Někdo prostě nekojí

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
25.2.09 17:02
jezinecka píše:
no, já to sápání vidla u dvouletého dítěte a působí to divně…Ještě mne napadlo, co třeba, že nekojící si můžou dát panáka a cigáro! :-)

No mně úplně stačí pivko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.2.09 17:05

jezinecka ted jde o to jestli se k něčemu takovému někdo přizná :lol:

tak když už to píšu tak půjdu příkladem a přiznám se že si občas zapálím, je to už jakýsi zvyk, takový relax, čímž se ale nechci obhajovat a omlouvat tento hnusný zlozvyk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.2.09 17:09

megee, já jsem abstinent, ale na cígo se brutálně těším, jdu v pátek „na tah“ a určitě si po 12 měsících jedno dám :-) Je to pro mne relax a pocit svobody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.2.09 17:20

jezinecka tak to jsem ráda, že nejsem sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.2.09 17:36

No, představa, že mě Julka ožužlává prsa je … brrrrrr (a to i v těch dvou letech :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.2.09 17:41

Já jsem zapřísáhlý nekuřák :evil: , ale pokud mě někdo svým kouřením neomezuje, ať si v tomto směru dělá každý kdo chce, co chce :D

Ale abstinent nejsem, pivko jsem si dlouho nedala, ale v těhotenství jsem ujížděla na nealkopivu - mně to tak chutnalo :lol: A teď když už tedy nekojík ani nedojím, tak si dám ráda panáčka (malého) fernetíka a nebo teď máme doma výbornou domácí slivovičku - tak to jsou léky, že jo ? :lol: No a mám ráda dobré vínko, takže s manželem si už teď tak na chuť dáme. No, musím pomalu, dlouho jsem abstinovala :lol: :lol: :lol: a mimčo vyžaduje hooodně péče a starší taky. Takže jen zdravotně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.2.09 17:46

já si teda nedokážu představit, že bych Domču kojila, stačí když mu do pusy strčím prst tak mi ho skoro prokousne, což teprve bradavku tu bych měla asi totálně rozkousanou :( , fuj fuj ani na to radši nemyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.2.09 17:54

Tak já jsem odnaučený příležitostný kuřák, nyní zapřísáhlý nekuřák :lol: Ale pivko, to si ráda dám. Zrovna minulou sobotu jsme byly s holkama v hospůdce a řeknu vám, že jak člověk nemá pravidelnej trénink a moc toho v noci nenaspí, tak jsem toho po dvou desítkách měla docela dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.2.09 18:00

doplňuji tabulku:

1. Nemusím spát v podprsence
2. Můžu už zase nosit svoje sexy push-upky (protože uznejte, že kojící podprsenky může považovat za sexy pouze muž s velmi velmi bohatou fantazií Usmívající )
3. Ve fitku (a nejen tam) se nemusím bát fleků na tričku
4. Vím, kolik toho můj mrňous vypije a tudíž občas vím, že když řve, tak že hlad to určitě není
5. Taťka si přijde velmi důležitý, když ho může nakrmit.
6. Nemusím složitě odnaučovat kojení
7. Dítě umí pít z flašky, a později z ní pije ochotně cokoli (čaj, vodu)
8. Nedělají se mi záněty v prsu
9. Mám pořád svá krásná pevná prsa a nemám vytahané bradavky
10. Dítě nepoužívá v noci má prsa místo dudlíku
11. Když jdu ven nemusím řešit návrat kvůli nakojení dítětě (flašku vezmu s sebou), případně řešit pro mě trapné kojení na veřejnosti
12. Můžu jíst všechno bez ohledu nato, po čem se dítě nafoukne jako balón
13. Můžu cokoliv vyřídit nebo nakoupit bez nutnosti tahat miminko mezi lidi (obzvlášť v době chřipek a jiných viróz)
14. V noci se nebudím s mokrým kolem po sebou
15. Nemám neustále fleky na oblečeni
16. Nehrozi mi vykojenej mozek
17. Můžu si jít zaběhat, do sauny, do hospody, sejít se s přátely - mám i svůj život
18. Když jsem náhodou nemocná, nemusím řešit, jaké léky brát
19. Můžu se nacpat čímkoliv a nebo naopak někdy se jen tak odbýt
20. Můj jídelníček není tak bohatý, aby pokryl veškeré potřeby dítěte, zatímco UM má všechny potřebné vitamíny a živiny
21. Nemusím pít ty hnusný kojící čaje
22. Nemám rozkousané bradavky a bolavá prsa
23. Větší (již překojené) dítě = závislák mi neleze na veřejnosti pod tričko
24. Můžu si udělat i pěkný večer s partnerem, pokud máme hlídání
25. Nepůsobím na svůj protějšek jako dojnice, pokud se už ani neodstříkává.
26. Nejsem za chvíli sociálně nepoužitelná, protože se dostanu bez mimi mezi lidi i déle než jen na dvě a půl hodiny.
27. Můžu si dopřát i nějakou tu „metlu lidstva“ :wink:

… tak jsem to nějak zaobalila :wink:

Když si tak pročítám ty jednotlivé body, tak pokud toto čtou zasloužilé kojitelky, tak bych se ani nedivila, že některá třeba sáhne po kameni a třeba Mydlilka a spol. by pro nás možná i postavila pranýř :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.2.09 18:09

Paraplicko, kdyby mě minulou sobotu Mydlilka sledovala, tak by mi snad nechala dítě odebrat. Nejdřív jsem ho na dopoledne šoupla k babičce a jela si zahrát volejbal. Pak jsem si ho vyzvedla, naprala do něj to jedovatý umělý mlíko a vyrazila do hospody. Navíc jsem ho nechala strádat s tatínkem, který si ho přeci nemůže přivinout ke svému prsu, kdyby se náhodou probudil a dožadoval se krmení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.2.09 18:14

Jerabino, to asi jako já abstinent, teď už zarytý :-) a ted uvažuji i že bych zůstala u bezkofeinové kávy.. byla jsem silný kafař a za ten rok jsem si luxusně odvykla - dělám si bezkofeinovou instantní, latte i presso a kofein už mi nechybí… holt, to jsou ty berličky, každý má nějakou :-) A my nekojitelky si můžeme dát jakou chceme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.2.09 18:15

ježiši, než já něco pošlu, tak už je to mimo téma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.2.09 18:23
jezinecka píše:
ježiši, než já něco pošlu, tak už je to mimo téma :roll:

Nic si z toho nedělej - drogy, sex a rokenrol jsou vždycky in :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.2.09 19:09
jezinecka píše:
ježiši, než já něco pošlu, tak už je to mimo téma :roll:

Kdepak, Jezinečko … hned tu máme bod č. 28 :D

1. Nemusím spát v podprsence
2. Můžu už zase nosit svoje sexy push-upky (protože uznejte, že kojící podprsenky může považovat za sexy pouze muž s velmi velmi bohatou fantazií
3. Ve fitku (a nejen tam) se nemusím bát fleků na tričku
4. Vím, kolik toho můj mrňous vypije a tudíž občas vím, že když řve, tak že hlad to určitě není
5. Taťka si přijde velmi důležitý, když ho může nakrmit.
6. Nemusím složitě odnaučovat kojení
7. Dítě umí pít z flašky, a později z ní pije ochotně cokoli (čaj, vodu)
8. Nedělají se mi záněty v prsu
9. Mám pořád svá krásná pevná prsa a nemám vytahané bradavky
10. Dítě nepoužívá v noci má prsa místo dudlíku
11. Když jdu ven nemusím řešit návrat kvůli nakojení dítětě (flašku vezmu s sebou), případně řešit pro mě trapné kojení na veřejnosti
12. Můžu jíst všechno bez ohledu nato, po čem se dítě nafoukne jako balón
13. Můžu cokoliv vyřídit nebo nakoupit bez nutnosti tahat miminko mezi lidi (obzvlášť v době chřipek a jiných viróz)
14. V noci se nebudím s mokrým kolem po sebou
15. Nemám neustále fleky na oblečeni
16. Nehrozi mi vykojenej mozek
17. Můžu si jít zaběhat, do sauny, do hospody, sejít se s přátely - mám i svůj život
18. Když jsem náhodou nemocná, nemusím řešit, jaké léky brát
19. Můžu se nacpat čímkoliv a nebo naopak někdy se jen tak odbýt
20. Můj jídelníček není tak bohatý, aby pokryl veškeré potřeby dítěte, zatímco UM má všechny potřebné vitamíny a živiny
21. Nemusím pít ty hnusný kojící čaje
22. Nemám rozkousané bradavky a bolavá prsa
23. Větší (již překojené) dítě = závislák mi neleze na veřejnosti pod tričko
24. Můžu si udělat i pěkný večer s partnerem, pokud máme hlídání
25. Nepůsobím na svůj protějšek jako dojnice, pokud se už ani neodstříkává.
26. Nejsem za chvíli sociálně nepoužitelná, protože se dostanu bez mimi mezi lidi i déle než jen na dvě a půl hodiny.
27. Můžu si dopřát i nějakou tu „metlu lidstva“
28. Můžu si dopřát požitek z dobré kávy nebo čaje (černého, zeleného, bílého, červeného atd. - jaký je libo) a to v jakémkoliv množství

Já nejsem kafař, kávu si dám opravdu vyjímečně (když řídím tak někdy presso, jinak latte), ale jsem závislák na čaji. Teď v posledních 4 letech na černém a ráda mám i pu erh. Než jsem otěhotněla a i během, tak jsem vypila za den min. litr, pak jsem toho během I. trimestru nechala a zcela se s čajem rozloučila, pila jsem jen roibos (ale není to ono). Teď den po dodojení jsem znovu začala pěkně čajovat a už si každý den opět vychutnávám dobrý černý čaj příp. pu erh. Sem tam i zelený. A znovu nakupuji do zásoby vybrané kvalitní čaje - ať je z čeho vybírat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.2.09 19:39

ja definitivně dodojila včera :-) No, mám schované ještě před těhu 2 černé dilmahy, mám strach si ho uvařit, ať to se mnou nešlehne ta dávka teinu :-)

Roibos se za chvíli přepije. Já během těhu nakonec nejvíce pila šípkový teekane, mátový, heřmánek a pak ovocné. Pu erh jsem nikdy nepila a ani neznám, čemu je to podobná chuť a je to z čajových lístků a nebo z čeho to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová