Nejsme až moc přecitlivělí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Včelička992
12.9.17 21:07

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:30

• Citovat
  • Upravit
74217
12.9.17 21:07

@Včelička992 tak skakat po posteli nesmi ani moje deti. Ten nabytek stoji dost penez, az pujdou na brigadu, do prace a na postel si vydelaji, poznaji co je hodnota penez, pak necht si skacou po posteli.
Maji porad k dispozici na zahrade trampolinu, muzou kdy chteji skakat tam., nevidim duvod proc by decka meli skakat po nabytku. Tohle se ani mi nelibi.
Prebehnout nebo udelat kotrmelce, ze rozbombarduji periny, no to se ustele, ale skakani tez neuznavam. Nepodporuji v niceni majetku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
12.9.17 21:09

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:30

• Citovat
  • Upravit
1049
12.9.17 21:10

@cran-berry dejte už pokoj. Krom vás se tu nikdo nehádá tak popojděte dál třeba budou někde ochotní. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.9.17 21:11

Stejně si myslím, že se to přehání..
Já mám teď 3,5 letého ve školce. Kbyby to tak bylo, že děti žijí v budlině a rodiče kolem nich skákají atd. tak nic neumí.. Učitelka je známá a říkala, že všechny děti umí jíst lžičkou, že se jim nikdo nepočůral, chodí na záchod, umí se sami obléknout.. Že opravdu tento rok mají děti šikovné..
A pomalu všechny jsou zvyklé si umývat ruce po záchodě atd..
Jako bublina… pro mě je toto důležité jak řešit ptákovinu, jeslti někdo vodí batole do obchodu a nebo víc, dbá na to, aby dítě bylo umazané nebo nevím co..
Hlavně pak řešit, aby dítě bylo bez plen a dudlíku a umělo se najíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
12.9.17 21:13

No shodneme se v tom, že se neshodneme. Za rok si to přečtu a dám vám vědět nakolik jsem změnila názor :). Ps. Vůbec tu nešlo o děti často nemocné nebo alergické. Kdo chtěl ten to pochopil kdo ne, ten ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
12.9.17 21:15

Já teda nevím, kde žije zakladatelka, ale u nás na písku žádné sterilní odstrašující případy nevídám. Všichni se tam válejí stejně. Ale mně osobně na jejím názoru nevadí ta podstata, je na tom kus pravdy. Jen nemám ráda, když se někdo montuje do cizích lidí. Mně je upřímně jedno, jestli si vedle hrající dítě třeba vykutá a olíže nějaký sajrajt nebo mu maminka naopak všechny věci opláchne v Savu (obrazně řečeno). Je to věc té matky. Neřeším a od ostatních čekám, že nebudou řešit mě a moje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
12.9.17 21:17
@zelenoockaa19 píše:
No shodneme se v tom, že se neshodneme. Za rok si to přečtu a dám vám vědět nakolik jsem změnila názor :). Ps. Vůbec tu nešlo o děti často nemocné nebo alergické. Kdo chtěl ten to pochopil kdo ne, ten ne.

No jo, jenomže ty víš prd, když potkáš maminu která dítě utírá desinfekčními ubrousky v obchoďáku, jestli její dítě nemá imunodeficit, nebo tak něco. Prostě nesuď. Já fakt neznám žádnou maminu co popisuješ. Všechny jsme, řekla bych, docela normální, tak nevím, kde na ty vzorky chodíš. Jako je fakt, že žijeme na dědině, ale stejně, naprostá většina rodičů je v tomto normálních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.9.17 21:17

No a co je ta bublina??? Jakože někdo chodí a pořád doma uklízi, a nebo dítě nesmí sedět na zemi v písku a nebo řeší jídlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
12.9.17 21:19

@zelenoockaa19 Ahoj zelenoocko, ja jsem te prisla podporit. Pochopila jsem, jal jsi to myslela, jenze tady se zrovna kona slet carodejnic, tak bacha. Nektery se rady hadaji a vyuzijou kazdou hozenou udicku na to, aby si mohly zvednout sebevedomi. Preju krasne tehotenstvi a zdrave mimco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.9.17 21:20

@MartinaIrena ne nehádáme, ale třeba mě hodně štvou přihlížející, že tak hodnotí okolí a prostě neví.. proč to kdo dělá.. o to jde.
Právě já si mylsím, že shon čarodějnic je na opačné straně, kdy pořád někdo rýpe do druhých, že víc dbá na to a to..
Prostě každý si má hledět svého..
Jedna maminka ti řekne dávej to v 7 měsíci, ty to ještě nedáváš., druhá vyvalí oči, že někdo to samé dá v roce, že by to nedala.. třeba nějaké jídlo
Každá to má jinak a každá si má hledět svého, a to je se vším

Příspěvek upraven 12.09.17 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
12.9.17 21:20
@MartinaIrena píše:
@zelenoockaa19 Ahoj zelenoocko, ja jsem te prisla podporit. Pochopila jsem, jal jsi to myslela, jenze tady se zrovna kona slet carodejnic, tak bacha. Nektery se rady hadaji a vyuzijou kazdou hozenou udicku na to, aby si mohly zvednout sebevedomi. Preju krasne tehotenstvi a zdrave mimco
:pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
12.9.17 21:28

@Janasas mám třeba „kamarádku“ co s malou šla poprvé ven asi ve čtyřech měsících, nikdy jí nedala nic než bio zeleninu a bio maso, nesmí sladkosti, malá si neměla hrát s jinými dětmi aby něco nechytila, nezná ve třech letech zvířata protože krom kočky a psa žádné nikdy neviděla, v létě nesmí na zahradě na deku protože po ní lezou brouci… Do školky ji chtějí dát až jako předškoláka. Tohle je bublina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
12.9.17 21:31

@MartinaIrena díky :). Všimla jsem si podivné koncentrace stejných názorů, asi telepatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.9.17 21:33

@zelenoockaa19 já znám taky, moji sestřenici a víš co.. nikdy jsem jinic neřekla, protože má jiný životní styl.. My žijem na vesnici, pohybujem se se zvířaty, jsme spíš takový ten typ, že zajdem do přirody bahno.. Ona je z Prahy, spíš typ, na kulturu, spíš díte vede tak čtení, znalosti atd.. zajímá na stravu.. Na deku nedává taky, bojí se klíštat.. školku taky nechce, chce si ho učit doma sama..
Nemůžu očekávat, že bude žít jak my, válet se někde v potoce, atd.. žije prostě jinak..
Jeslti je to dobře nebo ne.. to se ukáže časem.. ale zase kluk umí kde co co se týká znalosti.. je mu 4 roky.. Ale je to její volba..
Každopádně to co popisuješ, je extrem ne klasika.. MOej sestřenice, aspoň chodí do přírody, zvířata vidí, a děti ji nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí