Nelezení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
5.9.09 14:02

Ahoj holky, tak se zase po dlouhé době hlásíme. Jak psala Fish - nějak na to teď nezbyl časík. Je fakt, že když bylo krásně, tak jsme s Anežkou neustále někde venku. Celé léto jsme si víceméně užili, byla to paráda.

A teď se musím pochlubit - Áňa už asi měsíc zkouší samostatné krůčky - teď už jí to docela jde, i když stále ještě docela dost padá - nicméně, u nás ohromný úspěch.

Co se Luljíku děje. Moc na Vás myslím, aby vše bylo ok.

Jinak na dnešek jsme měli s Anežkou nejhorší noc - něco na ní leze, má nudle jako opratě, tak doufám, že to nebude nic děsivýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
6.9.09 11:54

ahoj Vichad,

obrovská gratulace k prvním krůčkům :) Počkej až získá jistotu - to bude už zrovna běhat :)

Ať se Anežce z ty rýmy nevyklube nic jinýho a je zase brzy fit. Anďa taky měla takovou lehčí rýmu a jak nemohla dýchat tak se pořád budila a já byla ráno jak medvídek panda :(

Doufám že bude ještě nějaký hezký počasí - protože to co bylo včera tady u nás to bylo hrozný a Anďa pořád chtěla vybíhat ven bez bot a bundy a vztekala se že ji nutím se oblíknout - jo jo a bude hůř :wink:

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.9.09 12:25

Ahoj Fishíku,
tak z rýmičky se vyklubala laryngitida a Áňu máme na JIPce. Jsem úplně hotová,vůbec se s tím zatím nejsem schopná srovnat. Tak držte palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
6.9.09 19:22

Vichad - teda :cry: - držím palečky ať jste brzy doma a Anežce je co nejdřív líp.
Posílám vám oběma velkou pusu a držte se a dej vědět jak na tom drobek je.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.9.09 21:27

Vichad, tak to je mazec!!! Ať to všechno dobře zvládáte. O tom, že to dobře dopadne, samozřejmě ani nepochybuju!!!! Hlavně pevné nervy!!!

Já zítra volám právníkovi. Vzhledem k tomu, že je to otec mé nejlepší kamarádky, tak doufám, že mě vezme co nejdřív, sepíšem, podepíšem a hurá pryč od manžela. … Holky, takto nějak si představuju peklo… Ale ve srovnání s nemocným dítětem to je teda nic. Nechci se rouhat.

Jo, jinak nám diagnostikovali „valgozní patu“. Připadám si hrozně bezmocná. Proč nám to neřekli dřív? Mohli jsme třeba cvičit, nebo to zasádrovsat nebo já nevím… Zkrátka - připadá mi, že se někde stala chyba. Nechci to svádět na doktory, ale… když já jsem nestudovala léta na to, abych věděla, jak vypadá špatně narostlá noha…
Nic - jdu spát. Posilněná několika panáky. Celý víkend jsem se ujištovala v tom, že to s ním ještě zkusím a na rozvod spěchat nebudu. Přijela jsem od rodičů a jedno z prvních oslovení bylo „krávo“ a v tomto smyslu pokračovala naše komunikace… To mě utvrdilo v tom, že s primitivem nemá smysl nejen se bavit, ale hlavně ani žít. Je mi ho llíto.....

Nejdůležitější jsou ale naše ZDRAVE DETI!!!!
Tak dobrou noc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
10.9.09 14:15

Ahoj holky,
tak hrdinně hlásím, že nás dneska pustili domů. Bylo to velice náročné. Anežka byla 24 hodin na JIP přikurtovaná k posteli - něco jí dávali nitrožilně, a pak mě přijali. Bylo to fakt hrozné. Vůbec se to nechtělo lepšit, tak nám na:,–(ili ATB.

Teď Áňa vypadá, jako kdyby měla jenom rýmičku a trochu kašílek, zase řádí jak černá ruka, ale má neskutečnou fóbii jít do postýlky a usnout. Je fakt, že doma je to lepší, ale rozhodně to bude chtít zase čas, aby se ujistila, že může v klidu usnout, a že tady někdo bude, až se vzbudí.

Lulje - fakt jsem myslela, že takovýhle styl komunikace mohou mít jen „omezení“ lidé. Ale nakonec asi tohle řešení, ke kterému jsi došla, je to njlepší, co můžeš udělat.

Ještě jednou Vám holky moc děkuju za podporu a přeju Vám, aby se Vám tyhle zážitky vyhnuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
10.9.09 20:01

ahojda,

Vichad - tak to je bezva že jste zpátky doma a že to Áňa tak dobře zvládla … s postýlkou to taky zase půjde - jak jsi psala chce to čas.
Hlavní je aby to bylo v pohodě a už se vám to vyhlo.
A to tě k ní když byla JIP nepustili ? To bych se asi zbláznila strachem :(

Luljíku - teda chudák Hanička … ale určitě s těma nožičkama něco půjde dělat - i když nechápu že na to nepřišli dřív :? Držte se.
A s manželem přeju pevné nervy a pokud půjdeš do rozvodu tak ať to je rychlý a co nejmíň bolestný. Přečetla jsem si tvoji diskusi o „vysokých podpatcích“ a teda klobouk dolů - já už z toho byla ve cvokárně a nebo dávno pryč - ale ono se to jednoduše říká a hůř dělá - já vím.

Holky, včera jsme byly s Anďou plavat a dnes na cvičení/zpívání - bylo to bezva - moc jsme si to užily - Anďa řádila a večer padla za vlast :D
Doufám že počasí vydrží co nejdýl … jsme zvyklé být hodně venku a až bude pršet a sychravo tak nevím jak ji doma udržím :)

Mějte se krásně … papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.9.09 13:16

Ahoj holky, tak jsme si z té nemocnice ještě přivezli domů nějakého střevního hajzla. Nezlobte se, že jsem takhle sprostá, ale jsem vážně unavená. Áňa už od pátka bleje a má hroznej průjem. Zatím ale stále ještě docela pije a něco málo i sní. Furt je to dost na hraně, abychom se do té nemocnice dostali znovu. Je fakt, že dnes už alespoň nezvrací, ale průjem má opravdu solidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
14.9.09 21:01

ahoj Vichad,

to je mi hrozně líto - člověk by řekl že by něco takovýho v nemocnici chytnout neměl :(
Pro děti je to hrozný a pro rodiče taky když vidí jak je těm drobečkům špatně - ach jo.
Držte se holky a hlavně ať už je konečně líp a trochu si odpočinete obě.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.9.09 21:46

Holky, děkuji za podporu!!!
Vichad, tak to je teda mazec!!!! Chudák holčička vaše malá krásná… To musí být šílené - vidět ji na JIP, jak do ní cosi rvou nitrožilně a ona tam chudinka leží bezmocná a nemohoucí… a pak to, co si zažíváte doma s tím „střevním hajzlem“, tak to je taky drsný!!! Vůbec si to nedovedu představit. Držím moc a moc palce, ať se zase brzy zotaví a je zase usměvavé a spokojené miminko!!!! Vy se taky držte!!!
Fishíku, k diskuzi „podpatky“ se určitě ci nejdřív vrátím, abych popsala, co nového ;)
Holky, držte se, buďte zdravé a fit a dejte za nás pusinku vašim „Áčkům“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.9.09 10:36

Ahoj holky,
tak hlásím novinky, „střevní hajzl“ na ústupu, ale dost dlouho mu to trvalo. Anežka je bez teplot a relativně čilá. Pro změnu se jí zase klube nějaká stolička, takže dnešní den je fakt prokňouraný a provztekaný - ale myslík, že to taky asi znáte. Moc děkuju za podporu - bylo to zatím nejhorších 14 dní, co jsme prožili.

Lujle - taky jsem se přidala do čtenářek „podpadků“ a musím říct, že jsem se nestačila divit. Ať už to dopadne jakkoli, držím vše, co se držet dá, abyste to s Haňulkou v klídku (alespoň relativním) přežily. Jinak jsem si taky musela zadat do vyhledavače, co to vlastně máte diagnostikováno za vadu - je mi to líto, ale prognózy tam byly dobré, tak přeji, ať se vše srovná co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí