Nelezení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
31.3.09 07:28

Aňa je krááásnááá a šikovnáááá, to je po ránu hezkej pohled:)

… pak se vám sem taky pokusím dát naši fotku, ať se aspoň v těch Častolkách poznáme, už se na ten výlet moc těším:)

Užijte si dnešek, u nás je sluníčko a mrazík, vypadá to, že bude krásný slunečný den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
31.3.09 13:31

Ahoj Áčka a Háčko,
tak se zase po pár dnech hlásíme. My měli též náročný víkend, byli jsme u našich, tak jsem se na net nějak ani nedostala.
Fishíku - moc a moc krásná fotečka.
Baghira - na neurologii Vám držíme palce, uvidíte, dopadne to dobře. Jinak já k spec. ped. mám vychovatelství pro speciální zařízení. Nicméně jsem to v praxi nedělala. Jsem na druhém stupni, ale vlastně i to je svým způsobem spec. zařízení :lol: .
U nás nic nového - Áňa se plazí stylem, ručičky to táhnou a pravé kolínko se odstrkává (levé zatím nic :cry: ). Dostane se tam, kam potřebuje (a to to nesmí být moc daleko, jinak trochu nadává :D ). Rozhodně se nedá říct, že je to nějaká superrychlost. Kolínka pod ní nedostanu ani násilím - prostě se se mnou pere. Od té minulé soboty se stále ještě znovu nepo:,–(ila a dělá, že to neumí. No nic, budeme si muset počkat.
Jinak také se hlásím na srazík v květnu.
Dneska nás vzbudilo sluníčko, ale také hrozně mrazivo (byly tady asi -3). Teď je tu fakt krásné jarní počasí - nááááááádhera. Mějte všichni moc fajn den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
31.3.09 19:43

ahojda všem :)

tak už se těším na ten květen - bude to určitě fajn:

Dnes bylo venku tak krásně - hlavně odpoledne - tak jsme byly s Anďou po odpoledním spánku chvilku venku v golfkách - moc se ji to líbilo - byla jak přišpendlená a sledovala … takže ji asi z hlubokýho dám za chvilku do sporťáku … ale zase když se mi ještě do korbičky vejde a tak krásně v ní venku spinká tak je to zatím škoda :)

Luljíku … to víš že se určitě rozlezete - jako všechna Áčka tady :)

Krásý večer, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.3.09 20:17

My jezdíme ve sporťáku od 4 měsíců 8) Ale do teď jen ležela. Minulý týden se začala furt zvedat a přitahovat do sedu, takže i když je opěrka položená do lehu na max, naše slečna sedí. Je to zvědavina zvědavá.
A posílám soutěžní foto - kdopak uhádne, která z těchto tří karkulek je ta naše? Poloha jistě napoví :lol:
 http://emimino.cz/…P3210193.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
31.3.09 20:24

Luljíku … Hanička bude to letadýlko co ? :) Taky nemá botičky :)
A co má vlásků - a sponečku - to je princezna. A všechny holčičky jak krásně sladily oblečení :)
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
31.3.09 22:17

http://www.baghira.webnode.cz/…/holk+zm.jpg

Chtěla jsem přidat i fotku svých cácorek - a nejde to:( Kolik musí bát max velikost nahrávaného souboru?

Hanička je krásná holka - a co má vlásků:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
31.3.09 22:24

Tak dám aspoň odkaz, snad bude fungovat - jestlipak uhádnete, které dvě cácorky jsou moje :) http://www.baghira.webnode.cz/…291_9120.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.4.09 09:05

Děkujeme za komplimenty! Ano, to letadlo bez bot je naše Hanele :) Všechny tři holky jsou si navzájem sestřenice a švagrová jim ušila uniformní šatičky. No, je hold šikovná :roll: Vlasů máme až až a strašně nám lezou do očí, tak se bez sponečky neobejdem 8)
Bag, tak Anička je jasná - to je ta nádherná modroočka v popředí. Ale která asi bude Eliška? Jsem v rozpacích :oops: Napověz ;)
My posíláme ještě jedno foto zblízka: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
1.4.09 09:43

ahoj holky :)

teda to jsou krásný slečny … to až vyrostou aby jste si pořídili zbraně na ty davy nápadníků.

Baghi - tak ty tvoje jsou ty dvě velko-modrooký kukačky že jo ? Tak ta prďola vlevo a velká slečna vpravo :)

Luljíku - ty dva zuby dole máme taky - je to sranda když se smějou :) Máme ještě nahoře obě dvojky a teď nám rostou obě jedničky.

Krásný den, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.4.09 12:03

Ahojda:) Teda Hanička má fakt vlásků:) A s těma zoubkama - fakt jsou srandovní:))) Na naší Aně jsou srandovnější ty horní, má je takový obloučkový, kulatý:)))

Jinak moje slečny jsou ty vedle sebe ležící partyzánky:) Ty druhé dvě jsou dcery mé kamarádky, které k nám přišly na návštěvu:) Brunetka je pětiletá, jako na še Elis, a krmící se blondýnečka je 2,5 letá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
1.4.09 14:40

Baghira … no vidíš to a já bych řekla že s tou krmící se má Aňa stejný kukadla :lol: - no tak jsem to neodhadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.4.09 20:35

Ahoj vespolek:) Tak jenom hlásím současný stav: včera si Aňa poprvé od toho 21. března 2× sedla sama, dneska už sedala hodně často - takže asi můžu říct: sedíme. A taky už pár dní tu mršku pozoruju - když si myslí, že ji nikdo nevidí, tak leze po kolínkách. Kostrbatě, pomalinku - ale leze. Ale fakt většinou, když si myslí, že nikdo nekouká:) Včera jsem vzala kameru, že si ji natočím .. a ona ke mně lezla!!! Já celá šťastná, že to večer pustím manželovi a ještě ten pohyb budeme analyzovat .. jenže ouha, cosi se pokazilo v kameře (nebo kameramanovi:( a zkrátka ten klip tam není:(((
Zítra jedeme na tu neurologii, vlastně si připadám docela hloupě … v duchu si smolím, co panu doktorovi řeknu.. No uvidíme. držte nám palce, ať se potvrdí diagnoza „pohodářka s faldíkama, co nemá důvod se někam hnát“

Hezky večer Áčka a hÁčko

(manžel dnes odjel na služebku na tři dny do Itálie, tak mám veget. I když Elis mi dnes dávala takovou sodu … já se z tý holky asi zcvoknu:((((( Jdu se zregenerovat. Televize, háčkování a velká tabulka čokolády - to je heslo pro dnešní večer:) Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.4.09 20:37

Ahoj holky, to jsou ale krásné slečny. My máme taky ty dva zoubky dole a jsou vidět hlavně když se vzteká. Jinak já se zasnažím sem taky dát nějakou fotečku, ale nevím, nevím.
U nás bylo i dneska překrásně, ale foukal hrozně ledový vítr, ale i tak jsme byly celé odpoledně a převážnou část dopoledne venku. Mějte krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.4.09 22:43

Ahoj holky!!!
Fishíku, taťka si zbraň sice pořídil, ale nebude potřeba, protože už je asi od nás definitivně pryč. Snad!!! Takže nevím, kdo ty naše slečny bude před těmi davy nápadníků chránit ;) Jinak zoubky máme ještě 4 nahoře, ale ty nejsou moc vidět. Vystrkujeme hlavně ty spodní :lol:
Bag, taky jsem myslela, že Elis je ta s tyčinkou Twiggy :lol: Je Andě víc podobná :roll: Ale právě mi nějak neseděla ta velikost - přece jen na pětiletou slečnu se zdála malá :roll: Ty tvoje partyzánky jsou úžasné a krásné. Každá jiná, ale obě krásné!!!
Tak ještě čekám, kdy se podaří poslat fotku Vichad, a budeme kompletní 8)
My jsme dnes byly flámovat - posezení ke Dni učitelů. Haňula to od rána tušila, tak celý den od 7 nespala. Na oslavu jsme dorazily v 16h (hlídání nemám, tak jsme musely spolu), Hančí ve svém živlu, rozdávala úsměvy, cenila zuby, šla z náruče do náruče, panu řediteli dělala „zdar“… no, úžasná. Očička maličká a červená, unavená, ale vydržela do 20 a domů jsme šly přes půl Brna pěšky (šalinou mi to přišlo blbé- stejně by nikdo nepomohl s kočárkem. A auto jsem zavrhla - chtěla jsem si dát panáka!!!!) Holky, my jsme takto dlouho nikdy nikde ještě nebyly. Chodíváme spát pravidelně denně v 19h a teď toto!!! Ale Hanička nezklamala, byla strašně hodná a pak celou cestu domů ani v kočárku nespala a obdivovala vsedě noční Brno. Domů jsme přišly něco málo po 21h. Jen jsem ji převlíkla do pyžama a poprvé v životě jsme vynechaly koupání :oops: Okamžitě u prsa vytuhla. Udělala mi obrovskou radost, že tam nebrečela a neudělala žádnou ostudu. Je to poklad!!!
A ještě něco - kdyby byl s námi „tatínek“, tak bych se nikdy na žádnou oslavu neodvážila, protože by řekl: „Chtělas děcko, tak zapomeň na lítání!“ Začínám si svobodu užívat!!! A už se těším na sraz v Častolkách ;)
Jo, a k nelezení - u nás žádná změna. Jsme poslední :( Tímto gratulujeme Andě Baghirovic k rozlezení, a i když se to mamce nepodařilo zvěčnit, tak my jí věříme :D
Mějte se fajn!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.4.09 23:03

Ahoj flamendře:) To je dobře, že sis vyrazila, člověk aspoň přijde na jiné myšlenky … my sice tatínka máme - ale popravdě jako tatínek a jako manžel moc nefunguje, věčně je v tahu, když tu někdy je, tak jako by tu nebyl .. je fakt, že při Aně se výrazně zlepšil, dělá tatínka už i dobrovolně (někdy). Na Elis poprvé sáhnul, když jí bylo půl roku :roll: Nikdy nepřebaloval, nikdy nejezdí s kočárem… Dvakrát do měsíce ztropím scénu a demonstrativně se rozvádím .. ale vpodstatě jsem si na tenhle život už tak zvykla a navíc - vždycky, když mě popadnou zaječí úmysly, tak kouknu na děti - a je mi jasný, že bych to ani jim ani jemu nemohla udělat...... No nic, taková nenelezoucí vsuvka.

Jinak u nás zatím není k čemu gratulovat, ten styl je vážně zvláštní, zatím jako by hledala, jakým způsobem se lze pohybovat, ale jak před pár dny výrazně převládalo bříško a tahání nožiček za sebou, tak teď už se víc narovnává a zkouší po kolínkách, občas jak říkám, když si myslí, že nikdo nekouká, tak zkouší pár krůčků po kolínkách.. Uvidíme. Teď se tu objevila diskuse o psychomotorickém opoždění jako důsledku cysty v mozku, takže můj relativní klid je opět v háji:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí