Nelezení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
23.4.09 11:07

Zdravíme dítka i jejich maminky,
lulje - je to neskutečnej MAGOR (mám na mysli manžela) - opravdu buď ráda,že už je rozvod na spadnutí. Moc a moc Ti přeju, aby to všechno co nejrychleji skončilo. Jinak co se týká pediatričky, tak si z ní moc nelam hlavu - nám ta naše v úterý řekla, že ještě vůbec není nutný, aby si dítě samo sedalo a už vůbec, aby si samo stoupalo. Také nám říkala, že všechny ty tabulky akorát většinu maminek jen stresuje. Dřív to nikdo neřešil a taky to šlo. Pravda je, že ortopedií nic nezkazíte a hlavně, bude tam jiný lékař s jiným názorem. Takže každopádně držíme všechno, co držet jde, abyste tohle hrozný období přežily (s Haňulkou) bez úhony. Posíláme Vám oběma moc a moc sluníček. Já vím, Haňulka je to největší sluníčko. Kdybychom mohli s čímkoliv pomoci, tak dej vědět.

Jinak co se týká těch chlapů - teď máme doma taťku k nezaplacení - to už jsem psala. Ale je fakt, že jsem rozvedená a můj bývalý manžel se prostě jednoho dne sbalil se slovy „že už mě asi nemá rád“ a odešel, podal žádost o rozvod a šlo to neskutečně rychle. Podotýkám po dost letech chození a dvou letech manželství, takže vím, že někteří chlapi mají mozek nastavený nějak zkratovitě. No nic, já vím, že to sem nepatří :?

Jinak u nás se dneska rapidně otočilo počasí - venku je asi 10 stupňů a taky už několikrát sprchlo, takže dneska jsme po hooooodně dlouhé době dopoledne doma. Anežka dneska vstávala poprvé v půl osmé, dala si mlíčko, a pak ještě do devíti spinkala - ještě nikdy se nám to nestalo, tak jsem jí (jako správná šílená matka) hned měřila teplotku, jestli jí něco není. Asi na mě ta mateřská zanechává nějaké následky :lol:

Mějte všichni krásný den a já musím běžet za naším lumpíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.4.09 22:41

Ahoj holky,
moc moc vám děkuju za povzbuzení a podporu. Mně strašně moc pomáhá, když se z těch depek vykecám a ono to tak nějak ze mě spadne. Nejhorší je to držet v sobě, což já stejně neumím, takže už je to lepší.
Manžel se dneska vůbec neozval, takže asi zařizuje rozvod. Už aby tomu všemu byl konec! Vich, jak jsi psala, že ti ex řekl, že tě asi už nemá rád, tak ten můj mi to řekl pár měsíců po svatbě. Když jsem se zeptala, jestli mě má rád, tak řekl, že „trošku jo“, ale to jen proto, aby mi udělal radost. Na detektoru lži by neprošel ;) No, ale to sem fakt nepatří ;)
Dneska jsem vyrazila s Haničkou k její kmotřičce (taky UA) na návštěvu a Hančí byla úplně skvělá a několikrát se snažila popolézt a podařilo se. Pak jsem se po cestě stavila u bývalé žačky - skvělé holky, která má těsně před maturitou - a Hanička perlila tak, až mi z toho zase vyhrkly slzy. Tentokrát slzy z radosti. Snažila se lozit po pokoji, předvedla, jak štěká pejsek, ukazovala, jak je veliká a jak se má, ukazovala a říkala PA PA, dávala na požádání pusinky, při „vařila myšička“ se řehtala tak, že dostala škytavku, nastavovala ručku k plácnutí, když jsem říkala „zdar“ atd..... No, byla jsem úplně v šoku. Předvedla celý svůj repertoár jako cvičená opice v cirkuse. Vůbec nevypadala na „retarda“. Ona asi chudinka cítila, jak mě to včera všechno rozhodilo, tak mi asi chtěla udělat radost a fakt se jí to podařilo. Jak já toho prcka miluju!!!!!!!!!!!
Holky, děkuju vám moc za povzbuzení a podporu. Škoda, že jste tak daleko, hned bych zašla na kafíčko ;) Ale to nevadí. Ty Častolky snad v květnu vyjdou a setkáme se tam. Straaaaaaaaašně se na vás i vaše lezce-horolezce těším!!!!!
Jinak zítra jedeme k mamce a s tou pak na víkend zpátky do Brna na dámskou nakupovací jízdu, tak utratím poslední naspořené penízky a začnu si zvykat na chudobu. S manželem odejdou i ifnance, ale co je to proti klidu v domě i v duši ;) Takže se už začínám na nové období těšit.
Ozvu se až po víkendu, tak všem předem přeji krásný víkend a užijte si ho naplno i s mrňousy a prima manžely!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.4.09 22:54

Luljíku - skoro jsem se rozbulela, když jsem četla, jak ti Hani dneska předváděla, co umí:)) určitě je to úžasná holčička:)))))))) A víš co? Naše Aňa nic z toho neumí:)

Hele, vůbec se neboj, ono to přijde - a pak budeš koukat, jakou rychlostí!!!!! Any se úderem toho 10. měsíce úplně změnila - z apatické hroudy v neposedného ďábléka, co nevydrží ani sedět v kočáře a nejradši by chodil… Fakt skoro ze dne na den!!!!

Doktorka, která tě takhle vyděsila a takhle o Haničce mluvila, je blbá!!!! Přála bych ti našeho pediatra, fakt, ten by tě uklidnil!!!!

Haňa je šikovná, moc šikovná ainteligentní holčička - a moc dobře ví, že jí nic neuteče a že se ještě v životě naběhá až až, tak co by se honila teď:)

Dej jí za mě pusinku, moc ráda vás kočičky uvidím naživo:))

Dobrou noc. Míša s holkama

(jinak já teď popisovala fotky v albumech … já se teda fotkama probírám furt, ale stejně mě to nějak dostalo, jak ten čas rychle letí ..... na Elišce vidím, že ten nejhezčí věk je prostě TEĎ, už to nejsou úplná miminka, ale ještě jsou na mamince tak dojemně závislí … dneska děti dospívají strašně brzo, jsem z toho docela smutná, když poslouchám svou přemoudřelou pětiletou puberťačku, jak se mnou mluví, bez jakékoliv úcty … pořád si říkám, kde jsem udělala chybu. A pak se bavím s jinými maminkami a ony popisují u svých dětí totéž… Nevím, proč jsou ty dnešní děti tak brzo vyspělé, a tak otrkané, kdybych já mluvila se svými rodiči tak, jako moje dcera se mnou, urazí mi hlavu! Takže jsem vděčná za Aňu, která nemluví, tudíž ještě není drzá .. a užívám si to moc:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
24.4.09 09:54

ahoj holky, Áčka, Háčko … a Téčko co se nám někde zapomnělo :)

Tak vidíš Luljíku … ono to s Haňulkou nebude tak divoký když je tááááááák moc šikovná - je to šikula tvoje sluníčko :)
Jen tak mimo téma … manželem se nenecha odstrčit od financí - on má k tobě (protože jsi na mateřské) a k Haňulce vyživovací povinnost - oba dva musíte mít stejnou životní úroveň - to jen tak na okraj - pokud můžeš tak si k tomu sežeň dobrého právníka - ať na Vás taťka aspoň platí když už je jinak víš na co :wink:

Už se na Vás na všechny do těch Častolek moc těším :) -

Baghi - máš pravdu - hrozně to všechno letí … včera jsem tak nostalgicky koukala na jednu maminku která si vezla v kočárku tak měsíční miminečko … to už není dávno pravda - asi ty první narozeniny obrečím.
No já mám pocit že puberťačku máme právě teď doma - jak si dokáže postavit hlavu to je neskutečný … jak říkáš ještě že nemluví :lol:

Mějte se krásně a krásný páteční den … a víkend - bude prý nádherný počasí … ¨
papa Lenča s Anďou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.4.09 15:09

Ahojík,
mooooooc a moooooc Vám luljíku gratulujeme. To je ale šikulka ta Tvoje Haňulka.

Před chviličkou jsem dorazili z plavání - byla to opravdu skvělá hodina. Strašně moc jsme si to všichni užili. Potápěli jsme se jak o život - to je asi tím, že už jsme „pokočilí“ :D .

Dneska jsme Áně koupili golfky, tak mám radost, že jsme to zvládli. Kočár je prostě fakt tíha furt někam tahat - hlavně když mám dítko na jedné ruce a druhou skládám kočár.

Užívejte krááásného víkendu.
nepřihlášená vichad

• Citovat
  • Upravit
6069
26.4.09 21:17

ahojda všem :)

tak tedy to byl ale profoukaný víkend - brrr - dnes to stálo za to a zítra to prý má být ještě horší - ach jo.

Včera jsme byli u znýmých na koulaudaci - moc jsme si to užili :) Anička tam objevila kouzlo dětského luxu - nechtěla se ho pustit - sranda - málem jsme ho vezli domů :lol:

Valím oči kolik Anďa sní hroznovýho vína … krmí se jím sama a je u toho děsně důležitá 8O
Pořád u něčeho stojí a přechází si od gauče ke křeslu - no přechází - má to na jeden krok a u toho se drží. Bavím se jak je na sebe opatrná když si ze stoje sedá - děsně to prožívá - hlavně aby sebou netřískla - tak se sama naučila nejdřív na kolena a pak sednout :)

Vichad - to je super že si plavání užíváte - gratulujeme k potápění :)
Mějte se krásně … papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.4.09 22:59

Ahoj, všichni,
vidím, že děláte fakt óóóhromný pokroky, gratuluju!!!!!
Luljíku, tys měla opravdu den blbec, ale nic si z toho nedělej, jak vidím, tak ti to Haňulka tisíckrát vynahradila, úplně mě to dojalo. Tomášek tohle vůbec neumí a to do něho pořád hučím: Jak je tomášek velikej? a jak se má Tomášek? a udělej pá pá! - a nic :roll:
Ale on je myslím pěkná potvora, protože tatínek ho pokoušel-kousal ho do ruky a já říkám- uděláme tatínkovi baci baci a Tomášek ho okamžit začal mlátit po hlavě, takže to by mu šlo!!!! :lol:
Jo a vy vždycky když píšete o problémech doma, tak řeknete, že to sem nepatří, ale myslím, že nemusíme psát jen lezení-nelezení. Jinak vich a lulje- mate fakt smůlu na blbce, ale já pevně doufám že všichni takový nejsou! Ja jsem teda vdaná jen 1,5 roku, a zatím si nestěžuju. Ale předtím jsem žila 8 let s jiným a i když to bylo pěkný, tak přece jenom to byl hrozný rozdíl. Byla jsem pořád sama doma, chodil domů až pozdě večer, doma nepomohl, no vlastě jsem žila sama. Ted mi manžel přijde o půl třetí z práce, je s námi celé odpoledne, a víkendy taky, všechno podnikáme spolu a doma pomáhá jak může. Ale myslím, že už si to konečně zasloužím. Takže nevěšte hlavu, snad najdete normálního chlapa-existujou, i když každej má svoje mouchy.
No, abych se ještě vrátila k lezení, tak jsme taky byli na desetiměsíční prohlídce, bala jsem se jako hrom! Paní doktorka prej-tak co už umí? Stoupá si, snazí se chodit? :lol: Úplně jsem se orosila, ale vzala to dobře ze jestě neleze a nic a trošku ho vyzkoušela a řekla že nevidí nic závadného a že nemám stresovat, že mu to prostě jen trva.
No ale abych mu nekřivdila, tak jsem ho položila ve sportáku na břicho a mu se to nelíbilo, tak šel na kolínka a jedno po druhém posouval dozadu. Tak jsem se zaradovala, ale předčasně, protoze doma se nic nekoná, kolínka neexistujou. Prostě se musí pořádně naštvat. A ve vaně už si stoupá- prostě se chytne okraje vany, stoupne si a hledí ven, ale jen ve vodě, jinak ne. Já už ale nestresuju, prostě to přijde. Tak to tak berme.
Tak si všichni užívejte krásné jarní dny a i když ted to není úplně ono, tak myslím, že už to ted bude jenom lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
28.4.09 14:17

ahoj maminky, taky se hlásíme do klubu bývalých nelezců. Naše Domi začala lézt přesně na vánoce a to jí byl rok a 2 týdny. Dneska hezky capká, sice zatím musí držet alespoň jednu ruku, ale jde to.

Pokud je vyloučena zdravotní stránka tak se není čeho bát. Nakonec se všechny děti rozchodí, rozmluví, naučí na nočník a baštit lžičkou :wink:
Podle naší doktorky je takový první mezník ve 3 letech, ale já si myslím že šikovnost, talent, empatie a schopnosti lze posoudit až je člověku 30. Viz tvůj manžel - ten třeba lezl už v půl roce jako dark.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
28.4.09 20:08

Ahoj Všichni,
Miš - to máš doma ale šikulku, a pak že to nepůjde :D .
Fazole - vítej do klubu - je fajn slyšet, že se dítko, kterému se také nechtělo, tak už capká a je vše ok.

A jinak - u nás je moc a moc krásně, ale fučí tak, že mám problém vyjít s kočárkem - mám totiž strach, aby Áňa nelítala vzduchem :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.4.09 18:21

Tak holky, budte v klidu, v úterý jsem byla plavat a chodí tam se mnou maminka s ročním chlapečkem, a ten začal lézt po čtyřech teprve před třemi týdny a ted už se sám zvedne a chodí za ruce. Prostě si musíme počkat. Dočkáme se taky.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli uz vám Áčka a Háčko něco říkají. Třeba mama, tata a tak. Tomášek zatím nic. Teda jenom mmmmm a prostě takový brblaní, kterýmu nikdo nerozumí. Slovo vůbec ani slabiky. Pořád venku kouká na každýho pejska tak, že málem vypadne z kočárku, a já 100× denně řeknu: to je pejsek, dělá haf haf. Doma pořád říkám mama,tata. On prostě nic, nic, nic!!! Už by taky mohl, ne?
Umí jenom ukázat BACI BACI :pocitac: jinak nic. Asi to bude malej terorista. Dneska jsem s ním byla u doktorky, protože má asi alergii na ty pyly venku, a on mě v čekárně dvakrát tak kousl do ramene, že jsem měla co dělat abych nezařvala.
Tak nic holky, tak se mějte, vidím že jak se nám udělalo venku pěkne, tak sem stejně moc nechodíte, tak pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
30.4.09 20:36

ahoj holky, Áčka, Háčko, Téčo a nově Domi tedy Déčko :) :lol:

venku je fakt krásný počasí … jen poslední den ten vítr nic moc.
Dnes jsme měli kamarády na večeři - moc jsme si to užili - Anička unavená jak stopovala děti :D Tak chrupe - doufám že ji to vydrží.
Teď koukáme na hokej … jestli vyhrajeme - tak to doma bude tichá domácnost :lol: :wink: (manžel je kanaďan).

Jinak Míšenko…s tím mluvením to u nás taky není nijak horký - jen když chce tak dělá ba ba (to je na psa) , co umí je ááááj (to když hladní psa a kočky) ale máma ani zaboha a občas řekne tatatata (to si myslíme že je táta) protože říká tatatata pápá :)
Mají na to čas - pak nás z nich bude ještě brnět hlava neboj.
Jinak toho namluví dos ale k tomu by jeden potřeboval slovník nebo překladatele.

A jak holky ty Častolovice … máte nějakej datum který by se hodil ?

Hezký večer a víkend, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.4.09 22:39

Ahoj Fisch,
tak myslím, že manžel je nadmíru spokojený, co? Pěkně nám to kanaďani natřeli! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
1.5.09 09:39

Mišenko - máš pravdu - naparoval se tu jak krocan :lol:

Jinak dnes to vypadá na krásný den … přijede mamka, teta a strejda a budeme grilovat - tak se to snad povede :)

Zítra pojedeme do Polska na rybky - mňam a v neděli možná do ZOO - ještě uvidíme.

Mějte se krásně a užijte si dlouhý víkend, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.5.09 16:56

Teda fish, vy to máte pěkne nabity ten víkend! Tu grilovačku vám teda závidím. My bydlíme v paneláku, takže toho moc nenagrilujem, ale příští víkend se chystáme na chatu a taky nás to čeká, jenže jsem slyšela, že se má zase zhoršit počasí. No vám to vyšlo pěkně, tak si to užijte, pěkně se napapkejte a at se vám vydaří i zbytek víkendu. Pak nám povykládáš. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
3.5.09 20:52

ahoj holky,

tak víkend byl super … užili jsme si to - grilování dopadlo najedničku a do ZOO jsme nakonec nejeli ale jeli jsme se místo toho podívat na Rýzmburský voříšek - spouta pejsků - Anďa byla nadšená :)

Taky se nám narodila koťátka … takový roztomilý zlatíčka - ale nechali jsme kočce jen jedno :cry:

Mišenko - dopředu přeju aby jste si tu chatu užili - při každým počasí.

Krásný večer, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky