Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nene, je tu zataženo a vypadá to na déšť.. prcek teď spí.. tak házim relax na netu a kafíčko
Co ty? Nějaké extra plány na dnešní odpoledne či večer? : -)
Kafčo jsem už dneska taky zvládla,,uklidilí jsme s mamkou,,nakonec to žehlení nechám až a někdy v týdnu a jinak budu tady různě na netu. Přítel mi říkal at přijedu jen když to řekne skoro naposlední chvíli tak nikam nejedu. Ještě k tomu máti prudí a ted si říkám že jsem opravdu nejela. Jinak žádný plány to ne.
Já nakonec včéra žehlila k večeru asi dvě hodiny.. teď jsem chtěla taky, když prcek spí.. no ale víš jak ![]()
@Nastys ono by mi to asi bylo blbý, ty rodinu a všechno to zvládáš a já nic a nestíhám, Tohle je celkem už smutný no.
Já si to tak neberu to ne, jen si člověk na to vzpomene kolik věcí by musel zvládat chtě nechtě ![]()
@cukratko33
Ani já někdy nesthám, nezvládám.. nikdo není dokonalý : -) takže asi tak ![]()
Ještě aby ne
nevím co mám dělat, v tv nic není, na spaní je ještě brzo a ještě k tomu sama doma takže taková zvláštní kombinace.
@cukratko33
My se teď chystáme, že si na netu pustíme VIP prostřeno, co jsme neviděli přes týden : -)
pač v tý tv dávají fakt prd… ![]()
@Nastys aha to já něco viděla aspon nějaký útržky ale celý ne ale že bych si to musela pouštět to zase ne.
@cukratko33
No jo, každej má něco
![]()
To ty jsi tu psala, že hledáš práci? V jakém oboru jestli mohu vědět? : -)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat