Nelezení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
8.7.09 12:56

Ahoj holky,
Fish - mooooc se omlouvám, ale už jsem se nedostala k pc. Nezlob se. Sypu si popel na hlavu :? . Asi už to nestihneme. Ale nejsme tady naposledy. Nabízím své číslo výměnou ta tvé :wink: 604979634. Až tady budeme příště, raději bych to řešila přes telefon, co ty na to? Už se totiž chystáme domů.

Jinak všem ostatním holkách i dětičkám přejeme jen to nejlepší a hlavně zdravíčko.
Nepřihlášená vichad.

• Citovat
  • Upravit
6069
8.7.09 13:00

ahojda všem :)

Vichad - to se nedá nic dělat - jak jsi říkala nesi tu naposledy - moje číslo je 777 312 033 :) Tak si příště brnknem.

Jinak teda to počasí je bláznivý … přeju Vám šťastnou cestu domů.

Pa a všem hezký den, L&A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.7.09 09:51

Holky, mrzí mě, že to se srazem nevyšlo, a mám takové tušení, že teď přes léto bude kumšt to nějak skloubit, abychom se sešly. Ale třeba koncem léta nebo v září by to mohlo vyjít, což? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
9.7.09 10:01

ahoj Luljíku … je to škoda - ale dopadne to snad příště :wink:

Koncem léta nebo začátkem září by to bylo fajn … nebo pokud bude někdo poblíž tak kdykoliv v létě - já jsem až dva týdny v září v Anglii a pak v USA.

A jak se všechny máte a co děláte?

Papa a krásný den i když zase deštivý a studený - ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.7.09 10:41

Fish, ty se teda máš - taky bych si někam vyrazila.
U nás je nádherně. Sluníčko svítí, nejsou horka, tak OK. Jen Hanička se v noci probudila a měla teplotu. 38. Teď chrupká. Neví, z čeho by to mohlo být. zatím jsem jí nic nedávala a čekám, že to přejde samo. Uvidíme.
Na přelomu měsíce bychom měli jet do Chorvatska, tak surfuju a sháním info o vízech. Ch jo.
Jinak od 10 k 8. Ode zdi ke zdi. nic moc....... Ještěže vy se máte fajn!!!
Jo, a my už taky lezeme!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hany se chce i stavět, ale má to přísně zakázané, tak zuří, když jí v tom bráníme. V září jdeme na kontrolu a MUDr. řekla, že se bude moooc zlobit, když Hany bude umět stát nebo nedej Bože chodit!!! Tak se snažíme. Leze ukázkově ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
9.7.09 14:34

chudák Haňulka … 38 je dost - třebo to má od zoubků a nebo nebyly jste očkovat ? Držím palečky ať je brzy fit.

V Chorvatsku si to určitě užijete … krásný počasí … moře … pohodička :)

A ooooobrovská gratulace k lezení , chápu že zuří když ji nechcete nechat se stavět ale je to určitě pro její dobro - když to MUDra říkala.

Pa pa - jedeme pro nějakou zeleninu a hlavně pro hroznový víno - to jí Anďa na kila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.7.09 14:58

Fishi, tak se Hany před obědem probudila a měla 38,7. Celá hořela. Dala jsem jí Panadol Baby a zlepšilo se to. Volala jsem to domů mamce a ta říkala, že od mého staršího bráchy 15měsíční dcera má angínu a kluci zánět ucha. A od mladšího brášky dvě děti mají taky hnisavou angínu. Se všemi jsme byli na rodinné oslavě v sobotu i v neděli, tak je možné, že si to tam popředávali. Chtěla jsem, aby hany otevřela pusu, tak jsem vyplazovala jazyk a dělala áááááááááááá a ona z toho měla ukrutnou rču, jen ten jazyk neukázala.
Asi zítra zajdem k MUDr., pokud se to nezlepší.
Nevím, jestli jí dávat ten panadol. Možná kdybych ji nechala mít teplotu, tak by se s tím tělíčko popralo a bacily nebo viry zlikvidovalo vysokou teplotou samo. Nemáš zkušenost? …jo…než pojedeme k móři, tak to bude OK. Snad! Máme jet 25.7. Jedeme do místa, kde bydlí můj bývalý, takže mě tam všichni znají. Mám z toho docela hrůzu!!!! …taky bych měla vyrazit na nákup, ale když mám doma toho maroda, tak se mi s ním ven nechce :( Jinak - my ujíždíme na sezonním ovoci a zelenině. Špenát vystřídala mrkvička, hrášek, kedluby… Po jahodách a třešních nám šmakujou maliny… Tak strašně to letí, že za chvilku dojde i na to víno. A že ho u nás na jihu máme…!!!!! Z toho se pos…
Už se těším, až se sejdeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
9.7.09 19:34

Luljíku,

to s tou teplotou - chůdě jedno malý - tím panadolem nic nezkazíš a Hanička se i uklidní a bude se ji líp spinkat - Anďa měla takovouhle teplotu jen jednou a to po očkování a jen jeden den - střídala jsem paralen čípky a Neurofen pro děti.
Tak ať je líp a nemá z toho angínu - to je i pro dospělýho záhul natož pro takový píďátko.
To s tím jazykem mě pobavilo - úplně jsem si to představovala jak se ni vyplazuješ a ona se řehní :lol:

To Chorvatsko si užiješ - obzlášť jestli tam máš takhle známý - neboj se toho - bude to dobrý - no i když záleží vždycky na lidech :wink:

Jo tak jahody a třeště po tom se můžeme utlouct obě - pak taky meloun - meruňky ji moc nechutnaly a malinám přichází na chuť - u nás teprve dozrávají - to samý borůvky. Jé já vám tu jižní moravu tak závidím - tam je všechno dřív :)
Jo tak to hroznový víno pak fakt vypadá „úžasně“ v plínkách :wink: :lol:

No my jsme měly dnes k obědu špenát … a po obědě jsem si nebyla jistá jestli mám stále holčičku nebo jestli už je to vodník … špenát totálně všude - má svoji lžičku a tak asi tušíš že ani já jsem nebyla ušetřena špenátový sprchy - ale baví ji to :D

Krásný večer … pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
21.7.09 09:50

ahoj holky a mimča,

jakpak se všichni máte ? To počasí si s náma pěkně hraje - chvilku teplo pak zase zima … to je teda léto.

My se máme fajn - jen Anďa má teď nějakou rýmu - tak má nudle u nosu. Dnes lezla z psího koše a rozplácla se na dlažbě - na čele má bouli jak blázen -ch jo :?

Krásný den všem … papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.7.09 13:25

Ahojky,

Fishíku - s tím počasím máš pravdu, fakt si s námi zahrává. U nás je teď sice slunečno, ale před obědem spadlo pár kapek a krom toho fouká docela studený vítr, tak ani nevím, jak se mám obléknout.

A co je u nás nového? Anežka už pěkně ťapká za ručičky (jak už jsem psala - u nás žádný spěch). Včera jsme měli den BLBEC. Ráno se v postýlce svlékla do naha a samozřejmě postýlka pročůraná skrz na několika místech (a to i přes to, že máme „nepročůrávací“ přehoz. Pak přes den několik pádů a výsledek? Dvě boule jak hrom a odřená brada. :roll: Doufám, že jsme si to vybrali na dost dlouhou dobu dopředu. Teď chvilku relaxuje, beruška spinká, tak mám chvilku jen a jen pro sebe.

Mějte moc a moc krásný den a dejte o sobě vědět, co děláte a co je u vás nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.7.09 08:11

Ahoj holky,
tak my jsme pořád ve stadiu LEZENÍ. Chodit a vůbec stavět se na nožičky máme přísně zakázáno. Ale vysvětlete to ročnímu dítěti :roll: Pořád by chtěla stát, tak ji pořád posazujem, pak následuje pláč a tak pořád dokola. Tak jí dáme vysoké kotníčkové boty, aby se jí ty kotníky tak nevytáčely a je po vstávání. V botách se jí stát nechce :) Holky, ona když si soupne, tak vypadá jak lachtan - ty nožičky má jako hadrové. Normálně se mi z toho až navaluje. Zkrátka - hadí žena ;)
Jinak tady je hic jak blázen, ale to asi všude.
Hany teď nejraději ozobává červený rybíz a láduje meruňky. Těch máme od bráchy až nad hlavu. Ten nestíhá sbírat. Už má asi 8 hoboků naložených na kořalku. V zimě se bude hodit ;)
Jinak - dneska večer vyrážíme na dovču do Chorvatska, tak snad to dobře dopadne. Držte palce!!! :)
Kam vyrážíte v létě vy? Fishíkovi do USA - to už víme :) A vy ostatní????
A k těm pádům - taky už jsme měli bouli na hlavě a teď čerstvého monokla pod okem. Princezna seděla na gauči a já ji jistila ze spodu - seděla jsem pod gaučem - a ona se tak rozvášnila, že na mě skočila a narazila okem na mou kliční kost. Chudinka. Byla to rána jako prase. A vzhledem k tomu, že mé tukové polštáře totálně po porodu zmizely a kosti trčí až hrůza, tak to muselo pěkně bolet. Ach jo!
Holky, jdu balit. Ještě nemám vůbec nic sbaleno. Pak ještě vyřídit pojištění a udělat poslední nákupy… Vyprat, vyžehlit… No, mám do večera co dělat… Tak já letím.
Mějte se krásně a užívejte si vodu a sluníčko!!!!
Ozvu se asi za 10 dnů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
26.7.09 10:19

všem Aničkám přejeme všechno nejlepší k svátku … hodné rodiče a hoooodně smíchu na tvářičkách :))

Luljíkovi a Haničce ať se vydaří dovča a až se vrátí tak určitě budou vyprávět jaký to bylo :D

Dnes jedeme do Zoo - vypadá to že bude hezký počasí - hurá.

Pa a krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
24.8.09 12:11

ahoj holky,

tak koukám že vám už asi všichny dětičky běhaj a není čas psát :D

U nás je lítací a šplhací období … prostě nechodí ale běhá a já za ní - ha ha ha , no a vlezla by snad úplně všude kdyby mohla :)

Mějte se krásně a užívejte poslední týden prázdnin, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.9.09 13:12

Ahojky, tak my jsme se vrátili z Chorvatska v pořádku, ale byl to pak takový fofr, že jsem se sem nějak nedostala. Pak jsme valili na Ukrajinu k babičce a vrátili jsme se tuto sobotu.
Hanička si s přehledem stoupá a udělá pár krůčků kolem nábytku. Jinak sama ani rána! Má ty kotníčky pořád jako lachtánek. Vypadá to příšerně. Takže pořád nazouváme ty šílené vysoké kotníkové boty, aby se jí ta nožička aspoň trošku jistila. Před týdnem se naučila tlačit před sebou chodítko, tak lítá jako drak po bytě. Nejdřív ho tlačila tak, že lezla po kolenou. Teď se už naučila za ním chodit, tak čekám, kdy se pupstí, ale asi to nebude tak rychle. K MUDr. máme jít až za dva týdny, tak uvidím, co nám řekne.
Fishíku, vidím že si to chodicí období vyloženě užíváte :lol: Jak bylo v USA??? Povídej, přeháněj? Ať mě aspoň někdo potěší. Mám splín jak blázen. Ten můj chlap… Ach jo… Lepší už to asi nebude. Tak povídej, přeháněj, jak bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
2.9.09 12:14

ahoj Luljíku,

tak to je super že jste se holky vrátily - a takhle zcestovalý :) A užily jste si to ???
Splín hoď za hlavu - hold chlapi už jiný nebudou a každej z nich má něco :wink:
Hanička je šikula že už si tak krásně stoupá a chodí za chodítkem - budou ty nožičky časem určitě v pohodě - jen to hold dýl potrvá.

My jedeme do USA až v listopadu … ale začátkem října letíme do Anglie a to se už moc moc s Anďou těšíme - hurá hurá. Pak budu vyprávět.

Jinak si užíváme poslední hezký dny - no ale už to není ono - ráno zima večer zima - ach jo - já bych to léto mohla mít pořád :lol:

Mějte se krásně a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky