Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jdukolem píše:
kéž by napsala odkud je.. třeba by se našel někdo zblízka.. já tu mám tolik věcí po synovi a jako nových.. a jistě je takových lidí víc..---jinak zakladatelko s pračkou nezoufej, lidi často darují funkční pračky zadarmo - protože obnovují vybavení… jen se porozhlédni po netu
Ano, je škoda, že nenapsala odkud je, spousta maminek by pomohla a dárky pro malýho nanosila. Já bych taky brečela, kdybychom měli pro malýho jen jeden malinký dárek. A je mi úplně jedno, jestli by to bylo rouhání. My máme chlapečka v pěstounský péči a přesto bych si připadala, že jsem selhala a asi bych se propadla do depresí. Kloučka moc milujeme, patří k nám. On nás objímá od rána do večera, i když zlobit také umí. Pořád říká, že je Ježíšek hodnej, že dá dárek - autobus, tramvaj, auto, éro a teď přibylo přání mít ještě trabant, tak ten jsme na poslední chvíli kupovali také.
@Anonymní píše:
Dekuju holky ale nic nechci. Nemame se spatne, co jist je. Syn bude mit radost i z toho auta. Nejvetsi radost mu delaji svetilka a na ty se chodime koukat do mesta. Je mu pet let.Jen je toho moc najednou. Clovek nema komu se vykecat tak si to ventiluje tady.
Zakl.
Prace v podstate problem neni, uz mam nekolik rozjednanych protoze mam dost univerzalni vzdelani tak to neni problem. Jenom se proste bojim. Kdyz clovek nema zadna zadni vratka tak mu to proste podkopne nohy. A klidne se priznam ze mi chybi chlap, ze jsem na to vsechno tak nejak sama, mozna je to rouhani ale proste to tak je. Jinak jsem optimista a na novy rok se tesim, urcite nam toho prinese spoustu hezkeho. Jenom ted jsem proste unavena z toho vseho kolem.
neštvi a napiš odkud seš.. proč se zříkat pomoci a nebo ani ne pomoci ale podpory…až budeš mít tak zase pošleš dál.. tak to funguje..¨
a ano, vím jaké to je být unavená a na vše sama - chápu tě ![]()
@Anonymní píše:
Dekuju holky ale nic nechci. Nemame se spatne, co jist je. Syn bude mit radost i z toho auta. Nejvetsi radost mu delaji svetilka a na ty se chodime koukat do mesta. Je mu pet let.Jen je toho moc najednou. Clovek nema komu se vykecat tak si to ventiluje tady.
Zakl.
Prace v podstate problem neni, uz mam nekolik rozjednanych protoze mam dost univerzalni vzdelani tak to neni problem. Jenom se proste bojim. Kdyz clovek nema zadna zadni vratka tak mu to proste podkopne nohy. A klidne se priznam ze mi chybi chlap, ze jsem na to vsechno tak nejak sama, mozna je to rouhani ale proste to tak je. Jinak jsem optimista a na novy rok se tesim, urcite nam toho prinese spoustu hezkeho. Jenom ted jsem proste unavena z toho vseho kolem.
Pětiletý kluk je malý capart a může říkat, jak chce, že vše chápe, líto mu to bude. Takže se přidávám ke jdukolem a neštvi a napiš odkud jsi, udělej to pro svého chlapečka.
@SlecnaSally píše:
Proč se v těchto diskuzích musí předhánět v tom, kdo má smutnější vánoce a co je horší
Ráda bych ti něco poslala, ale už je pozdě
Hodně sil, zase bude líp. A třeba najdeš práci i s lepší výplatou
Nikdy není pozdě
zakl. nebud smutná, a klidně si postěžuj… ![]()
@Anonymní píše:
Zakl.
Není to rouhání, je to postesknutí…rouhání vypadá jinak…
Taky ba mě zajímalo odkud jsi, pokud by to bylo poblíž, tak máme po synovi skoro nové nehrané hračky.
@Anonymní píše:
Zakl.
Držím palce, aby práce vyšla. Něco jsem si taky prožila a ne všechny Vánoce byly hezké. A taky by mě vynervovala tvoje situace. Sice může být leckdy hůř, jak tady někteří popisují, ale máš nárok si zoufat. Chvilku. Pak se sebrat a vymyslet, co by se dalo změnit, abys ty příští Vànoce slavila po boku nějakého prima chlapa. Nebo sama, ale spokojená.
Já Vánoce kdovíjak neprožívám, nemyslím si, že je to nejkrásnější období roku, ale na druhou stranu se snažím prožité hodit za hlavu a momentální smutky tak nějak ukočírovat, abych se úplně obyčejně radovala, že jsme spolu a máme se dobře.
říkat mámě autisty, že se rouhá, protože ví pendrek, co je to trápení, a to navíc dva dny před vánoci, tak to je fakt reakce na úrovni.
Zakladatelko, taky mám postižené dítě a vím, že samo o sobě to stačí na „psychickou pohodu“
Podělat se mi ještě pračka a být na to sama bez chlapa, tak to je fakt hrozná představa. Takže za mě nárok na smutnění nárok máš
tuhle větu myslím s nadsázkou
nárok na smutnění má každý, kdo se na to cítí a nikomu nepřísluší prudit s tím, že ne.
Držím ti palce, abys neztrácela víru, že bude zase líp
![]()
@Anonymní píše:
Zakl.
Fakt napiš, odkud jsi, pokud z Prahy, napiš SZ. jasný, že na dárcích to nestojí ale potěší to…hlavně co ty dostaneš pod stromek, nic? ![]()
@slavuska1 píše:
Fakt napiš, odkud jsi, pokud z Prahy, napiš SZ. jasný, že na dárcích to nestojí ale potěší to…hlavně co ty dostaneš pod stromek, nic?
Ano, napiš…i kdyby si měla ty sama dostat pod stromek „jenom“ rozzářené oči svého chlapečka, to stejně potěší nejvíc každou mamku ![]()
Taky se pridávám s prosbou o napsání odkud jsi. Nahoda je blbec (můžeš bydlet na druhé straně mesta) a udělat malému prckovi víc radosti by bylo krásné pro každou z nás, ktere chceme vědět odkud jsi. Mám dítě s tělesným omezením, pořád nemocne a na podzim to na mě taky slušně padlo a to se mám o koho opřít, takže tuším jak ti je. Máš právo se cítit bídně, ale bude lip, podle toho jak píšete nejsi žádná máčka a prostě se toho na tebe sesypalo moc. Takže napiš odkud jsi…
@mmch píše:
Ono být sama s nemocným synkem, bez práce, bez peněz na novou pračku a na nějaký dárek zrovna před Vánoci smutné je. To by se musela zakladatelce stát nutně nějaká tragédie, aby měla nárok na nějaké smutnění!? Já osobně tě chápu a přeji, aby se Vám dařilo už jen lépe a ty jsi našla práci. A když se Vám zrovna nedaří, udělejte si nějakou dobrotu, koukněte se na pohádku a přitulte se. Sice se Vám teď moc nedaří, ale i tak máte jeden druhého!!
Naprosto souhladim. Ano, je pravda ze v zivote jsou dulezitejsi věci nez dokonale vanoce, nicmene si myslim ze pokud v te situaci jako je zakladatelka nejste, tak to asi moc pochopit nedokážete. Ono se lehce moralizuje jak jsou na svete dulezitejsi věci, kdyz mate napeceno, v lednici plno jidla a jistotu ze budete mit hezke vanoce… I když to není vse, lidska psychika a komerce je mocna… Zakladatelky je mi lito, snad bude lepe,
@Anonymní píše:
Zakl.
Sice pises ze nic nechces.. Ale, pokud te to nejak neurazi..mam skoro 4leteho syna a spoustu vyrazenych hracek.. samorejme zcela zachovalých hracek, jen toho ma fakt hodne. Napis, rada vam je dam. aspoň budu mit dobry pocit ze jsem nekomu udelala radost ![]()
Tak ono člověk vnímá své problémy, protože v nich žije. Chápu to, i když se stávají i horší věci. Ale naprosto tomu rozumím. Nám loni Vánoce dopadly tak, že jsme přišli o miminko, po týdnu mě vezli znovu do nemocnice, protože mi špatně vyčistili dělohu (sami přiznali, že chyba doktora, aniž bych se po tom nějak pídila). Do toho mi končila pracovní smlouva s tím, že v práci strašné stresy, takže jsem se po měsíci vracela mezi řešení cizích problémů. Já strašné deprese, přítel změna práce kvůli špatné situaci ve firmě. Tj. padlo bydlení, protože ve městě, kde jsme měli bydlet, jsme měli být pouze kvůli jeho práci. Do toho se samozřejmě nedařilo otěhotnět znovu. Přišla jsem chybou bývalé zubařky o zub (na implantát teď nemám) - opět, nikoho jsem neobviňovala, ale stávající zubař dělal, co mohl…všechny věci (až na ten potrat) jsou samostatně drobnosti, dohromady pro mě konec světa, deprese a to vše na Vánoce.
Naštěstí o rok později jsme v o dost lepší situaci, i když některé věci se ještě nevyřešily (kvůli financím). A z tvého příspěvku cítím, že už jsi z toho nešťastná možná delší dobu a pak ta poslední kapka může být i rozbitá pračka (pokud člověk nemá na novou). Držím pěsti, ať je lépe!
Dekuju holky ale nic nechci. Nemame se spatne, co jist je. Syn bude mit radost i z toho auta. Nejvetsi radost mu delaji svetilka a na ty se chodime koukat do mesta. Je mu pet let.
Jen je toho moc najednou. Clovek nema komu se vykecat tak si to ventiluje tady.
Zakl.