Nelezení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
16.3.09 21:07

Ahoj holky:)

Dneska jsme jely s holčičkama navštívit kamarádku a její holčiny - má roční Adélku, která nejenže neleze, ale dokonce se ani neudrží na nožkách, cvičí vojtovku - ale podle fyzioterapeutek na tom nejsou vůbec špatně.
No, a dnes k večeru se Aňa začala konečně plazit!!! Normálně jsem skoro bulela, strašně mě to dojalo a byla jsem šťastná jako blecha, hned jsem to i natočila na kameru (corpus delicti pro tu důru nesympatickou:)))) Ba ne, památka pro nás:)

Styl teda zvláštní, zezačátku normálně házela rybičky jako ve volejbale, potom přešla k míň náročnému stylu „raněný Maresjev“, odstrkuje se jedním kolínkem. Rychlost ani vzdálenost nikterak závratná - ale: JE TO TAM!!! :)))
Doufám, že když konečně přišla na to, že se dokáže vlastním přičiněním někam posouvat, tak to už bude jen a jen lepší:) Hurá, sláva:) kdybych nekojila, jdu se ožrat:)))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
17.3.09 08:12

baghira - tak to moc gratulujeme k lezení :)
Nám se Anďa pěkně rozpohybovala … leze - plazí se - vytahuju ji z květináčů a od zásuvek a dnes se začala stavět - vlezla si do lehátka - je to pěknej fofr … mimoušci jak přijdou na to že se dá někam dopravit po vlastní ose tak jsou pak akční a jde to jedno za druhým :)

hezký den, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
17.3.09 10:05

Fish:) Supeeeer, Áčka se daly do pohybu :lol: :lol: :lol: Hip hip hurá :lol:

Naše Any je teda lemra, dneska zase dělala na zemi letadlo a chtěla, abych ji tahala - ale má smůlu, včera se proflákla, že to ZVLÁDNE, jenom je líná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.3.09 13:04

Moc a moc vám holky k úspěchům gratuluju :D . Naše Áňa toho pohybu taky moc nenadělá ani teď, když ví, že se může přemisťovat.
U nás se rozhodně nemůžeme bavit o lezení, ale o prazvláštním způsobu plazení. Dneska má za sebou asi 3 metry. Přitahuje se ručičkama a sem tam se odrazí jedním kolínkem. Ale je fakt, že ji to moc netankuje - chce se jen a jen nosit, a když není po jejím, tak řve. No co, budu se muset trochu víc obrnět. :D Je totiž trochu „plačtivé mimi“. Jinak co se týká jejích nožiček, tak to dělá, že je asi nemá nebo co. Vůbec nemá potřebu se o ně ani opřít, když ji zvednu. No nic, tak snad to vše bude ok. Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
17.3.09 17:26

Teda, Áčka, já zírám!!! To jsou pokroky!!! My jsme se dneska posunuly asi o metr vzad. Toť vše. Ale to půjde - už se těším, až ji budu vytahovat z květináče jako Fish Aničku ;) Tak nelezců, skoro lezcům a hlavně lenochům zdar!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
17.3.09 20:05

Vichad - máme stejný styl. Ladná laňka to rozhodně není, leda tak laňka s těžkou formou obrny, laňka paraplegička:( Přitahuje se ručkama, semtam se odrazí kolínkem, jako by ty nožky byly na obtíž. Včera to teda vypadalo líp… No nic, hlavně neztrácet optimismus!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
17.3.09 21:35

baghira - u těch tvých popisů se krásně nasměju :D
Ale to lezení a tak vůbec přijde a pak nebudete stíhat lovit ty laňky :):)

luljíku - no ještě že si vybrala květináč s palmou a že ho na sebe nepřevrhla … stačila ta hlína co mířila do papulky :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.3.09 07:28

No, Fish, přišla jsem na to, jak ten zvláštní styl Áček zúročíme!!
My je u nás (teda u tchánů, ta chalupa je jejich a naše vzájemné vztahy jsou - nevřelé :lol: :lol: :lol: ) na tom srazu chromajzlů na:,–(íme na kraj políčka, samy se postavíme na druhou stranu, vy je budete motivačně lákat na Sunárky a Hippíky, já na odhalenou hruď … a oni nám tím odstrkovacím kolínkem pěkně zryjí půdičku:))))))))
Pak vyhodnotíme nejenom rychlost, ale i kvalitu a hloubku brázdy:)))
Tchán bude moci projednou odhodit rotavátor:)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
18.3.09 08:02

baghira - ty jsi teda éro :lol: :lol:
to ti vypadá jak novodobé otrokářství 8) :lol:

Tak naše Áčko se dnes baví u snídaně tím že krmí psa piškotama a má z toho děsnou srandu - ale že by jedla to ne :? :roll:

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.3.09 19:44

Teda, Fishíku, starat se kromě dítěte ještě o psa, tak mi z toho hrábne 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.3.09 20:53

Lulje - tak u nás by ses zbláznila :D My máme v našem 3+1 krom mě, manžela a dvou cácorek ještě labradora:))) A pěkně divokýho, i když už mu bude 6, je jak přerostlý štěně (nebo ještě spíš jako malej kůň:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
19.3.09 08:31

Luljíku … k tomu pejskovi máme ještě dvě kočky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.3.09 09:05

Ahoj holky, to s tím oráním - taky fajn nápad. Naše Áčko se sice někam přemístí, lapne to, co chce (a to to nesmí být moc daleko, jinak řve), hned se otočí na zádíčka a hraje si. Takže toho pohybu navíc fakt moc neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.3.09 19:45

Fishíku a Baghirko, smekám!!! Mně stačil manžel. Bohatě. Natož ještě psi a kočky! Ale ta zvířátka jsou zase na druhou stranu vděčná a přítulná, což se o našem tatínkovi říct nedalo. Už se tulí, ale někde v útulku a vůbec mě nezajímá, ke které fenečce. Utratit málo!
Jinak zpět k tématu - naše Hančí se posunula vzad a tím zase asi na dlouhou dobu skončila. Zkrátka dělá na břiše letadlo a ne a ne vzlítnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
20.3.09 09:37

jo jo Luljíku … s chlapama je hold někdy potíž.
Jinak kočky jsou v pohodě … Anďa je miluje … nevím jak kočky ji ale zatím se tváří jako že jo - ona je totiž tahá za hlavy a tak vůbec :wink: a zatím si to nechávají líbit.
To se psíkem to je jiná - je to žárlivec žárlivá - ale neublíží.

A jak se mají všechny Áčka ? :D

Hezký zachumelený (aspoň u nás) den, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí