Kojené miminko nekaká

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
13.7.16 14:20

@Barry17 dáváte mu probiotika? nebo švestkovou šťávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
13.7.16 14:23

Mam doma to same. Nezbyva nez vydrzet az mu dozraje travici ustroji a hlavne strevo. Tu rourku bych nepouzivala, dobry sluha, ale zly pan. Pomuze jen obrnit se a vydrzet. Ja maleho davam i nahateho do klubicka nad umyvadlo a nic. Koupu ve vanicce v teple vode. Trochu se to zlepsilo, co davam pred kazdym kojenim ze lzicky 10 kapek espumisanu a jednou denne laktobacilky Swiss (vysypu kapsli do trosky MM na lzicku, opatlam si tou kasickou prst a necham mu to ocucat.
Obvykle by se to melo na 3 mesicich srovnat. Jak ale preziju jeste ty dva, nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.7.16 14:50

Malému dávám probiotické kapky od Biopronu. Ale jak vidím, nepomáhají… :( Tu švestkovou šťávu můžu dát malému nebo vypít já?:)

Rourku nechci moc používat, ale nedokážu ho nechat tak plakat a trápit se. :( Jsem měkota.. :D Taky ho koupu v teplé vodičce, dávám ho v ní i na bříško, ale nic a nic… :D Asi budu muset opravdu vydržet. Když píšete, že po 3.měsíci se to srovná, tak snad ten měsíc nějak vydržíme..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.7.16 15:01

@Barry17 rozrku nebrat! naše třííměsíční měla pár týdnů zpět taky pauzu, nekadila 14 dní…prděla ale celou dobu…pak to šlo všecko samo, další dny stolice několikrát za den, teť už má zas skro týden pauzu…mateřské mléko je beze zbytku stravitelné..děti rostou skokově, tak asi ho teď stíhá všechno upotřebit ;) po rource bych sáhla max po třech týdnech pauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.7.16 15:02
@Barry17 píše:
Malému dávám probiotické kapky od Biopronu. Ale jak vidím, nepomáhají… :( Tu švestkovou šťávu můžu dát malému nebo vypít já?:)Rourku nechci moc používat, ale nedokážu ho nechat tak plakat a trápit se. :( Jsem měkota.. :D Taky ho koupu v teplé vodičce, dávám ho v ní i na bříško, ale nic a nic… :D Asi budu muset opravdu vydržet. Když píšete, že po 3.měsíci se to srovná, tak snad ten měsíc nějak vydržíme..:)

ee máš pravdu, jsi měkota :mrgreen: pevní dítě což? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
13.7.16 15:09

Pokud kojis tak zkus pít kefir. U prvního sem ho nepila a byl to děs pořád jen masáže břicha, rourka a lactuloza. U druhého sem pila skleničku kefiru každý den a nikdy problémy neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
13.7.16 15:19
@jeřáb píše:
Pokud kojis tak zkus pít kefir. U prvního sem ho nepila a byl to děs pořád jen masáže břicha, rourka a lactuloza. U druhého sem pila skleničku kefiru každý den a nikdy problémy neměl.

To je u kazdeho jine. U me to treba nezabira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.7.16 15:20
@jeřáb píše:
Pokud kojis tak zkus pít kefir. U prvního sem ho nepila a byl to děs pořád jen masáže břicha, rourka a lactuloza. U druhého sem pila skleničku kefiru každý den a nikdy problémy neměl.
člověče já piju kefíry, kyšky a nic..naše malá bude hamoun..nedá a nedá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
13.7.16 15:22
@Barry17 píše:
Malému dávám probiotické kapky od Biopronu. Ae jak vidím, nepomáhají… :( Tu švestkovou šťávu můžu dát malému nebo vypít já?:)Rourku nechci moc používat, ale nedokážu ho nechat tak plakat a trápit se. :( Jsem měkota.. :D Taky ho koupu v teplé vodičce, dávám ho v ní i na bříško, ale nic a nic… :D Asi budu muset opravdu vydržet. Když píšete, že po 3.měsíci se to srovná, tak snad ten měsíc nějak vydržíme..:)

Biopron nam vubec nepomahal. Kdyz jsem zacala davat laktobacily od Swisu, tak to bylo den ode dne lepsi. Od te doby nepouzivam rek. rourku. Ale stale se sam nevykaka. Kdyz je k neutiseni, musim ho nakojit, dat do lehatka a na brisko teply polstarek. Za chvili ma plnou plinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.7.16 15:22
@yoshua píše:
To je u kazdeho jine. U me to treba nezabira.

jééé ty jsi tu taky? naše malá si dala druhé kolo teď :lol: já myslím, že jsou to růstové spurty ;) naše první je měla taky, ale projevovalo se to jinak (podle mě hůř), hrozně se vztekala u kojení (byla slabší nátura, měla míň energie a hůř si navyšovala dávky) takže ta si to hodně obrečela…tahle druhá je v pohodce, mléko jí stačí, jen se občas stane, že má období, kdy jí to stačí prostě jen tak tak a proto nekadí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.7.16 15:23
@reinkarnace píše:
ee máš pravdu, jsi měkota :mrgreen: pevní dítě což? :hug:

Ano, ano.. první.. :lol: je to takový můj drobeček.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.7.16 15:27
@Barry17 píše:
Ano, ano.. první.. :lol: je to takový můj drobeček.. :lol: :lol:

tak se z toho nestresuj, je to normální, není nemocný nebo tak něco. A co ho nezabije, to ho posílí. Mě starší dost trpěla na koliky, taky jsme ji furt nosili a bylo nám jí líto, podle mě si ale díky tomu vypěstovala celkem vysoký práh bolesti. Vůbec mi nepláče při pádech, odřeninách, očkování, odběrech krve.. :kytka: zvládne to neboj, je to jen přechodné…trochu si u toho provzdušní plíce ale bude to ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.7.16 15:28

@Barry17 je přesně o měsíc od naší malé :-) jo a pro chlapečka jsem taky měla vybrané jméno Mikuláš…ale pak jsem to den před porodem ještě změnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
13.7.16 15:30

@reinkarnace to vis, je to u nas taky na dennin poradku, proto tu jsem :mrgreen:spurty? Jo, muze byt, kdyz nad tim premyslim! Kazde mimco je unikat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
13.7.16 15:32

Myslela sem jen ať to zkusí. Nám zase nezabírají kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí