Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Napiš co syna baví, taky máme autistu a vymýšlet pro něj dárky je složité, vždy doufám aby měl radost
Škoda že jsi nenapsala dřív ted by to bylo nejlepší jako osobní předání ![]()
@Enmamma píše:
To si tu nikdo nemůže postěžovat, aniž by dostal vynadáno? Už se tu stalo sportem masakrovat smutné, nešťastné a zoufalé. Kopání ale ještě nikdy žádného z deprese nedostalo, ba naopak. Představte si to na sobě, je vám zle - čekáte povzbuzení nebo facku?
Moje řeč, ono se dobře soudí, když není v kůži pisatelky. Já tu našla nakonec jednu skvělou uzavřenou skupinku. Ale byla jsem na jaře v jiné, spousta holek taky super, ale protože jsem z nich potrat nesla nejhůře - a to jsem i přiznávala (deprese, sama jsem si vyhledala terapeutku atd.), tak jsem se dozvěděla, že nemám právo mít děti, když mám takové stavy. Konal se odchod a našla jsem tu jiné super ženské. Ale zrovna tam se přiznám, že jsem doufala, že mě někdo pochopí (protože chápu, že člověk bez vlastní zkušenosti neví, co na to říct a jak se chovat). Naoko zvládaly všechny, ale do soukromé zprávy mi některé psaly jiné věci. Jen já to napsala do pléna a ta věta mě strašně ranila.
Zakladatelko pokud jsi psala odkud jsi, dej mi taky vědět do sz
Včera jsem byla ještě nakoupit pro sestřenky dodatečněho ježíška (jedeme tam až v lednu) a kupovala jsem dorbnosti jako omalovanky, pastelky, fixky apod, pokud jsi z Prahy, tak vezmu kočárek a klidně ti to nekam dovezu, ať má klučík pod stromečkem pár drobností navíc ![]()
Taky bych něco darovala, pokud máš zájem napiš SZ. Pokud by nebylo možné osobní setkání, pošlu poštou, už to nedorazí do Vánoc, ale snad by to i tak udělalo radost ![]()
@Kattynka000 píše:
Zakladatelko pokud jsi psala odkud jsi, dej mi taky vědět do szVčera jsem byla ještě nakoupit pro sestřenky dodatečněho ježíška (jedeme tam až v lednu) a kupovala jsem dorbnosti jako omalovanky, pastelky, fixky apod, pokud jsi z Prahy, tak vezmu kočárek a klidně ti to nekam dovezu, ať má klučík pod stromečkem pár drobností navíc
nepsala, je paličatá a hrdá - zbytečně.. protože to není charita, ale počítá se s tím, že až bude mít, tak udělá něco fajn zase ona ![]()
slyšíš palice? ![]()
@Mari.G
jo každý to prožívá jinak. já v době potratu na to byla sama. manžel podpořil, byl z toho špatný ale bral to jinak. bylo to těžké období, navíc potrat díky lékařovo laxnosti, o to vše bylo horší
, ale tohle má každá jinak.. některá to vezme jako realitu a jiná o tom přemýšlí dlouho ![]()
@jdukolem píše:
nepsala, je paličatá a hrdá - zbytečně.. protože to není charita, ale počítá se s tím, že až bude mít, tak udělá něco fajn zase ona
slyšíš palice?
Asi tak, mě do života vkročil anděl který také dělá dobré skutky a i když nemám peníze na víc, tak těch 150,– za dárek který nějakému klucikovi rozsvítí očka objetuji ráda.
Jsem z Brna. Nic neposilejte, posta toho ted ma stejne moc. Jestli budete mit nekdy cestu do Brna, rada vas pozvu na caj. ![]()
Dekuji za povzbuzeni. Krasne Vanoce i Novy rok.
@Anonymní píše:
Jsem z Brna. Nic neposilejte, posta toho ted ma stejne moc. Jestli budete mit nekdy cestu do Brna, rada vas pozvu na caj.Dekuji za povzbuzeni. Krasne Vanoce i Novy rok.
napiš SZ
@Anonymní píše:
Jsem z Brna. Nic neposilejte, posta toho ted ma stejne moc. Jestli budete mit nekdy cestu do Brna, rada vas pozvu na caj.Dekuji za povzbuzeni. Krasne Vanoce i Novy rok.
To jsi z daleka. Škoda. Tak jen jestli smím posílám přání lepšího roku 2017…a objímám tě virtuálnê a synkovi
na čelíčko.
@Anonymní píše:
To jsi z daleka. Škoda. Tak jen jestli smím posílám přání lepšího roku 2017…a objímám tě virtuálnê a synkovi
na čelíčko.
Snad bude lépe, nejen na Nový rok ale i celý nový rok! Hlavu vzhůru. Jednou na to budeš s úsměvem vzpomínat.
@Mari.G píše:
Moje řeč, ono se dobře soudí, když není v kůži pisatelky. Já tu našla nakonec jednu skvělou uzavřenou skupinku. Ale byla jsem na jaře v jiné, spousta holek taky super, ale protože jsem z nich potrat nesla nejhůře - a to jsem i přiznávala (deprese, sama jsem si vyhledala terapeutku atd.), tak jsem se dozvěděla, že nemám právo mít děti, když mám takové stavy. Konal se odchod a našla jsem tu jiné super ženské. Ale zrovna tam se přiznám, že jsem doufala, že mě někdo pochopí (protože chápu, že člověk bez vlastní zkušenosti neví, co na to říct a jak se chovat). Naoko zvládaly všechny, ale do soukromé zprávy mi některé psaly jiné věci. Jen já to napsala do pléna a ta věta mě strašně ranila.
Nic si z toho nedělej, mě tu v minulosti také řada maminek proprala, že by pes tlusté od šunky ode mě nevzal. Mrzelo mě to. Nemám to ale za potřebí, tak už žádné diskuze raději nezakládám.
Plně Vás chápu… přeji ať se máte v novém roce lépe a práce vyjde. Ono přece jen, bez peněz a jen z lásky se žít fakt nedá… A Vánoce přímo nutí k těmhle úvahám, kor když se nedaří… ale ono bude! Já si tohle prožívala tři roky zpátky, ještě teda bez syna, když jsem se z práce sesypala a byla na nemocenské a dávala výpověď, aniž bych neměla jistou jinou práci. Teď mám krásného, skoro ročního synka, práci (zatím na MD), manžela a nový byt ![]()
Také přeji krásné Vánoce, hlavně hodně zdraví, pro oba a mnoho úspěchů ![]()