Někdo na mě poslal anonym

Anonymní
24.6.12 08:58

Někdo na mě poslal anonym...

Jak by jste reagovaly vy? Osvětlím vám celou situaci od a do z.
S ex mám nyní 2 letou dcerku. Od porodu jsme spolu skoro nebyli - scházení a rozecházení.
Nechci zacházet do detailů ale ex mě začal napadat fyzicky, škrtil mě, zlomil mi nohu atd.
Každopádně definitivní rozchod kdy jsem našla sílu se uplně odpoutat nastal minulý rok v červenci. Naše vztahy nejsou moc dobré do dneška ale to je asi pochopitelné. O dcerku moc zájem nemá, nechodí za ní, peníze moc neposílá..
vlastně jsem raději, když se nevídáme.
No byla jsem rok sama a před 3.měs. si našla přítele. Vztah nám klape, máme se rádi.
O malou má zájem. Je hodný, pomáhá mi.
Ted jsem byli na dovolené. Naší první. Bez malé. On chtěl ale já ne. Letěli jsme daleko. další dovča je v plánu v září ale už ve třech i s malou.
Na dovču mě pozval a zaplatil. Dceru mi hlídala moje máma. Hlídá ji pořád, protože od 10ti měs. dcery pracuji. Takže je na ni zvyklá.
Každopádně ex někdo poslal anonymní mail, že jsme si odjela s chlapem na dovču do zahraničí a dítě tady nechala a že by si to měl zkontrolovat.
Naštěstí to vzal v klidu - což jsem ani nečekala. Překvapil mě.

jenže moc lidí o tom nevědělo - a jediná osoba co na něj má maila před FB a věděla že jedu pryč je moje sousedka. Moje „kamarádka“.
Je sama taky s dítětem. Je sama 2měs. - dítě 2 roky a je těhotná s nějakých chlapem v 15tt a na to druhé taky bude sama. Prostě děcko jen z nezávazného sexu.
Já jí nabídla že jí dám kočárek na dítě, oblečení atd.
Na potrat jít nechtěla že na to nemá..nabídla jsme jí, že jí ho zaplatím jestli dítě nechce. nechtěla. víc ji pomoc nemohu. Sama bojuju o přežití měsíc co měsíc.

Ex mi rovnou řekl že to byla určitě ona a jak nad tím přemýšlím nikdo jiný to být nemohl. je zlá, zahořklá :-(
strašně mě to mrzí a bolí že mi nepřeje abych byla štastná. já bych jí to přála.
Každá si zasloužíme lásku.
Ted uvažuji co s tím.
Jestli se na ni vykašlat, nebo to s ní řešit. nebo když ona se snažila ublížit mě a asi se bude snažit dál, tak jí to taky pohnojit? její ex neví že je těhotná a když by to zjistil udělal by ji taky scénu a hlavně socka by na ni taky koukala.
Hlavně netuším kam až to žene ona. jestli do extrému.. třeba taky na socka nebo tak.
holky poradte co s tím.
nejsme člověk co by vyhledával hádky atd. ale tohle je na mě prostě moc.

Dávám to sem anonymě - ne že bych se styděla..já nemám za co ale z důvodů bezpečnosti kdyby ta pani byla tady taky.
Díky za pochopení.
 papa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
24.6.12 09:05

Ahoj! No je to smutný, že tě nekdo udal třeba ze žárlivosti. Já si to ani neumím moc představit.
Ale nemáš jistotu, že to byla ona???

Já bych ti poradila vykašli se na to, víš, že jsi dobrá máma, ona má ted blbý období. Asi bych jí už nikdy nevěřila, to je jasný. Nevím, možná bych dělala jako nic a pomoc nabízela :think:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.12 09:09

Jistotu samozřejmě nemám a mít nebudu - napadlo mě zjistit ip adresu : jedině snad tak ale ani to není důkaz. Jenže prostě neni nikdo jiný kdo by to mohl udělat.
Smutný to. Kamarádíme se dva roky. Celou dobu jsme se snažila být jí oporou a pomoci, vyslechnut.
závist je hrozná věc. Ano mám chlapa co mě miluje a já jeho.
Ona ne. ale taky hledá chlapy na netu a hned s nima běží do postele. a pak se diví že bude mít druhé a že na něj bude sama.

• Citovat
  • Upravit
byron
24.6.12 09:12
@Anonymní píše:
Jistotu samozřejmě nemám a mít nebudu - napadlo mě zjistit ip adresu : jedině snad tak ale ani to není důkaz. Jenže prostě neni nikdo jiný kdo by to mohl udělat.
Smutný to. Kamarádíme se dva roky. Celou dobu jsme se snažila být jí oporou a pomoci, vyslechnut.
závist je hrozná věc. Ano mám chlapa co mě miluje a já jeho.
Ona ne. ale taky hledá chlapy na netu a hned s nima běží do postele. a pak se diví že bude mít druhé a že na něj bude sama.

no, já bych možná byla velkorysá a nijak s enemstila, rozhodně bych nebyla kamarádka.
Pokud by podnikala další akce, asi bych se bránila, ale nevím jak

• Citovat
  • Upravit
2230
24.6.12 09:18

Já osobně bych ji začla ignorovat, pokud to přejde tak máš jistotu že to byla ona. pokud se tě bude vyptávat tak bych ji naznačila, nijak na ni neutočila a jen vyčkávala co bude. dřív jsme za sebou pálila mosty, časem jsme zjistila že to enmám za potřebí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.6.12 09:26

Vykašli se na ni - budeš si o ní myslet svoje, asi se začneš chovat chladněji, ale nic jí neoplácej, neřeš to s ní, stejně by to nikam nevedlo. O svoje dítě se staráš dobře a na dovolenou klidně jet můžeš, není přece nic špatného nechat holčičku u babičky :-)

Máš chlapa, se kterým to klape, máš krásnou zdravou dcerku, to jsou důležité věci. Když se takhle zklameš v kamarádce, tak to zabolí, ale takovíhle lidé budou okolo tebe vždycky, proto nemá cenu si s nimi otravovat život, kašli na ni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
24.6.12 09:55

Souhlasím s holkama, také bych ji ignorovala, přehlížela jako krajinu. Nemá cenu útočit, popřela by to. To je prostě závist a žárlivost. Velkorysá bych nebyla, není to tvoje životní kamarádka, bez které bys nemohla žít. Podle toho, co jsi psala, tak ji nějak extra nepotřebuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.12 10:16

Děkuju holky za názory. Také si myslím že je to závist a žárlivos..
Nahodím masku nezájmu.. budu se s ní bavit ale obyčejně, ne jako kamarádka.
Pokud by to rozjížděla dál tak se bránit budu. Ono i na socce co by jim asi na mě vadilo že.
Dcera má dostatek jídla, oblečení, hraček..má kde bydlet, kde spát, má svoji skřín na oblečení. Doma mám naklizeno, uvařeno. Zahradu, bazének, houpačku. Prospíví dobře.
Neberu žádné dávky, tak ani nemohou nadávat že chodím do práce.
Nejsem dokonalá matka ale dělám co mohu. Hlavně ji miluji nadevše na světě.

• Citovat
  • Upravit
1587
24.6.12 10:41
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
24.6.12 11:05

Měla jsem tu samou situaci taky jsme jeli na dovolenou sami nevím co je na tom zlého. Je pravda že moje tenkrát dobrá kamarádka mi manžela (vzali jsme se)velmi vymlouvala a haněla. Dnes vím že by ho brala všema deseti. Je stále sama už 7 let. Je to opravdu závist. Taky jsem tomu nevěřila ale je. Nebud smutná to je holt život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.6.12 12:47

Pokud jsi si jistá, že to byla ona, skutečně to víš, udělal bych pravý opak, máš výhodu, víš, že je to mrcha. Závist je absolutně nejhorší pro samotného závistivce, ti lidé se užírají, nejsou šťastní, kolikrát nemůžou závistí spát, odhodlá-li se někdo už k anonymu, musí se užírat a trýznit opravdu dost. A já normálně pomáhám, vyslechnu, podporuju, jsem celkem spolehlivá vrba křížená s zachraňujícím bernardýnem, tak já bych to otočila proti ní, nechala bych ji smažit ve vlastní šťávě, donesla album z exotické dovolené, vyprávěla bych jí, jak je můj přítel úžasný, vymýšlela bych si věci jak z romantické telenovely, od snídaní do postele, po večerní masáže před milováním apod. nechala bych ji vyšťavit. K nějakékmu protiútoku na sociálku bych to neviděla, to může ublížit dětem, šťavila bych jí. Jak to čtu, jsem pěkná mrcha, nechce někdo kamarádku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
24.6.12 17:18
@terinka4444 píše:
Pokud jsi si jistá, že to byla ona, skutečně to víš, udělal bych pravý opak, máš výhodu, víš, že je to mrcha. Závist je absolutně nejhorší pro samotného závistivce, ti lidé se užírají, nejsou šťastní, kolikrát nemůžou závistí spát, odhodlá-li se někdo už k anonymu, musí se užírat a trýznit opravdu dost. A já normálně pomáhám, vyslechnu, podporuju, jsem celkem spolehlivá vrba křížená s zachraňujícím bernardýnem, tak já bych to otočila proti ní, nechala bych ji smažit ve vlastní šťávě, donesla album z exotické dovolené, vyprávěla bych jí, jak je můj přítel úžasný, vymýšlela bych si věci jak z romantické telenovely, od snídaní do postele, po večerní masáže před milováním apod. nechala bych ji vyšťavit. K nějakékmu protiútoku na sociálku bych to neviděla, to může ublížit dětem, šťavila bych jí. Jak to čtu, jsem pěkná mrcha, nechce někdo kamarádku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak s tím souhlasím :lol: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová