Nelezení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6069
11.3.09 18:51

ahoj Luljíku :)
jsem ráda že tě vidím. S těmi jmény je to opravdu krásná teorie :)

Však ony se holky rozpohybují a nebude to dlouho trvat.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
11.3.09 19:15

Fishíku, ta naša je taková knedla :lol: No, ale je šikovná na jiné věci, tak to neřeším. Určitě to ty naše holky dohoní. Pozdravuj od nás Aničku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
12.3.09 12:03

lulje, „knedla“ je fakt roztomilý výraz. Jinak všem moc a moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.3.09 13:45

Ahoj nelezci. Tak já dneska byla s Aňou u našeho pediatra - ale on tam zrovna nebyl, zastupovala ho taková lodyha divná, neupravená, nesympatická … Ani na Aňu nesáhla a už psala doporučení na neurologii. Řekla jsem jí, jestli by ji nemohla prohlédnout, co umí a neumí … jenže jak ji Aňa viděla, tak ležela jako placka, oči jako talíře a ani se nehnula…
Neurologie mi nevadí, ale vadilo mi chování paní doktorky:(

No nic, tak za tři týdny jdeme s Aňou „opožděnou ve vývoji“ na neurologické vyšetření.

Jinak naše mimuša zatím vůbec nic nejí, jak mě vidí se lžičkou, zavře papulu a zírá mi na prsa :) Jen kojíme - a dneska jsem ji vážila a má 9,60 kilo:)))))) Její ségra měla v roce 9,45:)))

Pak dám vědět, jak jsme na té neurolgii dopadli.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
12.3.09 14:11

ahoj baghiro,

tak tedy chování vaší Mudry je hrozný - takový doktory co ordinují od stolu fakt zbožňuju :(
Nejhorší na tom je že jich je hodně a není moc z čeho vybírat. I když musím to zaťukat my jsme měli na pediatričku štěstí - je výborná.

Teda Anuška není žádný tintítko na to že je jen kojená :potlesk: Z toho že zatím nejíte příkrmy si nic nedělej - ona se rozjí až k tomu doroste - taky jsem si myslela že naše prtě pořádně nejí a jak jí to teď jde. Chce to výdrž a nebo ji jednou nedat kojo a když bude mít hlad tak to zblajzne :) Ale já taky nejsem ten typ co by nechal dítě vyřvat hlady :?

Dej pak vědět jak jste dopadly ale myslím že dopadnete dobře.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.3.09 14:29

Fish - ona to není naše doktorka, u nás ve městě jsou dva pediatři, oba moc milí (ten náš - mladý chlap - je úplně super. Tahle strašná ženská, co ani nepředstírá vztah k dětem, ho jen občas zastupuje. Já si jsem skoro jistá, že být tam náš doktor, tak mě uklidní a nechá nám čas aspoň do prohlídky v deseti měsících...... No nic, neurologem nic nezkazíme. ale taky mi vadí doktoři, co ordinují od stolu (ještě na studiích jsem dala 200 za prohlídku, při které na mě doktorka ani nesáhla, ale ve výstupu jsem se dozvěděla, že mám mandle čisté, uzliny nehmatné apod… Zřejmě telepatka:)))

K tomu nejedení - starší Eliška byla to samý, ale rozjedla se teda dřív. Ovšem první tuhé jídlo, co si sama ulovila, byly psí granule:))))))) a v roce vářila 9,45… No nic, každá jsou jiná, Eliška byla takovej čipernej čertík, Aňa je rozvážná dáma s čertíkem v očích:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.3.09 14:41
vichad píše:
lulje, „knedla“ je fakt roztomilý výraz. Jinak všem moc a moc díky.
Často je to jen „knedlík“ nebo „knedlíček“, ale většinou fakt „knedla“. Ale už válí sudy, tak jsem v klidu.
Baghiro, rozhodně se netrap tou „lodyhou“. Jak sama cítíš - všechno je s vaším knedlajsem v pořádku, tak bych to moc neřešila. Však ona se rozpohybuje a rozjí. Počkej, až bude v 15 držet různé „dyjéty“ (jak píše můj malý synovec) - to bude horší. Teď to zkrátka nepotřebuje. Asi máš vydatné mlíčko. My teda taky občas úúúplně vynecháme jídlo - když třeba někam jedeme. To pak vytahnu prso a je vystaráno. Kdyby to šlo, kojila bych třeba pět let, ale to by vypadalo fakt blbě.
Holky, pozdravujte vaše nelezce a buďme rády, že se takto můžeme vzájemně uklidňovat. Včera u nás byly na návštěvě maminy se stejně starými miminy a 3 z 5 mrňousů už chodili. Naša knedla se na ně rozumně dívala z pozice pasoucích koníků a tvářila se jako by chtěla říct - „co se tak dřete, vy blbečci!?“ A v klidu si hrála s tkaničkou a vůbec ji nezajímalo, že ti ostatní strkají prsty do zásuvek a prolezou kdejaký kout.
My jsme v klidu, tak doufám, že vy taky!!!! :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
12.3.09 14:41

baghira - tak o těch čertíkách v očích mi povídej … kolikrát si říkám že nás to naše pídě normálně testuje - v očích čertíky a už zkoumá co by kde provedla a hlavně nenápadně :D
Tak to je dobře že to je jen zaskakující pediatrička. Jako ty na studiích - tak já jsem to měla k řidičáku - jsem se pobavila když jsem četla oči v pořádku - brýle nepotřebuje a já mám půlky cilindrický na dálku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
15.3.09 10:59

baghira - vůbec nic si z té vaší pediatričky nedělej, asi o vztahu k dětem ví pouze z odborný literatury :D .
Jinak my teď jdeme na kontrolu až v 10 měsících, tak máme ještě chvilku času s tím rozpohybováním.
Ale holky, slavíme úspěch, naše Anežka se plazila za sušenkou asi 10 cm. No nic, vím, že toho je s velkým úsilím schopná, ale prostě to asi dělat zatím nebude. Taky vím, že se to dělat nemá :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.3.09 11:34

Vichad - a vůbec všechny holky: díky za uklidnění!!!!
Jinak Vichad - my slavíme taky:) Na vlastní oči jsem ji viděla minulý týden (zrovna po té pediatričce) popolízt takový dva pidikousky dopředu - v centimetrech bych to nevyjadřovala, ale byl to pohyb vpřed:)))

Taky doufám, že je to jen lenost … tak si říkám, že kdyby to měl být nedejbože!!! nějaký závažnější problém, že by se to snad už projevilo.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.3.09 11:34

ahoj holky, já myslím, že můžeme být všichni naprosto v klídku, naší Eli už bylo 10 měsíců a je to lenoška líná, na břiše se jí moc nelíbí a vzteká se u toho, když teda chce, tak popoleze dozadu, dopředu ani ťuk a umí sudy, sednout sama si taky neumí, to jí musím zvedat, ale náramně jí baví, když si ze sedu může lehnout na břicho, a v poslední době si chce furt stoupat, ale jaksi jí to nejde, ale když jí pomůžu, to je radosti.. no každopádně sem Vám chtěla napsat, že my u Mudra. na 10měsíční prohlídce naprosto v pohodě, říkal, že to je dobrý, že každý mimi má svůj čas, a až bude chtít, tak se to naučí, že některé děti přeskočí i lezení, že dřív stojí a chodí že třeba potom teprve lezou, někdy až po roce, na žádnou neurologii, nebo cvičení nás rozhodně neposílal.. takže buďte v pohodě, a můžeme být rády, že za nima nemusíme zatím běhat, to se ještě naběháme, to si pište :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.3.09 11:38

Marky - však náš doktor je to samý, taky to nehrotí. Dost mě mrzí, že jsem tam vůbec šla… příště budu dopředu telefonovat, jestli tam je on, nebo ho zastupuje ta špekatá upocená madam :evil: Teď se ještě budu modlit, aby ten neurolog byl rozumnej chlap a ne pan Tabulka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.09 14:27

baghira - každopádně, hodně štěstí u neurologa. My tam taky docházíme, ale to je jiná kapitola. U nás to rozhodně není pan Tabulka, je naprosto v pohodě a fajn chlap, tak doufám, že narazíte na podobně raženého človíčka.
Jinak naše Áňa se rozhodně vymykala všem tabulkám - nechtěla být na bříšku, nechtěla se přitahovat za prsty (když to zkoušel pan neurolog, tak to šlo), atd

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.3.09 14:30

nepřihlášená vichad - toť ten kousek předešlý

• Citovat
  • Upravit
304
16.3.09 14:53

Ahoj holky když to tak čtu tak se musím pousmát nad tím jací doktoři jsou. My teda už máme snahu lézt a myslím že taky takydo týdne polezem ale k neurologovi chodíme pravidelně. Chodíme tam jen pro prevenci páč naše Baruška se narodila v PV 1950g 44cm. A žádné uklidnění to není. Pan doktor je velmi zvláštní naposledy na kontrole byla Baruška v křeči a hrozně se ho bála a on mě akorát vystresoval že to není normální že to teda nechá ale za 14dní jdeme zase na kontrolu. Ona sice občas zatíná ruce i nohy ale to když zuří nebo se na něco těší ale to snad dělají všechny děti ne? Jsem z něho vždycky akorát ve stresu a to Barča si cucá palec u nohy a je velice pohyblivá. Tak hlavně klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí