Nemá ho rád a já to musím řešit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
2.12.14 19:55
@terinka4444 píše:
měla jsi mu říct, že doufá marně, že je on je teď dceřina rodina a holt to týden za čtvrt roku přežije.

Jenomze to by jsi musela videt jaky je jeji pritel pubertak a jak se chova, sama ho moc nemusim ale ten tyden bych to vydrzela. Ale ty prazdniny?? To jsou 2 mesice a to uz ja sama bych ho asi vynesla v zubech :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
2.12.14 19:55
@vendula77 píše:
Podnajem by se najit dal, tedy kdyby prijeli v lete na brigadu ale to moje dcera nechce, nebo se ji moc nechce davat penize za pronajem, kdyz u nas by to bylo zadarmo. Je to ale situace :nevim: :nevim:

aha, no to je jina. To uz zas pritele chapu. Pokud budou mit brigadu, tak bych chtela, aby prispivali na spotrebu vody, elektriky atd. a nebo aby sli na share house. Samozrejme, ze do zacatku nez by si nasli praci bych jim pomohla, ale pokud se nesnesou s pritelem, tak dva mesice u vas, no nevim nevim, to neni dobry napad

Příspěvek upraven 02.12.14 v 19:58

• Citovat
  • Upravit
34473
2.12.14 19:57

Mě by teda moje dcera za hádku stála. Vidíš jí pár dní v roce a může se ti stát, že jí neuvidíš vůbec. Pokud její přítel tvému partnerovi nic neudělal a jde jenom o to, že mu není sympatický, tak na takové chování nemá právo. Prosadila bych si jejich návštěvu i kdyby měl být přítel nafouklý až ke stropu. Našel si tě i s dcerou, tak by to měl respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
2.12.14 19:57

@vendula77 březen i prázdniny jsou daleko… třeba se rozejdou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
2.12.14 19:58

@Blackova.K :mrgreen: Estli je to veeelká láska, tak je určo podobná jeho mamince :lol: Prej to tak bejvá, já nevím, já mám ještě prcka, ten ještě žádný škatulky natož pixly nemá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
2.12.14 19:58
@Idril píše:
@vendula77 březen i prázdniny jsou daleko… třeba se rozejdou ;)
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.12.14 19:59
@vendula77 píše:
Jenomze to by jsi musela videt jaky je jeji pritel pubertak a jak se chova, sama ho moc nemusim ale ten tyden bych to vydrzela. Ale ty prazdniny?? To jsou 2 mesice a to uz ja sama bych ho asi vynesla v zubech :cert:

Tak mu to řekni, v klidu, slušně. Prostě nelíbí se mi to a to tak se snaž to nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Blackova.K píše:
@vendula77 no tak to ti nezávidím, být mezi dvěma :? Prostě to chlap musí skousnout, jinak přijdeš o dceru. Ona je zaláskovaná a přes to vlak nejede. Nesnáším synovu pixlu, je to něco tak tupého, falešného a blbého a nemůžu nic. Ani když nás se synem rozhádala, prostě láska :roll: takže teď trpím jak blázen a vyčkávám že se mu v tý palici rozsvítí.
Nejradši bych ji skopla ze schodů, ale neudělám to. Takže když přijdou budu se usmívat a uvařím ji čaj :roll: Nechci aby se rozešliale aby pochopil že maminka je žena jeho života :mrgreen:

ty jo, já takhle nesnáším bratrovu přítelkyni. Musím anonymně, bo kdyby se to dozvěděla, bylo by to peklo. Stejná důra, namyšlená dvacítka, s hysterickými výlevy, no strašný prostě. Loni trávili štědrý večer u nás, je tlustá jak prase, má na 165cm téměř 90 kilo, přibrala prý chudinka po antikoncepci. Přemýšlela jsem, co jí za dárky, brácha říkal, že potřebuje svetr, sehnala jsem jí krásný, což ve velikosti ma mastodonta je celkem fuška, zkusila si ho a sedl jí náramně, pak koukla na cedulku, a dostala hysterický záchvat. že co jsem si to dovolila jí kupovat oblečení velikost XL, že ona není tlusťoška 8o a kvůli bráškovi tuhle krůtu zase budu mít u stromku a budeme se přátelsky usmívat :zed:

• Citovat
  • Upravit
12550

@Idril A nebo ještě dospěje…bych si ho prubla tak dvěma návštěvami do těch prázdnin a pokud by to nešlo, pořádně bych to s dcerkou probrala. Prázdniny jsou dlouhé, to už vám může zasáhnout do soukromí a do vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
2.12.14 20:00
@Takyjedna píše:
@Blackova.K :mrgreen: Estli je to veeelká láska, tak je určo podobná jeho mamince :lol: Prej to tak bejvá, já nevím, já mám ještě prcka, ten ještě žádný škatulky natož pixly nemá. :mrgreen:

no tak to teda pardon jako :roll: to teda není podoba vůbec v ničem! no a je mi mdlo :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret

A nemeli by si to tak trochu vyrikat chlapi? Pritel je Brit?

• Citovat
  • Upravit
9414

@vendula77 A co je ten tvůj přítel vlastně zač? Je ještě mladej? Dá se s ním jinak v pohodě domluvit, nebo je už v krizi? Že bys to na něj nějak uhrála… Mírovou cestou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
2.12.14 20:01
@Anonymní píše:
ty jo, já takhle nesnáším bratrovu přítelkyni. Musím anonymně, bo kdyby se to dozvěděla, bylo by to peklo. Stejná důra, namyšlená dvacítka, s hysterickými výlevy, no strašný prostě. Loni trávili štědrý večer u nás, je tlustá jak prase, má na 165cm téměř 90 kilo, přibrala prý chudinka po antikoncepci. Přemýšlela jsem, co jí za dárky, brácha říkal, že potřebuje svetr, sehnala jsem jí krásný, což ve velikosti ma mastodonta je celkem fuška, zkusila si ho a sedl jí náramně, pak koukla na cedulku, a dostala hysterický záchvat. že co jsem si to dovolila jí kupovat oblečení velikost XL, že ona není tlusťoška 8o a kvůli bráškovi tuhle krůtu zase budu mít u stromku a budeme se přátelsky usmívat :zed:

jsi statečná a silná osobnost :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
@Anonymní píše:
ty jo, já takhle nesnáším bratrovu přítelkyni. Musím anonymně, bo kdyby se to dozvěděla, bylo by to peklo. Stejná důra, namyšlená dvacítka, s hysterickými výlevy, no strašný prostě. Loni trávili štědrý večer u nás, je tlustá jak prase, má na 165cm téměř 90 kilo, přibrala prý chudinka po antikoncepci. Přemýšlela jsem, co jí za dárky, brácha říkal, že potřebuje svetr, sehnala jsem jí krásný, což ve velikosti ma mastodonta je celkem fuška, zkusila si ho a sedl jí náramně, pak koukla na cedulku, a dostala hysterický záchvat. že co jsem si to dovolila jí kupovat oblečení velikost XL, že ona není tlusťoška 8o a kvůli bráškovi tuhle krůtu zase budu mít u stromku a budeme se přátelsky usmívat :zed:

Teda tebe bych doma nechtěla. Podle toho, jak o ní píšeš, asi taky nejsi zrovna výhra. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@vendula77 píše:
Jenomze to by jsi musela videt jaky je jeji pritel pubertak a jak se chova, sama ho moc nemusim ale ten tyden bych to vydrzela. Ale ty prazdniny?? To jsou 2 mesice a to uz ja sama bych ho asi vynesla v zubech :cert:

no, prázdniny jsou daleko, třeba dcera procitne a nakope ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect