Nekvalitní potraviny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
25.8.14 11:44
@Krasavicaa píše:
http://www.farma-obchod.cz/maso-uzeniny líbí se mi tato stránka :think: :think: :think: :think:

Tohle je sice hezká stránka i hezký věci, ale bohužel pro nás Pražany dost o ničem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.8.14 11:45

@MUFICE Samozrejme, ze to vidim. A to je odpoved na to proc nam " cpou " hnusy. Ptz to kupujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50152
25.8.14 11:45
@quinny píše:
Vsichni kdo na to nemaji nebo nechteji utracet a dalsi cast populace, ktera to neresi.
Nevim kde jsi vzala ty vsechny? Jestli usuzujes dle teto diskuse, tak maminy s malymi detmi nebudou uplne repre vzorek populace ;)

Navíc sem nechodí důchodci, co nemají moc peněz, lítají po slevách a nesledují kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50152
25.8.14 11:47

My teda utratíme za jídlo dost, právě proto, že nekupujeme ty nekvalitní hnusy. Když čtu, že někdo utratí za jídlo jenom 2 tisíce, tak mi to přijde jako sci-fi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.8.14 11:48
@Natálka26 píše:
Už jsem psala, že já to občas kupuju - můžeš si to přečíst.

Ja to kupuju taky :) ale bohuzel z lenosti, abych to mela pri jednom. Jen si myslim, ze regaly jsou precpane vsim na co si vzpomeneme jen to chce mit trpelivost a cist slozeni ( cokolady, masny vyrobky, jogurty atd… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.8.14 11:48
@MUFICE píše:
Navíc sem nechodí důchodci, co nemají moc peněz, lítají po slevách a nesledují kvalitu.

jj to je dalsi vec. Pokud je to tim, ze opravdu maji hluboko do kapsy tak to beru, ale bohuzel se setkavam spise s tim, ze setri aby dali vnoucatum, pripadne maji pocit, ze pro ne uz kvalitni potraviny nemaji cenu… Na druhou stranu me pak potesi, kdyz ted nejlepsi darky pro starousky v nasi rodine jsou kosiky kvalitnich potravin :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
25.8.14 11:49

@MUFICE

Mě z Lidlu chutnaj jejich párky myslím, že je to Pikok a jsou z kýty - 92% masa. A ty jsou fakt skvělý :palec: Ale do Lidlu nejezdím, protože ho mám dost z ruky takže když mi je někdo koupí nebo jsou u babičky tak si pochutnám.

To já mám colu teda častěji, ale i tak v ní nevidím tolik nebezpečí jako třeba v tavících solích v různých „zdravých“ apetito sýrech, veselých kravách apod.
U nás jede hodně sodastream, pak šťávy ať už domácí nebo kupované a na chatě se teda pije voda ze studny - to je totiž něco úplně jinýho než tady v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.8.14 11:49

Je fakt, že já se naučila přemýšlet o kvalitě potravin až na MD, možná trochu u prvního těhotenství. jestli to maj ostatní maminy podobně, tak tady asi opravdu nebudeme reprezentativní vzorek populace. :mrgreen:
Můj chlap je mlsnej furt. Třeba v životě by nevzal do huby margarín. Já už tedy taky ne, ale pamatuju, jak jsem si kdysi za bezdětna kupovala máslo Easy že jako abych netloustla :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.8.14 11:50

@MUFICE Ja to taky nechapu my jsme schopny utratit 20.000 za jidlo. Ale jeste u nasich se na jidle setrilo takze margarin za 12kc atp. Tenkrat mi to neprislo, ale byl to pocuc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
@BAZÁREK ANGIE píše:
Pokud se zeptáš, musí ti složení říct, ale je fakt, že ptát se na složení 10 věcí je otrava. Oni dobře ví, proč to tam napsáno nemají. Já tam prostě uzeninu nenakupuji :nevim:.

já vím, ale tak mě nenapadlo, že u párků, které mají normální neakční cenu asi 17kč za 100g bude 7 procent masa, čekala jsem aspoň 60-65 :nevim: jako koukaly divěn, prodavačky, ale přijde mi lepší, než to tam někam fláknout do jinýho regálu, kde by se to zkazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283

@slavuska1 a predstav si ty nasupene vyrazy duchodcu (no, dobre, vsech ostatnich zakazniku.. 8), kdyby ses takhle u pultu ptala na slozeni nekolika druhu sunek, pak by ses ptala na salamy a po zvazeni vsech faktoru konecne neco koupila :) Oni s tim pocitaji, ze nikdo se radsi na slozeni ptat nebude a ty jejich sojovo-separat-solne smesi koupi :? Kdysi platilo „Nas zakaznik, nas pan“, dneska je to spis o tom, jak zakaznika co nejvic „ojebat“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.8.14 11:51
@MUFICE píše:
My teda utratíme za jídlo dost, právě proto, že nekupujeme ty nekvalitní hnusy. Když čtu, že někdo utratí za jídlo jenom 2 tisíce, tak mi to přijde jako sci-fi :think:

achvalne kolik pokud se muzu zeptat? Ja to mam pocitane kazdy mesic dohromady s drogerii ale tak te je vetsinou minimum a obcas uz je ta cifra dost desi.
Ale je pravda ze si obcas doprejeme restauraci, jednou tydne mlecne vyrobky z farmy, kdyz je moznost tak trhy, to je ted nejake omezene tak uvazuju nad bedynkama a to vsechno leze hodne do penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
25.8.14 11:52
@Šarlota4 píše:
Ja to kupuju taky :) ale bohuzel z lenosti, abych to mela pri jednom. Jen si myslim, ze regaly jsou precpane vsim na co si vzpomeneme jen to chce mit trpelivost a cist slozeni ( cokolady, masny vyrobky, jogurty atd… )

No jo čtení, to je věc hezká, ale musíš vědět co máš hledat a co se pod jakým E schovává, protože ne všechna E jsou špatná. Pak si vem, že ne každý má čas stát u regálu a číst :nevim: já když si vzpomenu jak jsem chodila nakupovat s roční Elenou tak jsem byla ráda, že jsem popadla nejnutnější a pryč, protože s ní se nakupovat nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50152
25.8.14 11:52
@Šarlota4 píše:
@MUFICE Ja to taky nechapu my jsme schopny utratit 20.000 za jidlo. Ale jeste u nasich se na jidle setrilo takze margarin za 12kc atp. Tenkrat mi to neprislo, ale byl to pocuc

U nás se margarín nikdy nekupoval, pt mi to smrdí a zvedá se mi z toho žaludek. Jednou nám tchýně namazala chleba Ramou a tvrdila mi, že je to máslo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
25.8.14 11:53
@Gina108 píše:
Je fakt, že já se naučila přemýšlet o kvalitě potravin až na MD, možná trochu u prvního těhotenství. jestli to maj ostatní maminy podobně, tak tady asi opravdu nebudeme reprezentativní vzorek populace. :mrgreen:
Můj chlap je mlsnej furt. Třeba v životě by nevzal do huby margarín. Já už tedy taky ne, ale pamatuju, jak jsem si kdysi za bezdětna kupovala máslo Easy že jako abych netloustla :roll: :zed:

Kupovala jsem Floru, protože cholesterol a nenasycené mastné kyseliny.. :-D :-D :-D a myslela jsem si jak hrozně žiju zdravě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný