Nemám chuť se věnovat dětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
4.5.16 16:53

Já třeba hlídací babičky mám dvě, ale hlídají jen toho staršího, ta jedna navíc s mladším nemá nic společného (kluci mají jiného tátu). Ale bohužel se jejich volné víkendy neshodují s volnými víkendy ex, takže mi vždycky doma jedno dítě zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
4.5.16 17:17

@Janasas cerstve 2. No me to fakt bavi, ja jsem takova hracicka :oops: co me ale nici jsou jeji zachvaty vzteku. To mam chut skocit z okna :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.5.16 17:21

@Tamtama jedno dítě, žádné dítě :-) někdo nemá ani tento luxus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.5.16 17:23

@efka127 tak opravdu záleží, jak to kdo bere.. Já si myslím, že nejde o trend, ale že vůbec dnešní mámy mají možnost, chce se jim věnovat. Dřív buď se hledělo, jenom na uklid- asi to měly mámy horší, v dnešní době je tolik pomocníku, nebo musely do práce brzo atd. atd. takže si toho dítěte neužily.. Aspoň já jsem ročník 81 a co jsme se tak jednou bavily s holkama ve třídě na střední tak z 10 holek prostě pomalu rodiče neviděly. Práce, práce, zaměstnání a pak si hraj sám.. žádný výlet, žádný program, max sedění o víkendu na zahradě
takže za mě jo hrát si, ale taky mi přijde, že vdnešní době pokud nemá nějaký výlet, program, nebo kroužek od malinka, tak je zle..
Ale zase den má někokolik hodin, tak je potřeba to dítě sem tam zaměstnat a pohrát si..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
5.5.16 13:20
@Anonymní píše:
@misalin Ona byla právě zvyklá spát v postýlce, se mnou se převaluje. Samotnou jsem ji naučila usínat samotnou kolem 10 měsíce, protože to právě bylo neúnosné. A spaní se vylepšilo. A dalo se normálně žít. Jenže teď je to pět. Děsím se, aby aspoň večer usínala sama, protože to už bych fakt nezvládla. Taky mně přijde, že spí líp, když tam nejsem. Jenže teď spí, třeba do půlnoci. Pak se vzbudí, do potýlky po nakojení spící, za 20 in s řevem vzhůru. Najednou začala strašně vyžadovat. To vůbec neměla. Jenže nechci končit s kojením násilně. Ale jestli ji to nepřejde, tak nevím. Nikdo mi v tom nepomůže a já prostě nemám nervy na ten její řev, až nedostane prso.

To samé u nás. taky jsem to praktikovala už podruhé, poprvé okolo 6. měsíce, kdy to bylo neúnosné. ale u nás s tím rozdílem, že kojení ani nevyžaduje v noci, takže nevím proč řval, každopádne po pár dnech už spí jak andílek. já jsem taky byla na nervu z toho jeho řevu, poprvé jsem ho pochovala a když jsem ho dávala zpět do postýlky, tak řval jak tur a skákal v postýlce, ale musela jsemodejít, vedle jsem pak řvala jak želva, ale jen pár minut, pač pak usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
6.5.16 11:25

hraní

Když jsem měla pouze jedno dítě, tak jsem si s ni hodně často hrála. Nesnesla jsem, když jen tak seděla a nudila se. Asi to byla chyba, protože ona se neumí doted sama zabavit. U druhé jsem už neměla tolik času se ji věnovat a umí se v klidu zabavit sama a nikoho k tomu nepotřebuje. Něco je asi dáno povahou, ale, jak tak slyším jiné rodiče, tak většina mi tvrdí, že starší sourozenec se neumí tak dobře sám zabavit, jako ten mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí