Nemá ho rád a já to musím řešit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
2.12.14 20:14
@Takyjedna píše:
@terien Z ničeho, od ženský, která mě nesnáší. Tady nejde o svetr, ale o to, žes ho dala babě, kterou nesnášíš. Proč jí vůbec dáváš dárky? Vždyť je to neupřímný. Uf. Naštěstí nemám v okolí nikoho, o kom bych tohle mohla říct.

já jí ho nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
2.12.14 20:15
@majki.r píše:
@Eemii Já bych se zlobila za to, že o mě někdo píše jako o mastodontovi, když jí to dělá takový problém, pak bych radši žádný dárek nedostala…

To je věc jina, o tom ona nevi(nerikam, ze je to ok).Jde ji koupit svetr, svetr je peknej, sedne ji, koukne se na ceduli, vidi xl a udela scenu 8o 8o, to je jako normalni? Snad sama musí vedet, ze takovou velikost nosi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
2.12.14 20:15

@vendula77 no tak najit kompromis - tyden na jare ano, ale v lete na dva mesice ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.12.14 20:16

@merde s títmto naprosto souhlsím. Je rozdíl týden a je rozdíl dva měsíce..
Třeba máma má přítele, bydlí spolu a taky k nim jezdí jeho dcera jednou, dvakrát do roku na 14 dní, ale sama a pak přítel třeba dojede na prodloužený víkend.. Klidně mohla přijet sama a přítel třeba na 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
2.12.14 20:17
@Blackova.K píše:
no a když dárek nedá tak bude u stromečku dusno, a pokud tam jsou děti tak nevím no. prostě člověk se musí občas přetvařovat i když ho to nebaví. Já beru jako plus že koupila pěkný a sedící svetr :nevim:

Pak je to ale všechno jen na oko pro ostatní. Já vědět, že mám takovou příbuznou, tak bych za svetr poděkovala, ale asi bych si ho zrovna neoblíbila. (ne kvůli tomu, že má velikost xl, ale kvůli tónu, jakým dotyčná napsala svůj příspěvek a vůbec kvůli té nenávisti, co z něj čiší) Ale chápu, že pro zachování ducha Vánoc je třeba nějaký dárek dát. Ale za mě bych byla radši, abych od ní nedostala nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.12.14 20:18
@merde píše:
@vendula77 hele, ze ho tam pritel nechce mit nakvartyrovaneho na 2 mesice, tomu proste rozumim. Kor, kdyz, jak rikas, se neumi chovat. Myslim si, ze to neni zadna vase povinnost, leda dobra vule a je jen na uvazeni vas dvou, zda s tim souhlasite.

Naprostý souhlas. Ale jak píšeš, rozhodnutí by to mělo být společné. Ne že máma tam dceru chce a kvůli ní snese i partnera a přítel dělá dusno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
2.12.14 20:20
@Eemii píše:
To je věc jina, o tom ona nevi(nerikam, ze je to ok).Jde ji koupit svetr, svetr je peknej, sedne ji, koukne se na ceduli, vidi xl a udela scenu 8o 8o, to je jako normalni? Snad sama musí vedet, ze takovou velikost nosi ne?

Ano, mě víc zarazila ta nenávist a způsob napsání toho příspěvku, než to, že se ta bratrova přítelkyně vztekala nad velikostí xl, proto píšu to, co píšu. Nepřijde mi to normální ani z jedné strany, zajímalo by mě, kolik dotyčným je let :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
2.12.14 20:21
@Blackova.K píše:
no a když dárek nedá tak bude u stromečku dusno, a pokud tam jsou děti tak nevím no. prostě člověk se musí občas přetvařovat i když ho to nebaví. Já beru jako plus že koupila pěkný a sedící svetr :nevim:

Ale prd, pod stromečkem se to ztratí. Já vybírání a nakupování nemiluju, tak jakýpak herecký etudy. 8) A pod stromečkem stačí, když nepoteče krev a nebudou padat hrubá slova. Nemusí se násilím obdarovávat, když se necejtěj. A vůbec, bůhví, jak to bylo, padnoucí svetr tu obhajuje druhá strana. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
2.12.14 20:22
@majki.r píše:
Pak je to ale všechno jen na oko pro ostatní. Já vědět, že mám takovou příbuznou, tak bych za svetr poděkovala, ale asi bych si ho zrovna neoblíbila. (ne kvůli tomu, že má velikost xl, ale kvůli tónu, jakým dotyčná napsala svůj příspěvek a vůbec kvůli té nenávisti, co z něj čiší) Ale chápu, že pro zachování ducha Vánoc je třeba nějaký dárek dát. Ale za mě bych byla radši, abych od ní nedostala nic…

no a švagrová udělala scénu přímo pod stromečkem že to není její velikost. Tohle je fakt těžký. Když někoho nesnáším tak mu nic nedávám, nevyhledávám ho protože mi to je proti srsti. Ale jak je v tom zainteresovaných víc lidí, nejlépe děti tak zatnu zuby, usmívám se a hraju. Já doma taky o ní mluvím slušně a hezky protože mám doma děti. I když se mi při vyslovení jejího jména kroutí nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
2.12.14 20:24
@Blackova.K píše:
no a švagrová udělala scénu přímo pod stromečkem že to není její velikost. Tohle je fakt těžký. Když někoho nesnáším tak mu nic nedávám, nevyhledávám ho protože mi to je proti srsti. Ale jak je v tom zainteresovaných víc lidí, nejlépe děti tak zatnu zuby, usmívám se a hraju. Já doma taky o ní mluvím slušně a hezky protože mám doma děti. I když se mi při vyslovení jejího jména kroutí nehty.

Jestli divadýlko, tak by měly hrát obě strany, pak to ztrácí smysl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@majki.r píše:
Pak je to ale všechno jen na oko pro ostatní. Já vědět, že mám takovou příbuznou, tak bych za svetr poděkovala, ale asi bych si ho zrovna neoblíbila. (ne kvůli tomu, že má velikost xl, ale kvůli tónu, jakým dotyčná napsala svůj příspěvek a vůbec kvůli té nenávisti, co z něj čiší) Ale chápu, že pro zachování ducha Vánoc je třeba nějaký dárek dát. Ale za mě bych byla radši, abych od ní nedostala nic…

Třeba takovou příbuznou máš a ani o tom nevíš. Nejde říct všem co si o nich myslíš a v rodině už vůbec ne a nejde o neupřímnost, ale o zachování dobrých vztahů a fungující rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@Takyjedna píše:
Ale prd, pod stromečkem se to ztratí. Já vybírání a nakupování nemiluju, tak jakýpak herecký etudy. 8) A pod stromečkem stačí, když nepoteče krev a nebudou padat hrubá slova. Nemusí se násilím obdarovávat, když se necejtěj. A vůbec, bůhví, jak to bylo, padnoucí svetr tu obhajuje druhá strana. :lol:

nesnáším nakupování. Ale riskovat že mi pod stromkem udělá scénu, když je to hysterická herečka :nevim: samozřejmě že máme pohled jen z jedné strany a z toho vycházíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde

@kvaček ja treba proti priteli me dcery nic nemam, ale dva mesice bych je tedy doma nesnesla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2940
2.12.14 20:25
@terien píše:
Třeba takovou příbuznou máš a ani o tom nevíš. Nejde říct všem co si o nich myslíš a v rodině už vůbec ne a nejde o neupřímnost, ale o zachování dobrých vztahů a fungující rodiny.

souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.12.14 20:26
@majki.r píše:
Jestli divadýlko, tak by měly hrát obě strany, pak to ztrácí smysl :kytka:

Kdyby byly vztahy mezi lidma jenom o prosté domluvě, tak by bylo všechno jednodušší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí