Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádka otěhotněla v 1.ročníku VŠ, bakaláře dodělala normálně v termínu (prezenčně, jen byla s jednotlivými kantory domluvená na indiv. přístupu). Pak si pořídila druhé a magisterské už dělala dálkově, ale taky ho zvládla v těch klasických 2 letech. Nešlo o žádnou soukromou VŠ, kde ti to dají „zadarmo“.
Ano, deti mame tri a manzela pravidelne v zahranici. Vzdycky jsemvsi to zaridila, kdyz bylo treba do skoly. Letos jsem koncila a od zari pokracuji na Mgr., ale my mame odrostlejsi deti. Takze jina situace.
Zacinala jsem po roce v praci, kdyz jsem nastoupila do prace po detech. Lituji, ze jsem nezacala behem rodicaku. Ale je to, jak to melo byt asi.
@robatko23 píše:
Jasné…mě šlo spis o to uceni mezi zkouškovým obdobím, je mi jasný, že zkouškový je mazec a denodenní učení. Já školu mám jednou měsíčně, takže to je úplně v pohodě. Spíš ta příprava doma, když se zrovna nejedná o zkoušky, kolik zabere času, no…
A kam na školu jdeš? Jestli máte zkoušky hned po oduceni bloků tak je to super. Pokud máte klasické zkouskove tak je to horsi.
@janickaIII No to by bylo super, zatím nevím presne jak to je ale předpokládám, že budeme mít normalni zkouskove s denníma ![]()
@robatko23 aha, tak to je škoda. My to právě máme vždy pi oduceni bloku. Je sice náročné za 3 dny pojmout ucivo za celý semestr, ale aspoň pak máme klid.