Nejsmutnější Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
23.12.16 01:54

Napiš co syna baví, taky máme autistu a vymýšlet pro něj dárky je složité, vždy doufám aby měl radost :lol: Škoda že jsi nenapsala dřív ted by to bylo nejlepší jako osobní předání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
23.12.16 01:58
@Enmamma píše:
To si tu nikdo nemůže postěžovat, aniž by dostal vynadáno? Už se tu stalo sportem masakrovat smutné, nešťastné a zoufalé. Kopání ale ještě nikdy žádného z deprese nedostalo, ba naopak. Představte si to na sobě, je vám zle - čekáte povzbuzení nebo facku?

Moje řeč, ono se dobře soudí, když není v kůži pisatelky. Já tu našla nakonec jednu skvělou uzavřenou skupinku. Ale byla jsem na jaře v jiné, spousta holek taky super, ale protože jsem z nich potrat nesla nejhůře - a to jsem i přiznávala (deprese, sama jsem si vyhledala terapeutku atd.), tak jsem se dozvěděla, že nemám právo mít děti, když mám takové stavy. Konal se odchod a našla jsem tu jiné super ženské. Ale zrovna tam se přiznám, že jsem doufala, že mě někdo pochopí (protože chápu, že člověk bez vlastní zkušenosti neví, co na to říct a jak se chovat). Naoko zvládaly všechny, ale do soukromé zprávy mi některé psaly jiné věci. Jen já to napsala do pléna a ta věta mě strašně ranila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
23.12.16 08:50

Zakladatelko pokud jsi psala odkud jsi, dej mi taky vědět do sz :hug: Včera jsem byla ještě nakoupit pro sestřenky dodatečněho ježíška (jedeme tam až v lednu) a kupovala jsem dorbnosti jako omalovanky, pastelky, fixky apod, pokud jsi z Prahy, tak vezmu kočárek a klidně ti to nekam dovezu, ať má klučík pod stromečkem pár drobností navíc :hug:

• Citovat
  • Upravit
20767
23.12.16 08:53

Taky bych něco darovala, pokud máš zájem napiš SZ. Pokud by nebylo možné osobní setkání, pošlu poštou, už to nedorazí do Vánoc, ale snad by to i tak udělalo radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.12.16 08:59
@Kattynka000 píše:
Zakladatelko pokud jsi psala odkud jsi, dej mi taky vědět do sz :hug: Včera jsem byla ještě nakoupit pro sestřenky dodatečněho ježíška (jedeme tam až v lednu) a kupovala jsem dorbnosti jako omalovanky, pastelky, fixky apod, pokud jsi z Prahy, tak vezmu kočárek a klidně ti to nekam dovezu, ať má klučík pod stromečkem pár drobností navíc :hug:

nepsala, je paličatá a hrdá - zbytečně.. protože to není charita, ale počítá se s tím, že až bude mít, tak udělá něco fajn zase ona 8)
slyšíš palice? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
23.12.16 09:02

@Mari.G :hug: :hug: jo každý to prožívá jinak. já v době potratu na to byla sama. manžel podpořil, byl z toho špatný ale bral to jinak. bylo to těžké období, navíc potrat díky lékařovo laxnosti, o to vše bylo horší :cert: :cert:, ale tohle má každá jinak.. některá to vezme jako realitu a jiná o tom přemýšlí dlouho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
23.12.16 09:50
@jdukolem píše:
nepsala, je paličatá a hrdá - zbytečně.. protože to není charita, ale počítá se s tím, že až bude mít, tak udělá něco fajn zase ona 8)
slyšíš palice? :kytka:

Asi tak, mě do života vkročil anděl který také dělá dobré skutky a i když nemám peníze na víc, tak těch 150,– za dárek který nějakému klucikovi rozsvítí očka objetuji ráda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.16 12:43

Jsem z Brna. Nic neposilejte, posta toho ted ma stejne moc. Jestli budete mit nekdy cestu do Brna, rada vas pozvu na caj. :)

Dekuji za povzbuzeni. Krasne Vanoce i Novy rok.

• Citovat
  • Upravit
7
23.12.16 12:49
@Anonymní píše:
Jsem z Brna. Nic neposilejte, posta toho ted ma stejne moc. Jestli budete mit nekdy cestu do Brna, rada vas pozvu na caj. :)Dekuji za povzbuzeni. Krasne Vanoce i Novy rok.

napiš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
23.12.16 13:04
@Anonymní píše:
Jsem z Brna. Nic neposilejte, posta toho ted ma stejne moc. Jestli budete mit nekdy cestu do Brna, rada vas pozvu na caj. :)Dekuji za povzbuzeni. Krasne Vanoce i Novy rok.

To jsi z daleka. Škoda. Tak jen jestli smím posílám přání lepšího roku 2017…a objímám tě virtuálnê a synkovi :* na čelíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
23.12.16 13:05
@Anonymní píše:

To jsi z daleka. Škoda. Tak jen jestli smím posílám přání lepšího roku 2017…a objímám tě virtuálnê a synkovi :* na čelíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.12.16 13:17

Snad bude lépe, nejen na Nový rok ale i celý nový rok! Hlavu vzhůru. Jednou na to budeš s úsměvem vzpomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
23.12.16 15:05
@Mari.G píše:
Moje řeč, ono se dobře soudí, když není v kůži pisatelky. Já tu našla nakonec jednu skvělou uzavřenou skupinku. Ale byla jsem na jaře v jiné, spousta holek taky super, ale protože jsem z nich potrat nesla nejhůře - a to jsem i přiznávala (deprese, sama jsem si vyhledala terapeutku atd.), tak jsem se dozvěděla, že nemám právo mít děti, když mám takové stavy. Konal se odchod a našla jsem tu jiné super ženské. Ale zrovna tam se přiznám, že jsem doufala, že mě někdo pochopí (protože chápu, že člověk bez vlastní zkušenosti neví, co na to říct a jak se chovat). Naoko zvládaly všechny, ale do soukromé zprávy mi některé psaly jiné věci. Jen já to napsala do pléna a ta věta mě strašně ranila.

Nic si z toho nedělej, mě tu v minulosti také řada maminek proprala, že by pes tlusté od šunky ode mě nevzal. Mrzelo mě to. Nemám to ale za potřebí, tak už žádné diskuze raději nezakládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
23.12.16 15:38

Plně Vás chápu… přeji ať se máte v novém roce lépe a práce vyjde. Ono přece jen, bez peněz a jen z lásky se žít fakt nedá… A Vánoce přímo nutí k těmhle úvahám, kor když se nedaří… ale ono bude! Já si tohle prožívala tři roky zpátky, ještě teda bez syna, když jsem se z práce sesypala a byla na nemocenské a dávala výpověď, aniž bych neměla jistou jinou práci. Teď mám krásného, skoro ročního synka, práci (zatím na MD), manžela a nový byt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
23.12.16 16:54

Také přeji krásné Vánoce, hlavně hodně zdraví, pro oba a mnoho úspěchů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie