Nemám nejlepší přítelkyni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
383
16.8.21 09:32
@Anonymní píše:
@Hamamča Dobrý nápad. A ony byly taky každá jiná, ne? :) A šlo to.

Zajímalo by mě, jestli to v reálu takto skutečně funguje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.8.21 09:40

Tvl co si stěžuješ, vždyť máš chlapa, to je pro každou ženskou důležitější než kamarádka..co by za to daly ženský s kamarádkou, ale bez chlapa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
16.8.21 09:44
@pohledzdruhestrany píše:
Tvl co si stěžuješ, vždyť máš chlapa, to je pro každou ženskou důležitější než kamarádka..co by za to daly ženský s kamarádkou, ale bez chlapa :nevim:

Každý chce to co nemá. :) Zlehčuju to, ale chápu ji. Taky chlapa mám…ale tomu si nepostěžuješ, jak tě doma štve to jeho nechávání špinavejch ponožek na zemi, nebo to že si nejsi jistá, jestli je skutečně dýl v práci, nebo nezašel někam na kafe s „kamarádkou“. To bylo příkladem…prostě ne všechno se dá probrat s chlapem doma. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.8.21 09:47
@Advise píše:
Každý chce to co nemá. :) Zlehčuju to, ale chápu ji. Taky chlapa mám…ale tomu si nepostěžuješ, jak tě doma štve to jeho nechávání špinavejch ponožek na zemi, nebo to že si nejsi jistá, jestli je skutečně dýl v práci, nebo nezašel někam na kafe s „kamarádkou“. To bylo příkladem…prostě ne všechno se dá probrat s chlapem doma. :-)

To musí každej chlap pochopit, že ženský chybí kámoška, aby spolu probraly, že už v poslední době chlap tolik nerad jazykem, že by mohl přidat na frekvenci a ta tvrdost taky už není co bývala, no a proto my chlapi tolik milujeme kámošky našich žen, že i ty naše nejintimnější tajemství se takhle krásně rozletí do světa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
16.8.21 09:51
@pohledzdruhestrany píše:
To musí každej chlap pochopit, že ženský chybí kámoška, aby spolu probraly, že už v poslední době chlap tolik nerad jazykem, že by mohl přidat na frekvenci a ta tvrdost taky už není co bývala, no a proto my chlapi tolik milujeme kámošky našich žen, že i ty naše nejintimnější tajemství se takhle krásně rozletí do světa :mrgreen:

Tak zrovna tohle jsem teda nikdy neměla potřebu s kamarádkou rozebírat. ;-) Tohle probírám přímo s chlapem, pak je šance na zlepšení situace. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
16.8.21 20:55
@Advise píše:
99Český ráj je moje srdcovka. Kdykoli to jde, tak do něj prcham. 8) Jsem od Jablonce, směrem k Turnovu, Malou Skalu mám přes kopec. 30+ mi už cca 4 roky je. Mám dceru, 12 let, už je velká, na výlety do Českého ráje se mnou ještě pořád chodí. :) Takže se klidně hlásím :mavam:

@Advise Děkuji za naději :mrgreen:
Jdu psát sz :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 09:31
@Advise píše:
99Český ráj je moje srdcovka. Kdykoli to jde, tak do něj prcham. 8) Jsem od Jablonce, směrem k Turnovu, Malou Skalu mám přes kopec. 30+ mi už cca 4 roky je. Mám dceru, 12 let, už je velká, na výlety do Českého ráje se mnou ještě pořád chodí. :) Takže se klidně hlásím :mavam:

A jsme u toho, kde může být problém. Mně vždy odradi, když vymýšlím zajímavý program, zajímavý výlet a kamarádka chce sebou brát už starší děti. A vždy slyším totéž. Ale ona/oni jsou hodní, oni neruší apod. Ano, z jejího úhlu pohledu neruší, ale doopravdy ruší. Přitahují tu pozornost matky na sebe. Tady někdo psal, že mu chybí s kamarádkou blízkost. A to je právě to, co cizí děti na setkání berou. Prostě ta kamarádka, co na sebou děti, není schopna dát tě druhé kamarádce tu blízkost, tu pozornost, protože ji dává v tom okamžiku svému diteti/dětem. Vím o čem píší. Několikrát jsem podlehla, souhlasila jsem, ať tedy vezme predpubertalni i pubertální dceru na mnou vymyšlený výlet a bylo to o ničem. To už je fakt lepší na ten výlet zajet sama. A stává se mi to i s prochazkami. Asi fakt vymýšlím zajímavé věci :nevim: Ale nechápu, proč to nechtějí zažít jen se mnou. Kde je ta chyba?

• Citovat
  • Upravit
383
18.8.21 10:08
@Anonymní píše:
A jsme u toho, kde může být problém. Mně vždy odradi, když vymýšlím zajímavý program, zajímavý výlet a kamarádka chce sebou brát už starší děti. A vždy slyším totéž. Ale ona/oni jsou hodní, oni neruší apod. Ano, z jejího úhlu pohledu neruší, ale doopravdy ruší. Přitahují tu pozornost matky na sebe. Tady někdo psal, že mu chybí s kamarádkou blízkost. A to je právě to, co cizí děti na setkání berou. Prostě ta kamarádka, co na sebou děti, není schopna dát tě druhé kamarádce tu blízkost, tu pozornost, protože ji dává v tom okamžiku svému diteti/dětem. Vím o čem píší. Několikrát jsem podlehla, souhlasila jsem, ať tedy vezme predpubertalni i pubertální dceru na mnou vymyšlený výlet a bylo to o ničem. To už je fakt lepší na ten výlet zajet sama. A stává se mi to i s prochazkami. Asi fakt vymýšlím zajímavé věci :nevim: Ale nechápu, proč to nechtějí zažít jen se mnou. Kde je ta chyba?

A ty máš děti? Protože jinak nerozumím tomu, jak můžeš napsat to co jsi napsala. Ano, svým způsobem tě chápu, ale abych si s kamarádkou užila pozornost jen nás dvou, zajdeme si večer posedět na vínko, nebo se prostě někde sejdeme.

Kamarádství taky může fungovat, když mají kamarádky podobně staré děti, které si spolu vyhrají…

Jsou chvíle, kdy je fajn mít kamarádku jen pro sebe a probrat témata, které by dětské uši slyšet neměly… ale stejně tak je super trávit nějakou akci či výlet ve skupince.

Pokud chceš kamraádku jen pro sebe, musíš asi hledat svobodnou a bezdětnou, abys měla skutečně 100% její pozoronosti. Jinak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 11:56
@Advise píše:
A ty máš děti? Protože jinak nerozumím tomu, jak můžeš napsat to co jsi napsala. Ano, svým způsobem tě chápu, ale abych si s kamarádkou užila pozornost jen nás dvou, zajdeme si večer posedět na vínko, nebo se prostě někde sejdeme.

Kamarádství taky může fungovat, když mají kamarádky podobně staré děti, které si spolu vyhrají…

Jsou chvíle, kdy je fajn mít kamarádku jen pro sebe a probrat témata, které by dětské uši slyšet neměly… ale stejně tak je super trávit nějakou akci či výlet ve skupince.

Pokud chceš kamraádku jen pro sebe, musíš asi hledat svobodnou a bezdětnou, abys měla skutečně 100% její pozoronosti. Jinak nevím. :nevim:

My si asi nerozumime. Já nechci úzkostlivě kamarádku jen pro sebe. Jen si pamatuji na tvoji dřívější diskusi kdy ses snažila přijít na to kde děláš chybu, v čem to je, že se k tobě kamarádky navrhnou. Tehdy jsem nad tím taky přemýšlela, ale nic moc mě nenapadlo. Až teď, když jsi to v jiné diskusi rozvinula, začínám procházet na odpověď na tvoji otázku. A také co zde psaly jiné ženy. Chtějí s kamarádkou cítit tu blízkost. A tu, pokud sebou chceš brát dítě, zkrátka cítit nebudou. To ale není nic proti tobě :kytka:, fakt to nemyslím zle. Jen ti odpovídám na tvoji položenou otázku. V této i minule diskusi.

A ano, mám děti.

• Citovat
  • Upravit
383
18.8.21 12:08
@Anonymní píše:
My si asi nerozumime. Já nechci úzkostlivě kamarádku jen pro sebe. Jen si pamatuji na tvoji dřívější diskusi kdy ses snažila přijít na to kde děláš chybu, v čem to je, že se k tobě kamarádky navrhnou. Tehdy jsem nad tím taky přemýšlela, ale nic moc mě nenapadlo. Až teď, když jsi to v jiné diskusi rozvinula, začínám procházet na odpověď na tvoji otázku. A také co zde psaly jiné ženy. Chtějí s kamarádkou cítit tu blízkost. A tu, pokud sebou chceš brát dítě, zkrátka cítit nebudou. To ale není nic proti tobě :kytka:, fakt to nemyslím zle. Jen ti odpovídám na tvoji položenou otázku. V této i minule diskusi.A ano, mám děti.

Jasně, už rozumím. Nemyslím si, že by byla chyba zrovna v tom, že beru dceru s sebou na výlety. Mám ji ve střídavé péči, tudíž jsem schopna si najít čas s ní i bez ní. :-)

Jeden z problémů je monžá ten, že jsem časově vytížená a nefunguju moc ze dne na den…musím plánovat… i když taky se mi zadařilo, že bylo volno, napsala jsem a sešli jsme se s kamarádkama. Ale obráceně to nefungovalo a jejich argument byl, že stejně nemám pořád čas. To ale není argument proto, aby si psali už jen mezi sebou a nepoužívali třeba naši společnou konverzaci na messengeru… Máme cca stejně staré děti, scházeli jsme se s nimi i bez nich…nevím, co se stalo.

No nic, jen malý pofňuk. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 18:54
@Anonymní píše:
My si asi nerozumime. Já nechci úzkostlivě kamarádku jen pro sebe. Jen si pamatuji na tvoji dřívější diskusi kdy ses snažila přijít na to kde děláš chybu, v čem to je, že se k tobě kamarádky navrhnou. Tehdy jsem nad tím taky přemýšlela, ale nic moc mě nenapadlo. Až teď, když jsi to v jiné diskusi rozvinula, začínám procházet na odpověď na tvoji otázku. A také co zde psaly jiné ženy. Chtějí s kamarádkou cítit tu blízkost. A tu, pokud sebou chceš brát dítě, zkrátka cítit nebudou. To ale není nic proti tobě :kytka:, fakt to nemyslím zle. Jen ti odpovídám na tvoji položenou otázku. V této i minule diskusi.A ano, mám děti.

Ja bohuzel mohu jen s detmi. A nemuzu po vecerech kvuli…vecerce deti :zed:

• Citovat
  • Upravit
15413
18.8.21 19:19

Taky nemám vyloženě nejlepší kamarádku, měla jsem, ale odstěhovala se do zahraničí, kamarádíme se pořád, ale ta vzdálenost.. Jinak mám více kamarádek, co se my nabalily během života, každá je fajn v jiném směru. S jednou chodím běhat, s druhou ven s detma, s třetí na koncerty atd.. Ale mě to tak vyhovuje, já ani nechci nej kamarádku, nemám energii ani potřebu investovat čas do blízkého přátelství. Nejraději trávím čas s rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová