Ja mam podobny nazor na tu prehnanou hysterii. Kazdopadne mela jsem jako bezdetna stejny nazor jako ted s dvojcaty, urcite se to nezmenilo. Videla jsem kolem sebe hodne hysterek a rikala jsem si, ze takto urcite nee v budoucnu. Neni to o vychove jako takove, pochopila jsem to tak, ze myslis ty uzkostlive matky co jejich dite nesmi byt upatlany atd atd…

Konečně někdo, kdo pochopil o čem tento příspěvek je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.9.17 19:07

Mi je fuk, jak ziji ostatni. My choulostivi nejsme, ani decka nezavirame do sterilni bubliny. Kazdy si ma zit, jak umi, jak chce.
Nedavno jsem cetla diskusi, kde se jedna ptala, jak se ostatni stavi, kdyz jim nekdo cizi pred nimi mluvi na deti i v kocarku.
Tak jsem ji odepsala, pokud jde viditelne o komunikativni tetu/babicku/pana v duchodu atd. nemam problem, ja i me decka jsme komunikativni. Ale pokud by mi nekdo viditelne opily, zfetovany atd. na zastavce otravoval decka, tak tehdy zakrocim, ze si stoupnu pred ne a nebo odejdeme.
A ty odpovedi byly dost pestre. Proste kazdy je jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
12.9.17 19:08
@zelenoockaa19 píše:
@Lychee13 :D no já nevím ale na písek si pokecat nechodím:D

@cran-berry nevím kdo se chce hádat:). Jenom mi prostě přijde ujeté držet dítě v bublině a názory na tohle téma tu čtu často. Jenom jsem chtěla vědět jestli to tak vnímám jenom já. Takže asi ne a jdu teda pokojíček vypolstrovat a psa dáme teda pryč aby náhodou neshodil lezoucí dítko ocasem.

No každopádně dámy na nemoci máme doktory, sem to fakt psát nebudu a radit nikomu nehodlám, ať si to každý pos*re podle sebe.

Ale jdi ty :lol: Tak diskutuj věcně. Tyhle výkřiky - tak jdu vypolstrovat pokojíček a dám psa pryč :mrgreen: Nechceš diskutovat, chceš se hádat a vysmivat a plácat se po ramenou s jinými stejně smýšlejícími. Je to legrační, musela jsem to napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
12.9.17 19:21
@cran-berry píše:
V jedné diskuzi to moc nevyšlo, trošičku se pohádat, viď? Mrzute. Tak pokus číslo dvě?

hoď link :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
12.9.17 19:21

@zelenoockaa19 Stejne jako nikdo neresil, zda ockovat, zda poslat deti do skolky/skoly apod. Ja jsem v te diskuzi prispivala s tim, ze me rocni dite jeste nikdy v OC ani mhd nebylo. Ty argumentujes nasim detstvim. Ja si napriklad nikdy nevzala nemocenskou, jakokouli virozu jsem max 1-2 dny doma a pak sup do prace. Bylo to tak i kdyz jsme byli mali my? Take pred Vanoci smrkala cela tramvaj, protoze proste konec roku se musi v praci uzavrit? Dale jsem ale psala, ze ven, do lesa jsme sli hned. I kdyz to mhd a OC mijime ani ne z duvodu nemoci, jako ze mne prijde, ze je diteti lepe v aute ci v jinem prostredi nez v OC. Zajistit nakup umim i jinak. Stejne jako nase dite je nekolikrat tydne v bazenu jiz od 3 mesicu, nekolikrat tydne je v kolektivu deti v ramci ruznych sportovnich aktivit. Takze pokud budes chtit videt v jednani druhych precitlivelost, tak ji tam uvidis i kdyz precitliveji nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.9.17 19:23
@zelenoockaa19 píše:
@Lychee13 :D no já nevím ale na písek si pokecat nechodím:D

No každopádně dámy na nemoci máme doktory, sem to fakt psát nebudu a radit nikomu nehodlám, ať si to každý pos*re podle sebe.

Ty jsi na nervy a to dítě ještě ani nemáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
12.9.17 19:24

@cran-berry
už neházej, dokážu si to představit :-)

to tu zas do roka bude diskuzí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.17 19:32

Taky jsem si myslela, ze budu mit nadhled. Kdyz pak mininko prodela tri neprijemne nemoci za sebou, Ty si sahnes na dno, budes mit za sebou noci, kdy jen kojis a nosis a tydny nespis, tak si pak das sakra pozor, abys riziko omezila na minimum.

Jinak co ja si pamatuju z detstvi - rodice nornalne kourili doma, jezdilo se bez autosedacek (zazila jsem, ze se za jizdy otevrely dvere), neco jako detsky psycholog ci poradna jsem taky nezaslechla ani zdalky, pri rozvodech se na deti moc ohled nebral. Doba se hodne zmenila, v mnoha smerech, nelze porovnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
12.9.17 19:40

@kjhui Ale jo, ať hodí. Já se dnes kupodivu ještě nikde nepohádala a ani jsem se o to nesnažila tak mě to docela zajímá.

@cran-berry Přijde mi že jediný kdo tu vyvolává hádku se mnou jste Vy…

@BloomingGorgeous Chápu to, myslela jsem spíš extrémy, kterých je v současné době opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
12.9.17 19:44

.

• Citovat
  • Upravit
12154
12.9.17 19:45
@j.a.n.i1 píše:
No, někdo je přecitlivělý, někdo zas hloupý nebo se alespoň jako hlupák projevuje :think:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect