Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nastys píše:
@maminka lucinka
do Chorvatska
taky jedeme ale až v září
Holky kdyby jste měli možnost jít s kamarádem na večeřu šli by jste? My si dobře píšeme už delší dobu a ted rozvádí a u nás padlo to že kdyby byl sám že bych ho brala i on mě ale ted když to tak je se bojím abych se snad ještě nezamilovala. Dokonce má u něj síbenou masáž tak z tohohle mám větší strach ale o to nejde myslím že by jsme to vydrželi a nic by nebylo ale mám celkem strach. Spíše to vidím tak jen na setkání a to ostatní se uvidí ![]()
@cukratko33 píše:
Holky kdyby jste měli možnost jít s kamarádem na večeřu šli by jste? My si dobře píšeme už delší dobu a ted rozvádí a u nás padlo to že kdyby byl sám že bych ho brala i on mě ale ted když to tak je se bojím abych se snad ještě nezamilovala. Dokonce má u něj síbenou masáž tak z tohohle mám větší strach ale o to nejde myslím že by jsme to vydrželi a nic by nebylo ale mám celkem strach. Spíše to vidím tak jen na setkání a to ostatní se uvidí
to já právě nevím jestli bych šla ale možná jo. Já si taky píšu s jedním kamarádem a na veče už jsme spolu byly a nic s toho nebylo. Hezky jsme si pokecali nic víc
@maminka lucinka píše:
taky jedeme ale až v září
No vida.. a kam do Chorvatska se chystáte? ![]()
@cukratko33
to je složitá situace, ale asi bych nešla. Kdo ví jak by to skončilo ![]()
@Nastys píše:
No vida.. a kam do Chorvatska se chystáte?
asi do Zadaru a vy??
@cukratko33
Když tě zajímá můj názor, tak já kdybych byla v tvé situaci tak bych i šla.
Vždyť se věčně kopeš do zadku doma a tohle může být příjemné zpestření : -)
@maminka lucinka píše:
asi do Zadaru a vy??
ještě to nevím přesně
@maminka lucinka píše:
asi do Zadaru a vy??
Budete shánět ubytování až tam? Já myslela, že už máte něco dopředu.
My jedeme do Biogradu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat