Nelíbí se mi punčocháče pro děti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
No nevím i když jsou některé vzory třeba pěkný, tak je budu brát jako nutné zlo. Ä když se kouknu na dvouletého bráchu, tak jsou na tom stejně
tepláčky i ponožky a Kubla stejně chodí kolikrát bez ponožek, protože on ponožky ne a štrample jen pod gaťata, když je venku zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co je na nich divnýho??Mě se na dětech líbí,ted mají se spoustou pěkných obrázků,malý se taky moc líběj
a já jsem snima spokojená hlavně v zimě a stěma komunistickejma vytahanýma se to nedá srovnávat
My máme hlavně od Wolfa a jsme spokojený moc,ty jsou snad nevytahatelný.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mně tak vzhledově nějak nevadí, ale oblíbila jsem si legínky a příští zimu určitě nakoupím klasické chlapské spodňáky.
Mně na tom totiž vadí to oblékání a vyzlékání ponožek - jak kdyby těch vrstev nebylo v zimě už dost, ještě ponožky do toho, to by mě šlak trefil
Navíc punčocháče jsou tenké, ponožky si můžu zvlit třeba i tlustší froté (teplejší) a nemusím dávat dvoje. Nehledě na to, že když náhodou do něčeho mokrého vleze, spotí se mu nohy, promokly by mu náhodou boty, tak to znamená převlékat celé děcko - já radši vyměním jenom ponožky
Nějak nechápu, že to tak nedělají všichni a mají na ty punčocháče nervy
![]()
Ale taky je máme, dáváme, ovšem když se tomu můžu vyhnout, tak to ráda udělám vždycky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já Kačence koupila v německu teplé ( jakoby žinylkové) punčochy a pak jsem ještě sehnala v Lídlu froté- jsou úža, maj na prdeli kočičky. Už vidím toho našeho Ďábla ve fuskách. By si je zula hnedky. Takže buď doma nosí teplý punčochy a nebo normální slabý a přez to tepláčky. Takže za mně a Kačenku jsou punčochy no.1. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikita066 píše:
Ahoj holky,
asi jsem už uplně prdlá a řeším kraviny, ale opravdu se mi nelíbí punčocháče na miminkách a dětech. Miminka je mít nemusí, už tak těch vrstev mají na sobě dost, ale další zimu se tomu asi nevyhnem. Samozdřemně malému několikatery koupím, mrznout ho nenechám
Jsou tady maminy, které jsou na tom stejně?
Já taky nesnáším dětské punčocháče. Nosíme funkční dětské spodky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala jsem miminu, vadila mi ta silná guma v pase, hlavně u syna, měl větší bříško a více faldů, měl to zařezané. Punčocháče nosil až od roku a půl, sehnala jsem bavlněné. V půlroce měl jedny, taky bavlněné, vytahovala jsem tu gumu. Nosil overálky.
Stejně tak dcerka, je zimní, druhou zimu jí byl rok, ale stejně punčocháče moc nenosila, taky měla spodní vrstvu overalky nebo polodupačky a body.
Ale až se tyto kousky staly nepraktické, byly a jsou punčocháče fajn. Snažím se vybírat bavlněné, aby nikde neřezaly, ale nedovedu si představit,že bych měla děti nutit se ještě převlékat s punčocháčků do tepláčků a ponožek. Chodíme ven dvakrát denně.
Naopak mi na miminu přišly nepraktické tepláky a ponožky - vyhrnovalo se to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já naopak punčocháčky chválím, nevím co bych malé teď dávala na ven už nenosí dupačky, ani kombinézu má manžestráčky, nebo jiné kalhoty a pod to punčocháčky, máme taky i froté, když je větší zima. Navíc ponožky, nebo papučky okamžitě skope je pravda, že se miminku hůř navlíkají a je složitější přebalování, ale stejně jí zatím venku nepřebaluju a v létě zase nebude tak navlečená. A když jí přes punčocháčky zapnu bodýčko je krásně v teple nic nesvlíkne, nikde se nic nezhrnuje co by jí pak třeba tlačilo při ležení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepoužívám..
Na doma vůbec, to má tepláčky se širokým pruhem místo přiškrcenou gumou..
A na ven je dostala 2× když bylo -10, jinak to jistily zateplené šustáky - holt otužovačka..
Docela jsem litovala děti, co seděli v kočárkách s punčochama, na tom ještě s kalhotama - fuj pocit, ( teda hlavně pro mě - já nenáviděla i tílko pod tričkem jako nedbytečnou blbost co se muchlá).
Takže si myslím, že bez punčocháčků to v pohodě jde.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Starší je jako miminko ani moc nenosila, ale mladší je dávám skoro nejradši ze všech kalhot. Krásně drží, nikde nedřou, rychle se svlékají i oblékají, nemusím řešit, jestli ponožky padají nebo naopak dělají nad kotníčkem pruhy
. Pokud kupuju, tak nejradši jednobarevné, máme i nošené po několika dětech, nevadí mi to. Pokud se mi nelíbí, tak je nosím do kontejneru na textil pro charitu. Máme oblečení víc než užijem, takže vybírat si můžu
.
Starší je začala nosit až k sukýnkám, do školky a v zimě pod oteplovačky.
Já teda naopak moc nemusím „dospělácké“ oblečení typu rifle (co nejpodobnější těm pro dospěláky
) a mikina s kapucí na miminkách. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A obě moje holky jsou (zatím
) spíš podměrečné, takže gumu v pase spíš zkracuju
, aby jim punčocháčky nepadaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:
Já teda naopak moc nemusím „dospělácké“ oblečení typu rifle (co nejpodobnější těm pro dospěláky) a mikina s kapucí na miminkách.
To já jsem malému teď vyaukrovala čupr vestu a k tomu Next mikču na bazarku, to bude frajer
a k tomu riflíky nebo manšestráčky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám punčocháčky ráda a prckovi nesmírně sluší. Hlavně je má jako domácí oděv. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá měla punčocháče jenom, když byla úplně malá, pak jsem přešla na legínky a je to lepší a hlavně si to sama oblékne úplně v pohodě a nemusí se trápit s punčocháčema. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro nás jsou punčocháče nepraktické ještě z jednoho důvodu, mám doma poťonoha, který i když běhá jen v ponožkách, tak má opocené nohy a ponožky mokré. Takže můžu klidně převlíct ponožky a legínky, které jsou čisté, nechat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To me taky nevadi,kluk je nosil hlavne kvuli teplu.Mela jsem v obyvaku lino a na chodbe dlazbu a kdyz mel ponozky a teplacky,vecne mel ledove nohy,lytka.
.
Ted nosi tyhle spodky a je jak starej fotr
http://direct.asda.com/…ault,pd.html