Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to u nás složení mají, normálně na tom lístečku s cenou je to tam napsaný
Tak jsem myslela, že je to všude. ![]()
@MUFICE
No jo no, my lítali celé dny venku, dnes když řeknu dceři aby šla ven, řekne mi co tam má dělat, že je tam nuda! Tohle slovo jsem teda jako dítě neznala - venku a nuda? ![]()
@Natálka26 píše:
@MUFICE
Sádky máme v Lahovicích, ale tam mají jenom kapry a štiky mám ten pocit. A já bych chtěla třeba cejna nebo okouna. Protože kapr má moc kostí a štiku neumím.
No, čerstvé ryby má i Lidl ve čtvrtek, nabízejí lososa a celé pstruhy. Jediná nevýhoda je, že jsou polské a to mi vadí ![]()
@MUFICE píše:
No, čerstvé ryby má i Lidl ve čtvrtek, nabízejí lososa a celé pstruhy. Jediná nevýhoda je, že jsou polské a to mi vadí
Polský nebrat nic
![]()
@Natálka26 píše:
@slavuska1Tak to u nás složení mají, normálně na tom lístečku s cenou je to tam napsanýTak jsem myslela, že je to všude.
Jo, třeba ve Sparu to taky mají, tak tam nějakou šunku koupím, když tam zrovna jedeme.
By me zajimalo kdo tu " nekvalitu " kupuje kdyz vsichni tvrdi, ze se snazi kupovat kvalitne
@BAZÁREK ANGIE píše:
@MUFICE
No jo no, my lítali celé dny venku, dnes když řeknu dceři aby šla ven, řekne mi co tam má dělat, že je tam nuda! Tohle slovo jsem teda jako dítě neznala - venku a nuda?
Přesně, my se se setrou doma nudily. Po škole se hodila domů taška a šup ven a lítaly jsme s kámoškama až do tmy ![]()
@Krasavicaa píše:
U nás se Cola a Pepsi taky občas koupí, ale k tomu já se skoro nedostanuTo stačí vypít můj sám
![]()
S tou šunkou, mě to líto neníTakže fakt se snažím jen ty lepší, ale když ty lepší nemají, tak vezmu i těch 60%, jelikož taky nebudu objíždět celý město
To mě to líto je, a to nejsem z těch co musí šetřit, ale prostě nevím, neudělám to. TA jejich levná šunka má asi 75% masa. A jak říkáš jak taky nemám čas ani chuť objíždět půlku města jenom proto, že v ulici A mají dobrou šunku, v ulici B zeleninu a v ulici C pečivo - časově to nedávám a psychicky už vůbec ne, to by byl nákup od 2-3 hodinách než bych to všechno projela.
Jinak cola je moje závislost to u nás nikdo jinej nepije. Dokonce, což jsem byla šokovaná to nepije ani moje dítě, že jí to prej nechtutná. Tak aspoň že tak ![]()
@Šarlota4 píše:
By me zajimalo kdo tu " nekvalitu " kupuje kdyz vsichni tvrdi, ze se snazi kupovat kvalitne
Mrkni do košíku lidí, co nakupují v obchodech s tebou, tam jsou lahůdky. Nebo spíš na ten pás, když stojíš ve frontě.
@MUFICE píše:
No, čerstvé ryby má i Lidl ve čtvrtek, nabízejí lososa a celé pstruhy. Jediná nevýhoda je, že jsou polské a to mi vadí
Polskou rybu nechci, bůh ví v čem to plave.
Jinak kdyby někdo chtěl tak výbornou uzenou makrelu mají v Kaufu u pultu s čerstvýma rybama. Bohužel mají jenom mořské ryby.
@Šarlota4 píše:
Už jsem psala, že já to občas kupuju - můžeš si to přečíst.
@Šarlota4 píše:
Vsichni kdo na to nemaji nebo nechteji utracet a dalsi cast populace, ktera to neresi.
Nevim kde jsi vzala ty vsechny? Jestli usuzujes dle teto diskuse, tak maminy s malymi detmi nebudou uplne repre vzorek populace ![]()
@Natálka26 píše:
To mě to líto je, a to nejsem z těch co musí šetřit, ale prostě nevím, neudělám to. TA jejich levná šunka má asi 75% masa. A jak říkáš jak taky nemám čas ani chuť objíždět půlku města jenom proto, že v ulici A mají dobrou šunku, v ulici B zeleninu a v ulici C pečivo - časově to nedávám a psychicky už vůbec ne, to by byl nákup od 2-3 hodinách než bych to všechno projela.Jinak cola je moje závislost to u nás nikdo jinej nepije. Dokonce, což jsem byla šokovaná to nepije ani moje dítě, že jí to prej nechtutná. Tak aspoň že tak
My jezdíme do Lidlu pro šunku Dulano, tam mají více druhů nad 90%, takže se mi ještě nestalo, že by nebyla
Colu taky kupuju, ale piju tak 1× do měsíce, to jako hnus neberu, jedna sklenička mě nezabije
U nás se pije hlavně neperlivá voda a pak kafe ![]()
U nás se Cola a Pepsi taky občas koupí, ale k tomu já se skoro nedostanu
To stačí vypít můj sám

Takže fakt se snažím jen ty lepší, ale když ty lepší nemají, tak vezmu i těch 60%, jelikož taky nebudu objíždět celý město 
S tou šunkou, mě to líto není